BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #533991 przez dominia
Sylwka coś wiem o takim związku typu ciągłe kłótnie i kłamstwa a mimo to zaślepienie totalne .. ale w końcu dorosłam do końca tej drogi i dzięki temu mam teraz wspaniałego Męża :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #533992 przez buziaczek18
Dzięki dziewczyny,za wsparcie i że jestescie,pytasz dlaczego nie mogę rodzić ponieważ jest to według nich 35 tydzien i 3 dni ,a oni mogą odbierać porody od 36 tygodnia ponieważ nie mają odpowiedniego spprzętu dla dzieci i dlatego każą mi zaciskać nogi do niedzieli,bo jak nie to matka polka,mam nadzieję że wytrzymam ,że dam radę i nigdzie nie pojadę........,dzieki wam bardzo będziemy w kontakcie

12 lata 3 miesiąc temu #533993 przez Alina2408
jadzia po tych tabletkach mzesz miec te krwotoki z nosa ale masz dobrze ze zrobia ci ktg i puszcza u nas od razu klada i nie ma zmiluj sie... chociaz mala dzis kopie i sie pcha...

syllwka nieraz nawet sie ukrywaja do slubu z roznymi takimi zachowaniami wiem jak bylo u mnie do slubu ideal a po slubie coz... jak widac :P

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #534000 przez justyna84
Jadzia na twoim miejscu bym tych tabletek nei brala zrobisz jak chcesz ale mi sie wydaje ze skoro w domu jak mierzysz sobie ciesnienie 24h i masz ok a u lekarza masz wysokie to nie jest nic strasznego tylko poprostu stres . Nie iwem jak ci mierzy lekarz ale przed zmierzeniem cisnienia powinno sie odpoczac

12 lata 3 miesiąc temu #534007 przez jadziatopol
Dominia cale szczescie ze juz jestes cala i w dwupaku :)
Kasia daj znac jak z Kacperkiem :kiss:
Justyna badaja mi zawsze u niej w gabinecie 3 roznymi sprzetami i po odpoczynku...nawet po godzinie siedzenia...wiec cos musi byc na rzeczy. Bardziej sie boje zatrucia ciazowego niz tych tabletek wiec chyba bede brala...ale powiem jej o tych efektach ubocznych...przydaloby sie zeby mi morfologie zrobila a ona nic ;)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #534025 przez anoda89
Buziaczek to tym bardziej powinnaś powiedzieć o tym czopie, może będą Cię częściej badać albo zrobią badania. Lekarze wiedzą co robią.

12 lata 3 miesiąc temu #534037 przez buziaczek18
Dziewczynki hura moja Zuzia waży 3 kg ,i jest mój lekarz to mi usg zrobił,i wpisał mi w kartę że jednak jest 36,3 dni i nigdzie nie pojadę bo już mogę tutaj jak by się coś zadziało cieszę się bardzo i już się nie martwię co ma być to będzie ,dziekuję wam za wsparcie....

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534039 przez dominia
Buziaczek super !!! trzymam kciuki za Was :kiss:

Kasia martwię się :( :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #534043 przez xpatiiix3
Buziaczek to super wieści ;)

Kasia odezwij się jak wrócisz, bo martwimy się o Was.!

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #534047 przez andzia_zg
Buziaczek super wieści. Trzymaj się cieplutko :-)

kasia123m daj znac jak wrócisz...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #534073 przez Madlen
Kasiu trzymam kciuki za Twojego synka. Pierd... szczepionki. Dlatego nie dam dodatkowych.

Buziaczek bidulko wytrzymaj w tym szpitalu. :kiss:

Bananamana też słyszałam od mamuś, że krolelki sab simplex najlepsze na kolkę.

Alina ciekawe ozdoby, odważna jesteś :)

Jadzia bdb, że pojechałaś.

12 lata 3 miesiąc temu #534093 przez Monia_T
Buziaczek świetne wieści :lol:

Kasia halooo!!! Gdzie jesteś, martwimy się :ohmy:

Alina nie chodziło mi o to, że mam coś przeciwko takim ozdobom...sama mam tatuaż na łopatce, kolczyk w chrząstce i kilka zwyczajnych dziurek w uszach ;) Po prostu ta pani doktor pomijając wygląd (na ginekolożkę absolutnie nie wyglądała), miała taki olewacki i wredny stosunek do pacjentek, że szok. Jak gówniara z dyskoteki, która jest gwiazdą tego przedstawienia...dowiedziałam się też, że często chodzi z cyckami na wierzchu po oddziale i więcej uwagi poświęca na flirt z mężami niż rodzące... :huh: A te dziwaczne ozdoby dopełniają całości.
A Twoje tatuaże bardzo mi się podobają, są takie urocze :laugh:

Jadzia kurcze u Ciebie też ciągle coś. A jak bierzesz te leki, to może lepiej, żebyś nie była sama w domu? Tylko czy tak się da?

Dominia czy w końcu masz spokój ze szkołą? Przydałoby Ci się trochę odpoczynku :lol:

Pati ogromne gratulacje :woohoo: Super średnia, tak trzymać :woohoo:

Mam dziś taniec wariatki w brzuchu...nieustanne kopniaki, podskoki, przekręty...może to impreza pożegnalna z brzuchem ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #534096 przez jadziatopol
DOMI dzieki :kiss: pierwszy raz tak schizuje na punkcie tych cukrow :( chociaz nigdy nie mialam wiecej niz 140 ale bardzo dlugo mi sie utrzymuje cukier 120 i nie chce spasc i wtedy sie denerwuje bo chcialabym cos zjesc a boje sie i chodze glodna i kluje sie po 20 razy ;) a jak u ciebie z cukrami? wszystko dobrze?
Buziaczek dobre informacje :) ciesze sie barddzo!
Katarzyna, odezwij sie!!!!!!!
Madlen remont skonczony? jak samopoczucie?
Monia w weekend jestem z synem a w tygodniu sama niestety...nie wiem wlasnie czy do dr nie zadzwonic i nie powiedziec jej o tych skrzepach z nosa? kurde...codziennie do niej dzwonie z czyms ;) hahah...impreza pozegnalna z brzuchem :lol: no kto wie? Monia , a tobie cukier po insulinie tez czasem skacze? spraawdzasz tez przed zjedzeniem czegos? chodzi mi o to,ze na przyklad jak masz 100 przed jedzeniem to nie jesz a jak masz 90 to mozesz zjesc? moze ja za bardzo swiruje ? ;)
Satine jestes gdzies? czy tobie sie cos dzialo jak zaczelas brac tabletki na nadcisnienie? (dopegyt)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #534102 przez xpatiiix3
Monia dzięki ;) hehehe taniec wariatki mówisz, a mój właśnie dzisiaj jakiś spokojny :P

A ja upiekłam sernika z brzoskwiniami mniaaam, hehe zaraz ostygnie to będę szamać :D Jakoś ak mi się chciało :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #534105 przez andzia_zg
A mnie łapie gorączka.Przed chwila mierzyłam temperature i mam 37 stopni :cheer: :ohmy: ciekawe co mnie mogło tak rozłozyc... bylam dzis jedynie w rossmannie ale to by mnie złapało tak szybko? :unsure:
Kurcze co mozna wziąć na gorączkę? mam w domu tylko apap i witamine C...

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka