BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 9 miesiąc temu #598131 przez kasia123m
Ola u nas podobno jest dziura nad i pod pepkiem.ale do 6tyg albo mies ma sie to zrosnac.chyba mies.jak sie niezrosnie to wtedy jest problem

Dziewczyny jak to jest z tymi kroplami.M mi teraz kupi i jakby jaa bolalo dalej i jej dam to jest szansa ze zadziala?a potem mam dawac codziennie nawet jak nieboli?te bobotic...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #598141 przez sylwia1986
Olu to mnie uspokoiłaś z tym karmieniem, bo czasem Bartek robi sobie dłuższe przerwy (2-3h), ale ma takie momenty jak ja to nazywam "wisicyc", albo possie z 15 minut, odkładam go a za kolejne 15 znowu do cyca.. :lol:

Kasiu też się właśnie zastanawiałam nad używaniem tych kropelek, czy podaje się je też profilaktycznie jak już problem się raz pojawi, czy tylko w razie problemu.
Kikut ciągle u nas tkwi..

M miał podejście nr 3 do werandowania i jemu się udało :lol: :lol: :lol: 10 minut bez zająknięcia.

11 lata 9 miesiąc temu #598151 przez jadziatopol
hej dziewczyny
Moj Hubek wczoraj nie spal caly dzien i w nocy budzil sie co godzine...caly dzien przy cycku i w nocy tez ;) chyba drugi skok rozwojowy (8 tydzien). Nawet sie nie klade teraz bo sie obudzi pewnie jak bede zasypiac ;)
Honka sliczny ten twoj synus :) moj jest taki sam pulpecik :) na brzuszku moj maly spi czasem ...nawet 3 godziny ...bo lubi :)
Ola duza twoja cora :) Nie marttw sie ta przepuklina...zrosnie sie na pewno szybko :)
o! Obudzil sie juz . Pospal cale 7 minut ;) to na tyle...jak pojdzie znowu spac to moze was skoncze czytac i cos napisze ;)

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #598153 przez dominia
Sylwia widzisz super :) M musial byc dumny :) tak jak moj dzisiaj, zostawilam moich niespiacych chlopcow samych i poszlam na 15 minut do chrzesnicy :) przychodze i juz w drzwiach slysze 'mamo Synus obsral tatusia i musial przebrac' po 10 minutach Igor mu usnal na rekach, m odlozyl Go do wozka i mowi 'juz drugi raz sam uspalem syna, jaki jestem dumny' hehe :D szczegol, ze pospal 10 minut, pobawil sie cycem i usnal na dobre na moich rekach :P
Haha to ja tez mam wisicyca w domu :lol: czasem mam dosc jak ślęczy juz czwarty raz w ciagu godziny nad cyckiem i sie nim 'bawi' ale tak to kocham Go karmic :)

11 lata 9 miesiąc temu #598157 przez jadziatopol
teraz obudzil sie...lezy i gada do siebie :) i pierdzi :lol: ale mu dobrze :lol: a mnie tak plecy bola,ze ledwo chodze. Jak jeszcze troche przytyje mu pulpecik to nie wiem co to bedzie ;)
Princess biedny Adas :kiss: oby nie musial dlugo tego nosic ;)

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #598161 przez dominia
Jadzia to dzisiaj Hubi to mega wielki wisicyc :lol:
Uuu wiem co to znaczy ten bol plecow ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598281 przez Pliszka
Kasia, ja daję codziennie te kropelki, z tego co czytałam to one się nie wchłaniają, ulgę przynoszą wielką, więc myślę, że po co się ma dziecko męczyć. Teraz opieka nad Olkiem to stuprocentowa przyjemność. Dziecko praktycznie w ogóle nie płacze :)

Michasia, niezły Twój P, że takie błędy wyłapuje :blink:
Marlena, ja swojemu Miśkowi te książki opowiadałam jak byliśmy na spływie kajakowym Krutynią, płynęliśmy ze 4 godziny, a ja opowiadałam i opowiadałam, też go wciągnęła ta historia :blink: Mój mały Aleksander też się zapowiada na takiego fajnego faceta :lol: Fajnie jakby nakręcili film na jej podstawie, choć pewnie byśmy się rozczarowały :blink:
Możecie polecić jakieś podobne książki? :)

