BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #606974 przez [email protected]
Alina z nowych rzeczy jadłam chyba to były otręby z truskawkami,taki susz ale b.mało

O 3 w nocy bolała mnie pierś,pózniej obie,chyba nawał pokarmu,jak to boli,masakra,ściągnełam 50ml z jednej,reszte opędzlował głodomorra,do tego miałam dreszcze,zimno mi było a potem gorąco,głowa boli,mięśnie,boję się go nosić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #606978 przez dominia
Nika Kacperro brzuchola opina :lol: ale podobny do Ciebie szok ! :) i już wielki chłop :)

Mrufka to ciemieniucha może być na uszach ??

Aguś może się spocił ??

11 lata 8 miesiąc temu #606987 przez [email protected]
Dominia faktycznie jak ze mną leży to czasem się spoci

11 lata 8 miesiąc temu #606993 przez kasia123m
Sliczny Kaacpero :laugh:

Czym myjecie te buzie maluchow?Tosi sie skora na buzi luszczy...myje sama woda i wacikiem?a oliwkujecie buzie?
Dostala bobotic i znow bolesne pierdy...udalo mi sie ja uspic na brzuchu..M mowi zeby odstawic ten bobotic...kupy brak od wczoraj.ona robi kupe tylko wtedy gdy dostanie wit D i minie kilka godzin.moze jednak to mleko dla nas niedobre...??
Z pepka jeszcze troszke jest takiej zoltej wydzielinki...poszlabym do lekarki ale dostac sie na strone zdrow a to cud.i jeszcze odciaglam jej dzis takie zolte mokrzejsze kozy..katar?co ciekawe grucha bo odkurzaczem nic...

Podobno takich swiat wielkanocnych nie bylo od 67roku...zasniezonych i zimnych..

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #606995 przez jadziatopol
Niika sliczny maluszek :kiss:
Alina oby nie bylo wiecej kupsztalkow ...trzymam kciuki :) a co do fajek to nie pale oczywiscie i juz nie zamierzam nigdy :lol: dobrze mi bez nich :lol:
Gabilee no ciezko tu sie dostac...ale jakby ktoras z was miala wize to zapraszam zawsze :lol: :kiss:
Kasia myje buzke tak jak ty ...woda i wacikiem :)

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #607001 przez niika
dzięki dziewczyny ;)
dominia no wielki, bo ma już 6 kg! :D

11 lata 8 miesiąc temu #607007 przez [email protected]
kasia ja myję buźkę rumiankiem i smaruję troszkę oliwką,spróbujcie delicol,u nas działa+herbatka koperkowa,ja ją pije 2-3 szklanki

11 lata 8 miesiąc temu #607015 przez Alina2408
smieje sie nika :)

aga moze truskawki jadlas juz wczesniej???? a od nawalu pokarmu sa dreszcze to normalne ja tez czesto tak mam wlasnie :)

a ja dzisiaj jak chowalam piers to obsialam mlekiem firanke kwiaty i parapet o diecku nie wspomne hehe

kasia myje woda i smaruje kremem z rossmana...

nika to dddduuuuzzzzyyyy chlopak :) moja nataszka wazy 4810 :)

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 8 miesiąc temu #607021 przez dominia
Jadzia co Ty tak wcześnie ?? :)
Jak Hubi ? :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607028 przez mrufka
domina ciemieniucha występuje na głowie, brwiach, uszach i faldkach skóry

Kasia ja myje małej buzke rumiankiem

Nika ale duży ten twój kawaler

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #607051 przez jadziatopol
Dominia moj Hubus ma biegunke chyba...juz 4 kupka w ciagu 3 godzin ;) :( nie wiem co robic :( troche sie boje...tym bardziej,ze nie chce pic wody z butelki i podaje mu miareczka do witaminy ale to jest 1ml to jest nic...ale przy tym nie marudzi i jest radosny :)
Mrufka ale Ada akrobatka sliczna :kiss: i ten fryz zabojczy :lol:
Niika ale duzy maluszek :ohmy: :lol: moj Hubek 5400g (okolo) zawsze tu podaja w funtach i ja sie gubie...dopiero w domu sprawdzam ;) sliczny :kiss:
Alina jak ci powiedziala lekarka? ze 6-7 to juz nie dobrze?

[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #607076 przez kasia123m
Adusia przesliczna :laugh: jak takie male dziecko moze miec takie bujne wlosy hehe...niemofe sie napatrzec:):)
:laugh:

Taki rumianek w saszetkach parzycie?sprobuje dzisiaj...
Jak ja sie ciesze ze kilka godz jeszcze i bede miec pomoc w domu...

Tosia po spaniu na brzuchu zrobila mega kupe...a teraz lezy i momentami sie prezy.to juz dla mnie niejasne.troche zazdroszczr mama karmiacych piersia duzej ilosci kup...u nas tylko 1dzoiennie

Jadzia oby to nie biegunka...

Alinka a Nataszkaa jak?

Ciekawe jak Pati?

Princess jak u Was?

11 lata 8 miesiąc temu #607127 przez chiczi
Kasia123m- próbowałaś Delicol?
U nas nawet Sab Simplex się nie sprawdził, Delicol nawet daje radę, ale mały i tak codziennie około siedemnastej ma bóle brzuszka, grymasi, pręży się :(, ale smoczek daje radę ;)

11 lata 8 miesiąc temu #607129 przez ola85
Sylwia - ja przez to wstawanie w nocy to ciągle mam głupie sny
Dominia - oby ten ból brzucha szybko przeszedł. Ja jak raz napaliłam się na przytulanki, to znowu zaczęłam mocniej krwawić :( teraz chyba przechodzi mi na dobre to będziemy mogli wkrótce poszaleć :laugh:, ale my tylko z antykoncepcją
Gabilee - fajnie że M już z Wami
Aga - najważniejsze że przeprosił, moja miewa przytkany nosek, ale nie wiem na ile to jeszcze pozostałość po przeziębieniu. Ja pamiętam jak moja miała te nocne czuwania, koło 4 tyg zaczęło jej przechodzić, tzn. dalej często się budzi w nocy i dużo je, ale nie ma już tych wielogodzinnych czuwań.
Nika - już teraz na naszym forum coraz więcej dwu miesięcznych dzieciaczków, zdjęcia super :)
Kasiu - ja myję tylko przegotowaną wodą, a powieki i okolice oczu solą fizjologiczną
Jadziu - a Wy macie jakieś plany na przyjazd do Pl?
Alina - no to masz pierś pod ciśnieniem :) jak tam Nataszka, przeszła ta biegunka?
Mrufka - Twoja Adusia na zawsze super fryz :)

11 lata 8 miesiąc temu #607143 przez Alina2408
mrufka za kazdym razem jak widze twoja mala to mnie powala ta jej grzywka...

jadzia 6-7 ale taka woda bo mojej leciala woda z dupki...a hubek sie pewnie oczyszcza jezeli kupka jest normalnej konsystencji...

kasiu nataszka jak na razie nie zrobila juz zadnej kupki teraz w druga strone...

z pati pisalam od rana u niej w miare ok maly przespal ladnie noc i synchronicznie budzil sie z kolezanka z pokoju na karmienie :):) a pati troche lepiej przez to spala...

sluchajcie moja nataszka w pol snie budzac sie zasmiala sie pieknym chichotem pierwszy raz jak te dzieci z tych filmikow nie bylo to moze za dlugie ale ewidentnie sie chichrala :):)

...nie oddam Cię nikomu...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka