BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #560276 przez Alina2408
dominia zazdroszcze ja nie mialam jak wyjsc do sklepu :)

pati to rzeczywiscie spokojnie mozesz zaczac rodzic nawet dzis :) kurcze z tym zasilkiem to straszne...
dzic
michasia wypluwa albi wyciada czasem wola ale jak sie uspokoi to juz nie...

generalnie tak wstaje ubieram sie myje sprzatam piore ale wolniej... dalej krwawie ale juz mniej znacznie...

monia tez uzywam bialego jelenia i rzeczywiscie jest super ale ja chyba mam jakis nerw trafiony przy szyciu bo boli ciagnie i takie jest dziwne uczucie a i szwy mam rozpuszczalne wiec mnie nikt ich zdejmowac nie bedzie...hahah na tym pierwszym foto jakie zalotne spojrzenie :):)

dziewczyny uwazajcie z tymi grypami...

ja to poszlam na zakupy wszystko uszyjowalam i mala doszla do wnisku ze jak nawet tatys ma pelna lodowke ro ona moze juz wychodzic :)

madlen ja do porodu dostalam szpitalna koszule i zostalam w niej do popoludnia a pozniej sie przebralam...

maetyna zycze ci porodu nawet jeszcze dzis...

a to milka sie chyba doczekala...

jadzia nie dostalam nic...

milka trzymaj sie ...

...nie oddam Cię nikomu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #560342 przez Pliszka
Princess, gratuluję :) :kiss: :kiss: :kiss:

Jak cudownie byc w domku!!!!! :laugh: Teściowa przyozdobiła całe mieszkanko kolorowymi balonami, a w przedpokoju wisi wstęga z napisem "Witamy Olka i jego mamę" :lol:

Olek pięknie spał w nocy w swoim łóżeczku, była pierwsza kąpiel, teściowa nagotowała nam jedzonka i dziś pojechała do domu. Miś dostał zwolnienie do poniedziałku (dłużej nie mógł :( ), teściowa wróci więc do nas we wtorek :) Brzuszek jeszcze boli, ale ogólnie czuję się dobrze :) Miś robi mi zastrzyki przeciwzakrzepowe :) Jeszcze do końca nie wierzę, że to już po wszystkim...
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #560350 przez Pliszka
A to jeszcze szpitalne zdjęcie :) Olek się często uśmiecha przez sen :) Ciekawe co mu się śni? :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #560352 przez [email protected]
Odebrałam wynik i niestety hcv dodatni :( byłam u gina i mam zrobić trzeci raz w zakaźnym

Pliszka Oluś słodki

12 lata 1 miesiąc temu #560368 przez gabilee
pliszka sliczny Oluś:)

aganobla tak mi przykro kochana , a lekarz powiedzial co dalej robic? bd robic cc , zeby dziecko szybko wyjac czy jakies leki?

olu ja pozytywnie nastawiam? milo mi nie myslalam , ze tak dzialam :)

ja dzis kupilam staniki do karmienia jeden taki normalny seksi :) i drugi na noc taki sportowy a jest taki wygodny szok mimo , ze byl cholernie drogi , ale wogole go nie czuje wiec bedzie idealny na noc :)

dzis mam dosyc fajny dzien pojechalam sobie do gdańska i pozniej do przyjaciolki na obiadek i ciasto :)
niestety N wraca dopiero jutro , no ale coz ...
jutro wizyta u gina mam nadzieje, ze moj synus urosl , bo oszaleje jak znowy mi gin powie , ze jest malutki ;/
Leoś wystawia ciagle stopke po prawej stronie mojego brzuszka , slodkie to jak nie wiem :)
ale zjadlabym te nalesniki ale tak mi sie ich robic nie chce ;/ jutro Mis wroci to go wykorzystam :P

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #560389 przez [email protected]
Gabille u mnie może być cc ze względu na bliznę ale gin tego nie mówi na głos,ostatnio w szpitalu dał mi do podpisania zgodę na cc,co do hcv nie ma żadnych przeciw skazań przed porodem sn,na razie kazał powtórzyć badanie ale ja wiem że to jest wirus,leków na pewno nie dają w ciaży

12 lata 1 miesiąc temu #560396 przez xpatiiix3
Alina no szkoda trochę z tym zasiłkiem, że taki niski, ale zawsze coś... no a na małego już nawet żebym dzisiaj zaczęła rodzić to by wszystko gotowe czekało także już się nie martwię, bo przez te dni co w szpitalu bym była wszystko by przygotowali, dzisiaj nawet już przemeblowanie zrobione, żeby łóżeczko potem tylko rozłożyć, bo przy moim będzie stało, więc małego będę miała na wyciągnięcie ręki ;) a jaką koszulę Ci dali u mnie też dają takie seksiaste za tyłeczek, a na poporodowym już swoją mogę mieć :D

Pliszka ale miło ze strony teściowej :D a Oluś jaki przystojniaczek, tylko wycałować ;) :kiss:

Aganobla jeju, to niedobrze, mam nadzieję, że powtórzą badanie i jednak wyjdzie negatywny wynik :kiss:

Gabilee ja też kupiłam, ciekawe kiedy przyjdzie na razie jeden, potem już drugi dokupie ;) ale po domu pewnie będę latać na początku bez, z resztą zobaczy się jeszcze :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu #560402 przez gabilee
moze , ktorejs mamie sie przyda strona :
www.carriwell.pl/seamless/maternity_bra.asp

12 lata 1 miesiąc temu #560405 przez gabilee
pati polozna mowila , zeby pod zadnym pozorem nie chodzic bez stanika jak sie karmi , bo mozna sie nabawic zapalenia , bo nie wyczuwamy jak napelnia sie piers i nie mozna dopuscic do zapalenia tych kanalikow

12 lata 1 miesiąc temu #560407 przez xpatiiix3
Gabilee ja tam nie wiem jak tam trzeba chodzić hehe ale dobrze, że mówisz nie wiedziałam, myślałam, że będę mogła sobie polatać czasem bez :P

...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu #560414 przez gabilee
ja tez tak myslalam , bo nawet nie mialam kupionych , ale jak wczoraj u mnie polozna byla to mi wytlumaczyla czemu to takie wazne , a sama chcialam chodzic bez :P

12 lata 1 miesiąc temu #560417 przez xpatiiix3
Gabilee no ja jutro mam do położnej iść, ale jak mnie to cholerstwo nie odpuści to ja raczej do przychodni, do której może 100m mam, nie dojdę, bo każdy krok mi sprawia ból...

...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu #560422 przez gabilee
pati biedna wiem co czujesz tez ledwo chodze masakra jakas tak ta miednica poluzniona ;/

12 lata 1 miesiąc temu #560460 przez xpatiiix3
Gabilee no niestety chyba taki nasz los do końca, ale jeszcze parę dni ja się przemęczę, a z resztą kto wie co mnie czeka jutro czy pojutrze :)

...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #560464 przez Madlen
Pliszka fajną masz teściówkę, taka niespodzianka..
Oluś cudeńko..

Aganobla no szkoda, przykre, że to zdiagnozowali, ale dasz radę z tym..

Gabilee położna Cię odwiedza przed porodem? Fajny ten cyckonosz..

Jadzia oby u mnie było takie spełnienie po 1 dziecku, bo więcej nie planuje ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka