- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do poloznej to po porodzie ona przychodzi do domu czy nam sie to podoba czy nie. Teraz coraz czesciej jest w poradniach tak ze polozne zaczynaja brac pod opieke ciezarne od 6 miesiaca podajze ale nie wiem czy to obowiazkowe czy nie-raczej nie.
a i termin porodu przesunal mi sie na 17.02.12r
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Widzę że póki co same dziewuszki na forum się szykują
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniajulia2 fajnie! druga corcia,tez mi sie marzy dziewczynka ale cos mi sie wydaje ze bedzie synek i bedzie problem z imieniem bo mi sie podoba Gabrys a mojemu mezowi nic sie nie podoba,a jak dziewczynka to Michasia albo Hania.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Aniajulia to szybko poznałaś płeć dziecka. Lekarz jest pewien, że dziewczynka?
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chomiczka pomylki niestety czasem sie zdarzaja...wiem co mowie bo sama pracuje w srodowisku medycznym...cale szczescie ,ze na korzysc Twoja.
- LadyAgula
- Wylogowany
- gaworzenie
A w 3 miesiącu przychodzi ale nie położna ale pielęgniarka środowiskowa żeby zobaczyć czy dziecko ma odpowiednie warunki itd. Z Antosiem zrobiła nam tą wizytę gdy mały miał zapalenie oskrzeli i przyjeżdżała dwa razy dziennie.
Nie lubie mojej położnej...Będę starała się przed nią ukrywać dopóki nie urodzę później niech sobie przyjeżdża...
- LadyAgula
- Wylogowany
- gaworzenie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Muszę jeszcze poleżeć, przynajmniej 3 tyg. Pokazywał na USG to widać że coś tam jeszcze jest a 2 macica jest wysoko i nie można tego oczyścić i dlatego też tak to długo trwa. Dziecko rośnie, płci co prawda nie znam ale wydawała mi się że widzę ptaszka. Gin nie chciał naświetlać i tylko sprawdził czy rośnie maluszek ale nawet go nie zmierzył . Widać że urósł ale ile to nie mam pojęcia. Obiecał że za 3 tyg sprawdzi co w brzuszku siedzi. Aaaa no i przytyłam kilogram .
aniajulia gratuluję córci .
Co do położnej to u mnie jest tak że przychodzi po porodzie, sprawdza warunki w jakich dziecko żyje i w razie problemów np z karmieniem doradza co i jak .
- LadyAgula
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas slonko dzis swieci ale chmur duzo.ma padac.za femibion 2 dalam 48 zl wiec chyba tak w miare.nie przesuwam chyba suwaczka do nowej daty porodu bo lek niby wpisal z usg 23 luty ale mowil ze ten 1 termin 3 marca jest liczony z jakiejs tam metody.genetyk z mies wyliczyl 27 luty wiec to wszystko blisko.albo moze zmienie wedlug wielkosci dziecka?tak czy siak wedlug wielkosci dziecka jutro by bylo rowno 12 tyg skonczone a mam jeszcze 6 femibionow 1 wiec potem juz ta dwojke kazal mi brac.jak sobie pomysle ze 4,5tyg nie bede u gina to troche mam stracha.jeszcze wyjazd miedzy czasie.ale tam bede max odpoczywac lezec i malo chodzic.a dzis jeszcze przysnil mi sie orgazm.czy tylko ja mam te orgazmy przez sen?zazylam nospe tak na wszelki wypadek.wolalabym zeby mi teraz takie rzeczy sie nie przytrafialy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też się bałam jak mój gin był na urlopie, na szczęście był tylko tydzień. kasiu musisz się wyluzować bo inaczej zwariujesz. Wczoraj mi gin też tak kazał dać na luz. Jak się boisz to poleż więcej i się nie przemęczaj.
- LadyAgula
- Wylogowany
- gaworzenie
Anoda wazne ze dzidzia rosnie.a Ty kiedys mowilas ze moze dziewczynka po genetycznym usg?tyle nas jest ze moglo mi sie pomylic.
U nas slonko dzis swieci ale chmur duzo.ma padac.za femibion 2 dalam 48 zl wiec chyba tak w miare.nie przesuwam chyba suwaczka do nowej daty porodu bo lek niby wpisal z usg 23 luty ale mowil ze ten 1 termin 3 marca jest liczony z jakiejs tam metody.genetyk z mies wyliczyl 27 luty wiec to wszystko blisko.albo moze zmienie wedlug wielkosci dziecka?tak czy siak wedlug wielkosci dziecka jutro by bylo rowno 12 tyg skonczone a mam jeszcze 6 femibionow 1 wiec potem juz ta dwojke kazal mi brac.jak sobie pomysle ze 4,5tyg nie bede u gina to troche mam stracha.jeszcze wyjazd miedzy czasie.ale tam bede max odpoczywac lezec i malo chodzic.a dzis jeszcze przysnil mi sie orgazm.czy tylko ja mam te orgazmy przez sen?zazylam nospe tak na wszelki wypadek.wolalabym zeby mi teraz takie rzeczy sie nie przytrafialy.
Ciekawe masz sny Nie ma co
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa