- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

sylwka wlasnie esputikon mozna wczesniej podawac... ale sprawdz ulotke...
ola na razie spi dosc dlugo jak nie ona ale spi spokojnie... mam nadzieje ze nic jej nie bedzie... moze tylko z wrazen musi odespac... lepiej chyba niech spi niz mialaby sie denerwowac...
ola moja tez nieraz wylewa mleko z boku jak cyc peln. mnie wczoraj kolezanka ktora juz piatke wychowala polecila dowadniac ja woda z glukoza jak tak jej sie ciagle pic chce albo zwykla woda... to powinno jej troche pomoc sprobuj moze o to chodzi...
dominia pozniej dotrze do taty ze dziecko nie jest caly czas glodne moj marek tez tak myslal a ona naje sie ze szok i cyca sobie raczke bo lubi...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

mala sie obudzila z placzem ale zawsze kwili jak jeszcze nie chce wstawac zobacze jej nozke czy nie ma odczynu...
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Wiecie co... jakos nie czuję, że idą Święta... hm... a co z potraw świątecznych możemy jeść? Możemy jeść biały barszcz? albo np biała kiełbase?

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ciężko mi dziś za Wami nadążyć

Byliśmy u pediatry, Bartek waży 4660g, także elegancko

Kolejne cudne zdjęcia dzieciaczków

Czytam Was na bieżąco, ale przepraszam ze dziś nie nawiążę do wszystkich. Wprowadzamy nowy sposób zasypiania, który pokazała mi wczoraj koleżanka z pracy, żeby ulżyć moim piersiom

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Pisałam z Patii jakieś szmery pod serduszkiem dzisiaj znaleźli i mają robić ekg .. Marcyś polubił spać na brzusiu więc w dzień ta pozycja najbardziej mu odpowiada

Przesyłają buziaki dla wszystkich Mamuś, kolegów i koleżanek

Dzisiaj ciocia jej podrzuci lapka to może coś do nas skrobnie

Sylwia super

Bartuś ładnie sobie waży

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Boli mnie kręgosłup od pochylania się nad łóżeczkiem, ale fantastyczny widok zasypiającego niemowlaka

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
dominia jezu czy ta dziewczyna musi wszystko zaliczyc??/
sylwia to ja klade mala i tez nie robie specjalnie halasu a ona odplywa albo gada sama do siebie...
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bylam w biedronce i nowym lidlu.w lidlu kicha..a w biedronce kupilam mleko bo tanie i wzielam dady 2 na sprobowanie.caly czas wykanczam 1 happy co dostalam od ciotki...male juz sa.a jak sie skoncza to bede te daady z pampersami na zmiane kupowac...dobrze ze nakupowalam pieluch przed porodem...bo i tak mleko pochlaania kase...
Troche wialo zimenem na polu ale Tosia oslonieta w wozku...nic jej nie bedzie...chartowac dziecko trzeba..oby w sobote niepadalo...zeby mozna bylo choc do swiecienia podjechac
Biedna Pati nie dosc ze na matola chlopa trafila to jeszcze co chwile cos...niesprawiedliwe to...
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Dominia po jedzeniu odkładam go do łóżeczka, podaje smoka, mimo początkowych grymasów po 5 minutach go zasysa to podtykam pieluszkę żeby się nie wysunął, łapię za rączki, on wtedy powolutku odpływa, trochę to trwa i nieraz trzeba kilka razy wracać do łóżeczka i powtarzać czynność bo się wybudza, ale idzie mu coraz lepiej, raz nawet zasnął bez cumelka, tylko wystarczyło mu potrzymać ręce
Boli mnie kręgosłup od pochylania się nad łóżeczkiem, ale fantastyczny widok zasypiającego niemowlaka
robię identycznie. Też odkładam małego do łóżeczka, daje mu dydka i trzymam za rączki

I wiecie co? Mój mały wcale nie lubi byc noszony na rękach... jedynie w pozycji do bekania... ale tak zeby go nosic to nie lubi i grymasi...
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Patii obyś szybko wróciła do domku!3mam za Was kciuki!!!!!

Sylwia u nas też wykorzystujemy taki patent na zasypianie

Andzia współczuje nie przespanych nocy!! ;/ a my w poniedziałek wielkanocny mamy chrzciny ;P ja robię tylko sałatkę gyros na święta. placki dostanę od mamy i teściowej hehe więc też tak nie czuje tych świąt;P ja np. jajek na twardo nie mogę jeść bo filipka boli brzuszek, jajecznica tylko wchodzi w grę!

ja wpadłam na chwilkę, jak zawsze nadrobić trudno tyle postów

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Filipek pozdrawia wszystkie ciocie i maluszki!

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

ogladalyscie moze rozmowy w toku?? u mnie zaczelo leciec jak cos robilam jejku nie moglam sluchac tych opowiesci az mi lzy same ciurkiem lecialy...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwka ja mam Delicol,można podawać od urodzenia,niestety 50 zł u nas działa
Madlen Adaś cudeńko,jak byłam w szpitalu to Gabryś dostawał butle i dawałam mu sama 60ml a dziewczyna z którą leżałam na sali 90ml tyle jej syn potrzebował a teraz pewnie je ze 120ml,a Adaś jest duży i potrzebuję więcej,może wtedy wystarczy mu na 2,5-3 godz
Marlena Filipek słodziak

Gabile Leoś cudeńko

Satine ach ta Marysia

Tydzień temu ściągnęłam z jednej piersi 50ml i nie do końca a w drugiej mam więcej pokarmu a Gabryś potrafi prawie do końca opróżnić
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marlena Filipek sliczny

Ola dzieki

Monia jechalas z Holandii do Polski sama z Kinia? a ile miala Kinia?
Zaraz was nadrobie dalej....znowu na raty

Dominia ladnie wygladasz

Gabilee Hubek tez tak ma...w jeden dzien nie chce spac (wczoraj tak mial) a kolejny przesypia caly

Alina wy juz po szczepieniu? i jak Nataszka? trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo w porzadku

Gabillee a jak masz fotelik ustawiony? bo ja mam taki,ze tylko tylem do jazdy moze byc i ja cala zestresowana jestem bo go nie widze. Z przodu nie mozna wozic wiec jedzie z tylu. Dlatego musze brac Bartka ,zeby jechal z nim z tylu i patrzyl na niego...masakra

Vini cale szczescie ze z Maikiem juz ok. Ale trzeba uwazac...cholera! a jaka szczepionka szczepilas?
Aganobla ja pierd....nie dziwie sie ze sie wkurzylas. Dajesz z siebie wszystko i na rzesach chodzisz ze zmeczenia a tu taki tekst! i do tego ci tesciowie!!! Wspolczuje ci kochana bardzo

Dominia moj tez tak mial...trzymal go na rekach przez 5 minut bo ja szlam wreszcie pod prysznic a dopiero co skonczylam karmic i slysze...oj gldny Hubus ....bo raczke wpycha do buzi...mama musi wrocic i dac cycka...o ...cholera mnie wtedy bierze. Wiec mu wytlumaczylam co i jak i juz jest spokoj
Sylwia dobrze wazy Bartus

Patii trzymaj sie kochana . Moc buziakow dla ciebie i Marcelka

- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
gabilee dziekuje. Twoj Leos sliczny.
Reszte napisze wieczorem jak wejde na lapka. Wkurwia mnie pisanie z tela.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mam nadzieję, że wkrótce jej to przejdzie.
Dominia ładnie wyglądasz w tych krótszych włoskach

Ja też smarowałam buziaka linomagiem, nam pomogło

Vini cieszę się, że z Maikiem wszystko już dobrze. Z tymi infekcjami przy szczepieniach to w ogóle lipa, przecież zawsze może jakaś być niewidoczna, np. układu moczowego...może Iga też coś miała. Niby była badana przed kłuciem, ale kto wie...
Na gorączkę możesz wziąć ibuprom jak karmisz, działa też przeciwzapalnie. W szpitalu laktacyjna powiedziała, że przy gorączce mam brać i wtedy mogę karmić.
Gabilee dziękuję

Leoś jaki już duży

Iga tez ma mnóstwo śliny w buźce. I miewa na zmianę dni snu i bezsenne

Ola nas też tatuś rozbawił

Sylwia ładnie Bartuś przybiera

Marlena Fifi śliczniutki

Resztę dopiszę później cycuś mnie woła