Honka, ale słodki Adaś :laugh: Jakie ma rozkosznie pulchne rączki :laugh: Mój pisklaczek też powoli nabiera ciałka :)

11 lata 9 miesiąc temu #598294 przez jadziatopol
Dominia wisicyc..hehe :lol: 2 godziny wisial na tym cycu . Lezalam w lozku w jednej pozycji bo jak tylko sie ruszylam to sie budzil i musialam dac cyca...ledwo wstalam z tego lozka taka jestem powykrecana ;) mam nadzieje,ze pospi dluzej niz 5-10 minut ;) :blink: tak mi wydoil tego cycka ze mam pustego flaczka :blink:

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598310 przez Alina2408
pati ja na eveline mialam uczulenie wiec uwazaj ale powinien byc w rossmanie jak masz gdzies u siebie... co do pieluch my wlasnie przeszlismy na 2 z rossmana bo dady sie skonczyly i kurcze powiem ze jestem mega zadowolona bo sa jakies takie jakby glebsze i moja jak ma tez chude nozki to ladnie te falbanki ja oplataja a i jakies takie dluzsze sa :) ale masz fajnie z tym usg...

jadzia moja tez takie sny ma w dzien ale w nocy cale szczescie odpukac to spi :):)

no i znlalazlam chwilke miedzy robieniem hamburgerkow w wersjii polkiej i dla matek karmiacych :P a mala i zrobilam focie swojej fryzurki

no i moja dlugasna :)

...nie oddam Cię nikomu...
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #598322 przez Pliszka
Alina, super fryzurka! :) Jakie masz błyszczące włosy! :) Ja też przed świętami planuję jakieś cięcie, bo nie jest dobrze :blink:
Nataszka cukierek :)

11 lata 9 miesiąc temu #598335 przez Alina2408
pliszka wloski mam takie od kiedy farbuje je henna naprawde u mnie to sie sprawdzilo dziekuje za komplement...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #598336 przez jadziatopol
czytam was na raty ;)
Pliszka Olus przesliczny :) bardzo podoba mi sie imie...Hubek mial byc Aleksander ale moj R sie nie zgodzil i przeglosowali mnie w domu z Hubertem ;) ale Hubert tez mi sie podoba :)
Alina moj tez w nocy slicznie spi...2 dni w ciagu dnia ma takie...jak byl ostatni skok rozwojowy to tez tak mial ;) moze jutro juz wroci do normy...mam nadzieje. Ladna fryzurka i Nataszka sliczna :) widze ze zakladasz skarpety na spiochy...ja tez bo nogi sie placza w tych spiochach bo tak majda nogami ;) :lol:
Satine Marys duza i sliczna :)
Marlena to super ze Filipek nie ma goraczki po szczepieniu :) i tak swietnie to znosi :)

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #598350 przez dominia
Ja zakładam skarpety pod śpiochy i na śpiochy :) pielęgniarka, która ubierała mi Igusia do wyjścia ze szpitalu mówiła, że rączki mogą być zimne ale za to nóżki zawsze muszą być ciepłe :)

11 lata 9 miesiąc temu #598366 przez jadziatopol
Dominia ja rzadko mu ubieram bo u nas goraco i nozki ma zawsze spocone ;) ubieram mu jak jest w spiochu bo denerwuje mnie ,ze jak majda nozkami to nozki sie placza w tych spiochach ;) mam tylko 2 spiochy,ktore sa prawidlowo uszyte ..tak ze jak sie wlozy nozki w koncowki na stopki to one stamtad nie wychodza...a reszta spiochow to do kosza ;)

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #598367 przez mrufka
Hej

Zaraz was nadrobie bo od wczoraj mam ręce pełne roboty chłopaki w domu mi się pochorowaly a jutro ada ma szczepienie zdecydowałam się na refundowane jakoś bardziej mnie przekonuja.

Alina jakie z was dziewczyny laseczki, a włosy naprawdę zdrowo wygladajace

Honka Adaś jaki duży slodziutki

Stanie Marysia cala mamusia

Pliszka super że Olus taki grzeczny oby tak dalej

Moja Dusia najedzona wykapana
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka