- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
A w jakim czasie cukry Wam się ustabilizowaly? już mi język ucieka do najprostszych rzeczy, które "zwykłe" mamy jedzą i nawet nie doceniają, że mogą, a zauważyłam , ze potem po porodzie, jak muszą sobie na menu załozyć reżim to narzekają, zas w tym samym momencie "słodkie" do niedawna mamy upajają się jedzeniem tych najnormalniejszych produktów typu biały, świezy chlebek, biały ser, drożdzówka, mleko, pierożki czy naleśniki etc, których nawet nie powachały od miesięcy i sa happy Ot, punkt widzenia zależy od .....wszyscy wiedzą Jest oczywiscie plus tej sytuacji - przytyłam zaledwie 1kg póki co, więc liczę,ze w koncowym rozrachunku bilans wyjdzie ujemny
Jeszcze raz pozdrawiam i gratuluje spełnionym mamusiom - wszystkie dzidzie cudne jak anioły i oby tak tez sie Wam zachowywały
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Otrzymane podziękowania: 0
Dokladnie masz racje ! Ja napawam sie smakiem drozdzowek, kompotu z jablek, biszkoptow itd .. Ziemniakow ! Ja Cie pycha ! moglabym miec taka diete caly czas
W ciazy dieta ciezka wzdymajaca .. A teraz rusza mnie do wc przynajmniej raz dziennie i to nie musze sie wysilac to jest piekne
Aaa a po porodzie 2 dni szalaly jak nienormalne .. Az sie martwilam ale pozniej jak reka odjal
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nic czekamy co dalej...odbiore mlodego o 13 z przedszkola...narazie patrze czy nie ma swiezej krwi..Tosia sie rusza wiec chyba ok...nie chce tam jechac za wczesnie i na darmo..bo po co...czop moze odejsc duzo przed porodem..
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Katriss fajnie, że już w domku. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej Widac córci sie nie podobało w szpitalu i woli być z mamusia w domku
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka jedyny plus tej naszej sytuacji, że będziemy miały ciut dłużej macierzyński trzeba jakoś się pocieszać
Katriss wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Andzia albo niech wylazi dzis albo czeka do pon...panicznie boje sie porodu w weekend z moimi plytkami...
Faktycznie przecież mówiłaś o tych płytkach...
A jeszcze bolą plecy? czy po chodzeniu troche ulżyło?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Wczoraj byłam tez na KTG u innego lekarza to stwierdził, że skurcze są ale to te przepowiadaajce ale widac ze macica sie ostro szykuje. Mowil ze dobrze by było jakbym przyszla w poniedzialek na KTG bo pewnie bedzie juz na KTG ładnie wszystko widać ale moze to byc juz na weekend. A ja cos czuje, że młody dalej będzie sie czaił i nas robił w konia
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Chomiczka Bardzo się ciesze, że trochę podniosłam Ciebie na duchu Ja Ci powie, że mi wtedy tak wolno czas mijał, a teraz to wydaje się krótka chwilka
Kasia kurde fajnie by było, że Tosia wyskoczyła już dzisiaj to ja czekam niecierpliwością na wieści o rozpoczęciu akcji trzymam kciuki, żeby to było szybciutko
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
skurcz w plecy mnie wlasnie lapie jak chodze albo stoje..co jakis czas...krotki czas...zamale odstepy miedzy skurczami sa wiec to napewno nie te...noo szybko puszcza..po 20seksundach...jaksiedze teraz i jem to jak lapie to bardziej chyba brzuch troche...ale to mam uczucie jakbym wzdecia mega miala.zaraz pojde sprawdzic bo jak sie pojawi swieza krew to chyba trzeba jechac...Noi na stojaco bol jest sliny..na wc wiekszy...jakby mi sie cos drugiego chcialo..Moze jak syna odbiore z przedszkola to podjade sie pokazac na IP.Ale znow nie chce tam jechac za wczesnie.No jak siedze to juz 6min nic sie nie dzieje...a ledwo wstane to bedzie pewnie po chwili bol...nasila sie przy chodzeniu...a to nie powinno miec znaczenia..
A może spróbuj wziąć prysznic i zobaczysz czy przejdzie, czy ból zacznie sie wzmagać. Ja tak wczoraj wieczorem miałam, że łapały mnie skurcze ale łapały mnie tak samo jak u Ciebie troche chyba za często i trwały krótko a po kapieli ustały...
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no wlasnie wyszlam spod prysznica...i cisza...