- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ola moj tak samo zrobil ze smoczkiem....nie dalo sie go oszukac...ale teraz wyprobuje po jedzeniu...jak juz sie bedzie bawil cycuchem to wtedy mu wsune sztucznego zastepczego

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Odnosnie kupek .. Satine z jakiej okazji Marysia ma bobki ? Jeju .. Ja sie balam bo kapie sie ze 30 minut temu imartwie sie, ze Igi dzisiaj nie zrobil kupki .. Nakarmilam Go, zjadl calego cyca to juz na noc dopakowal, stwierdzilam, ze popatrze w majty i byl jakis pierdzio to zaczelam przebierac a tu fru raz, drugi, chwila przerwy i tak ze 6 rundek wyszlo

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia kupki Igusiowe to musztarda ze ściętym jajem, ale dziś było tego tak dużo, że wyglądało mi biegunkowo, bokami wychodziło

Ja w aucie jak jeżdżę sama wożę małą z przodu, tylko wyłączam poduszkę pasażera, jest taka specjalna funkcja jak się przewozi dzieciaczka w nosidełku tyłem do kierunku jazdy. Tylko chyba nie wszystkie auta tak mają, u mojego męża nie można wyłączyć airbaga.
Na początku miałam ją z tyłu i miałam takiego stresa, że nie widzę jej twarzyczki...to nie dla mnie. A nie zawsze ktoś może jechać ze mną dla towarzystwa.
Z Holandii jechałam 2 lata temu. W sumie dopiero jak zrobiłam 1300km, to w domu pomyślałam, że wariatka ze mnie, bo nawet koła bym sama nie zmieniła, nie mówiąc o poważniejszej usterce a sama z dzieckiem się wybrałam. No i GPS mi wysiadł więc trzeba było się skupiać na oznakowaniach...ale nie było źle

Po szczepieniu odpuściłam kąpanie przez 2 dni, tylko myjką Igunię obmyłam.
Pati jesoo aż mi łzy poleciały

Aganobla współczuję męża kretyna. Sorki za szczerość. Może niech sam przez jedną dobę zajmie się domem i dzieckiem? Jakaś terapia wstrząsowa by mu się przydała. Na teściów jedyny sposób jaki mi przychodzi do głowy to nieobecność jak wpadają.
Iga też ma czkawki i to jakie mocne

Alina trzymam kciuki, żeby malutka spokojnie przeszła czas po szczepieniu

Dominia linomag maść z zielonym paskiem.
Oho...Igula zaczyna marudzić. Ciekawe jaka nocka nas czeka...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia dzięki za pomysła,nie wpadłam na to żeby wyjść po prostu z domu

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dominia, u nas tez jak nas odwiedzają babcie czy prababcie to też zawsze pada, że Oluś chyba głodny bo ssie piąstkę, albo na pewno głodny bo tak tego smoczka energicznie ssie

Fajna fryzurka

Ja chyba jutra zaeksperymentuję ze zmianą koloru, jedziemy do rodziców i się z mamą pobawimy w fryzjera

Alina, dobrze, że Nataszka bezproblemowo zniosła szczepienia.
Jadzia, no to nieźle zbadała Hubka

pati, aż mi się płakać chce na samą myśl o tym wenflonie w główce

Byliśmy dziś u ortopedy, Oluś ma zdrową dupkę, wszystko super

Byłam też u mojej pani doktor i wszystko jest w porządku

Dowiedziałam się, ze jeśli pierwszy poród zakończył się cc to przy drugim kobieta ma prawo wybrać czy chce spróbować sn czy od razu umówić się na cc. Kamień z serca. Nigdy więcej leżenia na porodówce i wpatrywania się z lękiem w zapis ktg.
Dobrej nocki!
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pliszka no...dziwne dosc. tym bardziej,ze bardzo dokladnie zbadala bioderka, odruchy, posadzila go, postawila na nozkach...wszystko pieknie,ladnie tylko najwazniejszej rzeczy przed szczepieniem nie ogladnela...buziaka i uszkow

Wzielo mnie na ogladanie fotek z okresu jak zaszlam w ciaze...i kto by pomyslal,ze wtedy juz sie zycie rozwijalo

tak,zeby wam ocieplic troszeczke i dodac sloneczka zamieszczam kilka foteczek

palilam sobie fajeczke nieswiadoma ,ze mam maluszka juz w brzuszku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tu sie bawie kulka sniegu 9upal byl niesamowity) Silver Lake CA
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A to z moim synem ,ktory byl jak pulpet w maju . Od maja tak sie zmienil,ze teraz go ledwo poznaje
A to tutejszy swistak

A to jeziorko Silver Lake ...mnostwo tam pstragow

A to na wzgorzu na ktorym stala laweczka ze stolem a wokolo tylko ocean

A to lwy morskie

Spijcie slodko i milego dnia

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Niesamowite .. Normalnie inny swiat

Ja tez palilam fajki bedac w ciazy

Mojemu Igiemu wylazlo ciemiaczko :/ jutro zaczynam robote przy tym .. Jak bedzie duze a na dzien dzisiejszy widze, ze jest to mi moga Go nie zaszczepic ...

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia jakie piekne widoki.patrzac na zdjecia i za okno to az sie plakac chce...

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

tak generalnie noc bardzo spokojna

monia ja tez nie kapalam tylko myjka obmylam jednak wole troche chuchac na mala

monia i aga mnie znajoma polozna mowila ze czkawka niemowlakow tak nie meczy jak nas to tylko tak kiepsko wyglada... nataszka czka juz znacznie mniej wiec mysle ze cos tam sie musialo wyksztalcic ale ja tez mam tendencje do czkawek to kwestia przepony...

pliszka dobrze ze u ciebie wszystko oki

jadzia no ladnie hehe uczylas hubka palic czy raczej pokazywalas mu jakie to niedobre ??? a powiedz mi teraz palisz??? jakie ty masz kobieto widoki na tych fotach

dominia ciemiaczko??? czy ciemieniuszka???
kasia nie zalamuj sie nie jestes na swieczniku zeby sie martwic mega porzadkami... no mnie sie udalo ogarnac co nieco bo mala wczoraj sporo spala... mama nadzieje ze dzis dotra worki przniowe bo wczoraj zamowilam i dostalam info ze juz dzis powinny byc szok

a to moje dzisiejsze poranne spiochy

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Myslalam ze do sklepu zdaze zanim M wyjdzie...a tu zasnelaam..
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jadziu - szkoda że wczoraj wieczorem nie miałam czasu wejść na forum, bo foty super, może miałabym bardziej kolorowe sny, bo jakieś głupoty mi się śniły...
U nas wczoraj mała parę minut po 22, sama zasnęła w łóżeczku, normalny szok, Na razie nie wiem czy odtrąbić sukces, czy może był to tzw. wypadek przy pracy, spała tak to 1 z hakiem, potem karmienie, nosiłam ją dość długo, ale nie odbiła więc położyłam ją u siebie na brzuszku i tak zasnęłyśmy. Potem miałam trochę wyrzuty sumienia że ją przegrzałam. Jak się obudziłam koło 3.30 i przełożyłam ją do łóżeczka to w pół minuty miała oczka otwarte

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Właśnie ululałam Bartka i zamiast coś porobić w domku, spakować nas na wyjazd czy podszykować obiad, to ja się patrzę w tego mojego szkraba jak zaczarowana i ryczę ze szczęścia, kocham go z dnia na dzień coraz mocniej, jeśli tak można

Jadziu co za zdjęcia cudowne, magia

Olu ja też w tych przerwach na sen mam takie sny że hoho, śniło mi się że urodziłam bliźniaki Michałka i Pawełka, ale za jakiś czas musiałam się zgłosić do szpitala bo coś zostało u mnie w brzuchu, najpierw myśleli że to kawałek łożyska, a okazało się że to rak, obudziłam się zlana potem i ze łzami w oczach..
Kasiu ja mam taki sajgon w domu, ale na szczęście przez święta nie będę musiała na niego patrzeć

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
ola musisz systematycznie odkladac ja do lozeczka bo widac ze jak chce to umie zasnac...