BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #533254 przez Dave
No ja założyłam, ale nie chcę się rządzić.

Ale fajne jesteście i nawet siłą mnie nie wywalicie :P :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #533259 przez xpatiiix3
No żesz ku*** co za forum, ile postów...

Madlen no tylko nie kujonka hehe :D Ty myślisz, że ja nie mam co robić w domu, tylko się uczyć.? hehe o nie nie :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533260 przez jadziatopol
Dave ja mam do noska to samo co ty :) i zawsze jestes mile widziana i mam nadzieje,ze tez bedziemy mogly cie odszukac w razie potrzeby i pomozesz nam :kiss:
a termometry mam dwa...zwykly treciowy do pupki i w niunku czyli w smoczku :blink: i ten w smoczku pokazuje taka sama temperaturke jak rteciowy biorac pod uwage juz roznice w buzi :)
Drzyzgunia no z tym cisnieniem mialam podobnie az w koncu wypisala mi lek obnizajacy...w domu zawsze mam ok cisnienie , w szpitalu te (nawet nizsze niz w domu bo 100/60 albo 100/55) a u niej w przychodni mam 140/90 albo wyzej ;) a waga sie nie przejmuj...moze urosl maluszek tak? jezeli tak to tez dobrze :) przeciez nic sie nie dzieje :) ale usg nie pokazuje nigdy dokladnej wagi :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #533278 przez andzia_zg

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #533288 przez michasia
Dave tak kiedyś zerknęłam na początek wątku i właśnie sobie Ciebie przypomniałam (ze 2 m-ce temu) i w ogóle tak dużo dziewczyn, które były i pisały od początku, to teraz zniknęły.
Zawsze jesteś mile widziana nie tylko jako założycielka wątku:)

a co z katarinką? jakoś dawno już się nie odzywa.
A Paulaa? Lepiej z oliwią?a twoje zdrówko?
I buziaczka brakuje? Ostatnio niezbyt się już czuła, mam nadzieję, że się polepszyło.

Alina wiesz już o co chodziło w tej skarbówce?

Patii superaśnie. I mamusia dumna:) ale Ty pewnie z siebie najbardziej! Tak trzymać!

U nas ściany ładne, choć małe ślady są, ale jest bardzo ładnie:) Paweł poskładał szafę z komisu i okazało się, że brakuje kilku jakiś tam takich śrubek dziwnych. Ale szafa stoi już na swoim miejscu od przed chwilą. zaraz ją umyję. No i pobejcował stare listewki i ładnie wyglądają.
Do cioci po łóżeczko i inne rzeczy jedziemy jednak jutro:)
Wieczorem zrobię gofry, bo dziś mam taką chcice na słodycze, że nawet mamie czekoladę podkradłam.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533294 przez sylwka727
Coś to forum ostatnio szaleje i mnie złości :angry:

rzadko bywam też dlatego że mój kręgosłup a dokładnie łopatka jest w opłakanym stanie i jakbym chciała was czytać na bieżąco to się buntuje i czuje jakby pękał :dry: a wszystko dzięki mojemu byłemu narzeczonemu który mnie pchnął na ścianę i od tego czasu mnie boli a w ciąży się nasiliło :dry:

Nie mam czasu nawet pisać co albo po lekarzach z mężem jeżdżę albo na zakupy i całymi dniami nas nie ma :blink:

Dziś wreszcie stary zdał prawo jazdy :lol: jestem z niego dumna bo męczące się staje jeżdżenie w dłuższe trasy :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #533323 przez Alina2408
pati z kolczykami zaczelam na studiach a tatuaze juz jako nauczycielka nie sa duze mam diabelka i aniolka na lopatkach i jaszczurke na palcu... :) chyba wrozka nie jestem ale wiem jak to czasem jest :)

dave rady doswiadczonej mamy sie przydaja :)

pati tyle ile dobrych ocen kliknelas tych postow heheheh ale to zabawne bylo :)

michasia wiem niestety dostalam mandat skarbowy bylamgo nawet odebrac wczoraj mandat za to ze zglosilam kupno auta po niespelna 30 dniach a nie w ciagu 14 tak jak powinno byc i 160 w plecy dlatego nie ma sie czym chwalic... :P

sylwka pogratuluj mezowi :):) i dobrze ze chociaz czasem sie odzywasz ale odpoczywaj tez...

chce mi sie spac ale cholerka nie chce mi sie rozkladac lozka to zywe lenistwo :P

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #533338 przez dominia
:lol: :lol: mysle, ze zaliczenie bedzie pozytywne :) siedze juz w pociagu zaraz bedziemy ruszac :) tak sie ciesze, ze dzisiejszy dzien juz za mna :) jeszcze tylko jutro jedno kolokwium, jedno zaliczenie przedmiotu i zwalniam sie z ostatnich cwiczen godzine :lol: misio po mnie przyjedzie to juz jestem cala w skowronkach :) ale skrobiecie moje drogie juz polowy nie pamietam :)

Kasia ogladaj tam Kacperka, moze ta goraczka tylko taka przejsciowa po tym szczepieniu i jutro mu juz przejdzie :)

Jadzia dziwnie mialas z tymi cukrami.. Ja bym dzisiaj zjadla konia z kopytami :P wiecznie mam ssanie w zoladku :) strasznie sie ciesze, ze przyszly ubranka Hubusia :) teraz spokojnie moze wyskakiwac do mamusinych raczek :)

Patii tak strasznie sie ciesze, ze bedziesz miec to stypendium !! Zobaczysz, ze jak Marcelek sie urodzi to w ktoryms miesiacu stwierdzisz, ze jednak warto bylo i bedziesz jeszcze bardziej dumna z siebie :) ja dumna jestem ogromnie !! :) :*

Troche mi sie brzus stawia w sumie to chwilami nawet bardzo ;) i boli na dole.. Tak hmm dziwnie nie umiem okreslic.. Ale tam w bieliznie nic sie nie dzieje i maly mi co chwile kopa w zebra zasadzi :)

Dziekuje wszystkim za troske o mnie :* duzo mi to pomaga :) jeszcze poprosze o jutrzejsze trzymanie kciukow za zaliczenia i bede szczesliwa :) buziaczki i przytulaski dla wszystkich wspanialych mamus :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #533367 przez sylwia1986
Dave dziękujemy za rady, są one cenne i na pewno nikt Cie stąd nie wywali :)

Michasiu to super że się udało naprawić :) Paweł musi być z siebie dumny :) a co mnie dziś też na słodkie ciągnie cały dzień i takie mam ssanie że szok. Zjadłam już bułkę z nutellą, danio z herbatnikami i na kolację zrobię budyń z ryżem :D

Sylwka może poproś M o masaż, no i gratulacje zdanego egzaminu :)

Alina w tych urzędach to nie mają serca, no naprawdę...

Dominia pewnie że będziemy trzymać kciuki za jutrzejszy dzień :)

Mi dziś dzień upływa pod znakiem ciągłego twardniejącego brzucha...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533405 przez xpatiiix3
Michasia no pewnie hehe duma rozpiera :D Hehee no to tak jak ja czekoladową chcice właśnie dzisiaj miałam :D super, że pokój prawie gotowy :P

Sylwka biedna, a może M rozmasuje :P Oo fajnie że zdane już prawko :D

Alina no u mnie przygoda się zaczęła od małego na dłoni, a potem to poszło lawinowo jak z kolczykami już w LO :D akurat miałam następny robić na wakacje jak okazało się że w ciąży jestem i takie to buty :D ale co się odwlecze to nie uciecze :P hehe to tak przez przypadek no wiesz, że forum szwankuje nam tutaj i powiela posty.. :P

Dominia kurde o widzisz i przeżyłaś kochana jakoś te dzisiejsze zajęcia :D Super mam nadzieję, że dobrze poszło i jutro tak samo będzie, zobaczysz :kiss: Też się bardzo cieszę ;D Ale właśnie to, że trzymacie kciuki to pomaga hehe i Tobie jutro też pomoże :D

Ale miałam ochotę na naleśniki z czekoladową polewą ;) No to narobiłam cały talerz i polewę do tego hehe zjadłam sobie 2 i koniec hehe ochota odeszła jakoś, a resztę pochłonęli bracia i mamuśka :P No i jakoś mi humorek się popsuł, a po tej czekoladzie od razu lepiej :D

No i nie wierzę po prostu już tydzień minął, a ten nic, cisza, ale dobra tam ja też cicho, nie odzywam się.. Patrzę nawet już nie interesuje Go czy wszystko z synem w porządku, ale za to ja mam spokój, no powiem Wam, że dużo mniej się denerwuję, chociaż dzisiaj miałam jakąś chwile załamania, ale przeszło mi szybko ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #533511 przez gabilee
madlen to super , ze wszystko idzie ku koncowi :) ale nie forsuj sie :) tylko w sumie jak czlowiek nie zrobi po swojemu to zadowolony nie bedzie :P

super wiesci od Martyny

monia mnie nie dziwia ludzie, ktorzy wyrazaja swoja osobowosc , aby tylko mi nie przeszkadzali , a nie znaczy, ze jest zlym lekarzem ^^ no chyba , ze tak jak mowisz glupie pyt ci zadawala :P
a super , ze rodzisz tam gdzie chcialas ciesze sie razem z toba kochana :D

pati gratulacje kochana :)

jadziu to juz koncowka wiec wcale ci sie nie dziwie , ze juz nerwy cie biora, ale jeszcze troszke kochana :D

drzyzgunia super wiesci :D

alina to m troszke za pozno sie obudzil hehe

pliszka ja mam fride :)a termometr laserowy

dziewczyny7 pomozcie plis bo nie zapisalam a znalezc w postach nie moge jakie kosmetyki trzeba dla dziecka od masci po kapielowe? co kupilyscie? bo jutro chce zrobic zakupy juz , zeby torbe kompoletowac i pokoj konczyc
a i jaki proszek?

jadzia gdzie taki smoczek dostane?

michasia super , ze wszystko ci sie podoba:D ja tez mam cisnienie na slodkie ;/

sylwka boze co on ci zrobil? reke na kobiete? szaleniec ...
a dobrze ze sieodezwalas :)
i gratki dla m :D

alinka jutro ci powiem jak uniknac placenia takiej kary trzeba apisac pisemko :)
moja koleznka sie od tego wymigala , bo mam mame ksiegowa :) tylko nie pamietam jak to sie nazywa

dominia gratulacje

12 lata 3 miesiąc temu #533519 przez Madlen
Sylwka gratulacje dla starego :)
Postaraj się częściej wpadać na forum.

Dominia wymiatasz z tą energia, ja bym nie usiedziała na jednych zajęciach..
Oby jutro też było pomyslnie :)

Michasia fajnie :) Z tymi szafami masakra. Mój poprawiał jedną z BRW i kurwował strasznie przed chwilą. Już nic stamtąd nie kupimy.. Taki był zły, że aż się pokłóciliśmy, bo wyżywał się na mnie. Że niby mu kazałam robić po nocy, a oczywiście nieprawda. Wg mnie było ok..

Pati olej go też.

Gabilee proszek Lovela do kolorów i białego. Płyn do płukania Jelp.
Żel do kąpieli i szampon 2 w 1 Nivea Baby. Z tego samego: mleczko nawilżające, oliwka, Krem na każdą pogodę.
Sól fizjologiczna do oczek.
Linomag zielony, Bepanthen plus na odparzenia. Gaziki Leko do pępka.
Do kosmetyków gaziki, płatki kosmetyczne, patyczki hig.
Chusteczki nawilżone Pampers różne rodzaje.

12 lata 3 miesiąc temu #533527 przez gabilee
madlen a te gaziki leko zamist spiryt45usu albo tego drugie w sprayu?

12 lata 3 miesiąc temu #533528 przez gabilee
cos pieknego :D
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533529 przez Madlen
Tak, bo są nasączone już. Zamiast tego Octeniseptu.

Dobry ten kopniak :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka