- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Alina to dobrze, że piszesz. Ja byłam w zeszłym tyg. z mama i mama chciała zgłosić właśnie kupno auta po połowie roku. Ale najpierw zadzwoniła do swojej siostry i ta ją opieprzyła, że na to ma się 14 dni...i że mogą karę dowalić. Mandatu współczuję. A mama kupiła auto od kuzyna, więc na szczęście może sobie przepisać umowę

A u nas i tak chyba lepsza skarbówka, bo ja zgłosiłam po 2 m-cach w zeszłym roku i nic mi nie zrobili. Myślałam wcześniej, że jest przepis, że trzeba zgłosić w jakimś tam czasie, ale nie wiedziałam, że są takie konsekwencje niezgłoszenia. Człowiek ucz się całe życie...
A z tym łóżkiem, to jest argument, który dla mnie przemawia za tapczanem, bo da się jedną ręką rozłożyć, a z sofa więcej zabawy zazwyczaj. U mnie na szczęście raczej Paweł ścieli:)
Mamy taki rytuał, że ja idę się myć, a on ma za zadanie donieść mi piżamę i pościelić łóżko.
Twój pewnie w pracy, to Ci nie rozłoży....
Dominia gratulacje i super, że dziś już z głowy. Jeszcze jutro, dasz radę. Kciuki będą zaciśnięte.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Poczytam Was za chwile bo i tak pol nocy spac nie bede
domina bede trzymac kciuki jutro..
dziwgnelam lozko jak scielila i mnie szyjka niezle boli kurde..jeszcze tego vrakuje zebym rodzic zaczela w nocy...rano jade do syna...Mowila lekarka ze w dzien moge choc duzo ryzykuje..ale jak bede rece myc i nie korzystac z toalet itd...chyba spia bo M nie pisze..Balam sie wrocic autwem..nie jezdzilam ponad 4 lata a snieg i slisko..tesciowie mnie odebrali a rano pojade taksowka trudno...Zreszta to szczerze nawet bym nietrafila do tego szpitala...i z niego dod domu...Insuline wzielam o 12 w nocy..wszystko sie posra...trudno..wazne zeby synowi przeszlo...ale mam nerwyy ze mnie tam nie ma
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/smoczek-z-termometrem-dzwieko...etr-i2934309928.html
Kasia ku...a mac

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Ja wczoraj przyjechalam do domu z 40 minutowym opoznieniem i to pociagiem przyspieszonym :/.. Myslalam, ze z nerwow wyjde z siebie i stane obok.. Juz mnie na placz bralo i mialam ochote wydrzec sie na tych co kieruja ta koleja.. Nie po to place wiecej zeby jechac dluzej niz zwyklym osobowym :/ dzisiaj jeszcze droga do szkoly a pozniej Tomek mnie wezmie i dobrze bo by mnie chyba trafilo :/ dzisiejszego dnia sie boje.. Mam ustny jeden

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jadziu - co Ty się nacierpisz biedaczko

Drzyzgunia - ja też mam szpitalofobię. Oby udało się doleżeć w domku do porodu

Alina - ja myślę że wiele z nas lub naszych M miewa czasem wątpliwości co do imienia

Pati - też czasem mam na coś ochotę, a jak już przygotuję to przechodzi
Kasiu - dużo zdrowia dla synka
Mnie wczoraj wieczorem bolało w dole brzucha, nawet się wystraszyłam trochę. Jeszcze do tego coś mnie trochę piecze przy sikaniu. Biorę żurawinę, a w poniedziałek lecę na badanie moczu.
Pozdrawiam i miłego dnia
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasiu no to pięknie

Dominia więc jeszcze raz powodzenia na zaliczeniach dziś

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kiedy masz wizytę u gina? Może to zwykłe upławy, mi też czasem troszkę więcej poleci. Gratuluję wysokiej średniej !

Aganobla prosz allegro.pl/zelazko-rowenta-dw8120-pro-ma...zak-i2912406212.html
Ty to chyba gorącokrwista jesteś - 19 stopni, ja to bym zamarzła z takiej temp. łącznie z moim M

Kasia ja do wszystkich ubranek dałam płyn do płukania i szczerze mówiąc to on chyba już całkiem wywietrzał, nie pachnie. Jedynie ubranka są miękkie...
Monia fajnie Ci, że będziesz rodzić tam gdzie chcesz

Jadzia a nie myślałaś, by jakoś z chłopem przyspieszyć poród?

Kolor farby tak? Ciemny czekoladowy kasztan

Drzyzgunia spokojnie z tym ciśnieniem, wiele osób na wizycie ma wysokie z przejęcia a w domu jest ok. Ja ostatnio na wizycie miałam 150/90 a w domu zwykle 100/50

Alina a jakie imię chce Twój M?
Kasia trzymam kciuki za Kacperka ! Jak on się dziś czuje?
Wczoraj wysłałam M do Reala po jakiś balsam dla ciężarnych. Nie było nic ciekawego, więc kazałam mu wziąć zwykły balsam Nivea do bardzo suchej skóry. Ostatnio smarowałam brzuch oliwką i ciągle brzuch mnie po niej swędział, więc pewnie ta oliwka nie nawilżała. W sumie to ja nigdy nie lubiłam oliwek, dla dziecka też nie kupię. No i wczoraj jak posmarowałam brzuch Nivea to nareszcie przestał mnie swędzieć i skóra się uspokoiła. Teraz pierniczę, nie kupuję żadnych specyfików ciążowych, może po porodzie jakiś ujędrniający kupię.
Wczoraj się trochę przestraszyłam, bo po prasowaniu (udało mi się wyprasować pierwszą stertę ubranek

Jakie macie plany na dziś? ja wyprałam wczoraj kolejną porcję ubranek więc dziś prasowania cd. a potem odpoczywanie. M pojechał do szkoły i wraca dopiero o 18. Więc dzień jak co dzień, sami z Adasiem w domku.
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia kciukasy zaciśnięte

Sylwia kurcze no masuje mężulek ale na chwilę przechodzi jak leżę ale jak siadam do lapka to zaraz wraca ból

Pati wyczytałam że jednak stypendium jest, gratuluję

Gabilee szaleniec to zbyt lekkie określenie na niego ale cieszę się że pół roku przed ślubem pokazał swoje prawdziwe oblicze przynajmniej mogłam odwołać ślub i mam teraz wspaniałego męża (z tycimi wadami

Madlen dziękuję postaram się częściej gościć na forum

Michasia pamiętam, a mojemu tyle zeszło bo testy zdawał kilka razy

Kasia kurcze ale się porobiło

- buziaczek18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Madlen olewam tak jak on mnie

Gabilee fajny kopniak

Kasia ja pierdziele i wszystko przez głupią szczepionkę...;/ Nie martw się będzie dobrze, synek jakoś da radę z tatą

Dominia no takie są właśnie nasze koleje... Ehh ;/ To trzymam kciuki za dzisiaj, dasz radę

Ola tak to jest z tymi zachciankami naszymi

Princess No ja to bym chciała na czarno znowu, ale kurde właśnie samo to że farbować te odrosty potem

Sylwka no jednak jest

Buziaczek trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, oby było wszystko w porządku.

A ja zauważyłam, że od paru dni mam stałe pory chodzenia do wc w nocy hehe co 3 h... i wtedy mały aktywniejszy się robi, ale nie jest tak źle, daje mi spać, bo tak bardzo nie szaleje

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dominia powodzenia

jadziu dzieki za linka

ola zapewne zurawinka ci pomoze, a na bol brzucha to tylko lezenie albo nospa ...

princess najlepiej tak jak mowisz powiedz to gin o tym puchnieciu , ale nie martw sie na zapas kochana , bo norma jest, ze niektorym kobieta puchna dlonie i stopy, moja bratowa miala stopy jak slonica !!
a w planach mam zakupy dla malego i moze wkoncu jakies pranie

sylwka tyci wady to nie wady

buziaczek biedulko trzymaj sie tam i zdrowiej