- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Igor mi nie spał cały dzień .. chyba ma coś w rodzaju kolki

Alinka Nataszka jak marzenie

Madlen myślę, że Adaś dobrze przybiera

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wydaje mi się, że powinien dostać więcej mleczka. Ma swój indywidualny tryb przybierania, trudno oszukać głód jak się ma niecały miesiąc

Dominia Iga miała dziś tak samo popołudniu. Nie wiadomo dlaczego zaczęła tak mocno płakać, na pewno z bólu...mogę tylko podejrzewać, że to brzuszek. Szarpała się przy cycku, wyssała wszystko co tam było. W końcu jak zasypiała to na kilka minut. Trwało to ze 2 godziny, w tym czasie 2 razy był taki przeraźliwy płacz. Po kąpieli która ją odstresowała, uśmiechnięta zasnęła, ale już się obudziła i leży w łóżeczku. Wpatruje się w tą swoją magiczną kartkę w kratkę

Potrafi sama zasnąć w łóżeczku, chociaż często nie zdążę jej odłożyć od cyca i śpi

Ola strażniczka cyca, ha ha dobre

Alina no mówiłam, że laska, ekstra wyglądasz

Nataszka ślicznotka

Moje mocne postanowienie trzymania diety pękło jak bańka mydlana jak dopadłam dziś do torebki krówek

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wykąpałyśmy Go z mamą wcześniej, podjadł jeszcze trochę i usnął .. chyba mocno bo aż chrapie, ale to była masakra

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja brzuszek napewno bolal bo sie prezyla i wrzeszczala przy purkaniu.przerabane z tymi brzuszkami...
Swieta za 2 dni a ja nic w domu nieporobione...jutro chce choc lodowke odmrozic i wymyc zanim wysle M po zakupy.nie ma w niej lodu wiec nie potrzeba na to duzo czasu.ale po za tym bajzel niezly...okna niepomyte...szafki w kuchni mylam przed Bozym Narodzeniem w srodku...trudno...sama z nia jestem..a wlasciwie z dwojka..i jeszcze jak ona plcze to jak mam sprzatc...
chyba pozaluje ze jej dalam te krople..juz drugi raz zaplakala przez sen...ech...
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen Spokojnie

A ja dostałam okres

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia Tosia sliczniutka taka

A ja dzisiaj samam musialam zapakowac Hubka do auta i pojechac najpierw do szkoly po Bartka a potem do San FRancisco autostrada (bez nawigacji)...troche sie balam ze nie trafie i ze Hubek zacznie marudzic ....bylismy u lekarki Chinki i zaszczepilismy sie na WZW B. Raz zaplakal i tyle. Potem banan na buzi. Wazy 5540g ...ufff...nie 7 kg jak myslalam

Milego dnia dziewczyny...pozniej was przeczytam jak Hubus pojdzie spac.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Super sobie dalas rade

Po szczepionce napewno bedzie wszystko ok

Ja sie dzisiaj musze zapisac na piatek do lekarza z buzia Igora, ma zesypana z kazdej strony :/ niech mi da na to cos bo dzidziusie powinny miec piekna gladka skorke, przy okazji tez sie zwazymy

Jak On pieknie teraz spi

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia

Vini jak Maik ?
Alina ladnie wygladasz

Michasia Anulka sliczna

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas ldna nocka.zasnela o 20#30 i potem pobudka 1,30 i 6rano.nos miala rano zatkany ale widac n tym klinie dobrze jej sie spalo.patrze za okno.niby -3 a potem ma byc plus 4.moze by wyjsc na plac chociaz.mam pusta lodowke a swieta za 2 dni.do biedronki bym po mleko poszla ale jak mowicie zeby niewchodzic...
Gdzie ta wiosna?
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas ładna nocka dzisiaj, zresztą Igunia jeszcze śpi

Znowu, jak obudziłam się o 3, słyszałam, że sobie guga, patrzę w stronę łóżeczka a tam dwie nóżki opierają sie o przewijak

Jadzia to super Hubi waży

Kasia nie przesadzaj z tą biedrą...ja nie zabieram Igi do dużych marketów i galerii handlowych, ale do takiego sklepu gdzie z wózkiem wchodzi się na kilka minut to idę. Śmiało możesz wejść tam po zakupy

Satine ale duża Marysia

Dominia a co ma Igi na buźce? Iguni wysypywało wcześniej, ale teraz odpukać! ma typowo dzidziusiową cerę

Kinga od dziś ma wolne w szkole, dla mnie to duża pomoc. Będę mogła bez stresu się wykąpać czy zrobić obiad...

Miłego dnia

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas noc ok ale widze, ze dalej jest to samo co wczoraj .. Mysle, ze to zaparcia . Mam w domu espumisan musze na to zobaczyc
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Czytam Was na bieżąco, ale nie mam czasu napisać. Mała jest tak absorbująca. Najlepiej jej na rękach. Mało śpi, w zasadzie to robi sobie drzemki 30 min.
Wczoraj jebana kolka się odezwała. Od 16 do 20 ryk. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. o 20 już mi nerwy puściły, zaczęłam ryczeć z bezsilności a jej jak ręką odjął.

Oliwia też daje w kość nieźle. Mała mi zaśnie to ta ''przez przypadek'' trzaśnie drzwiami, albo CAŁKIEM przypadkiem kopnie w wózek, bo niby nie zauważyła, że on tu stoi.
W domu syf. O jakimś grubszym sprzątaniu mogę zapomnieć póki co.
Normalnie dom wariatów.
Budzę się o 6 rano i marzę aby czas do 16 minął jak najszybciej.

Cieszę się jak głupia że teraz te święta i nie będę z Nimi sama pół dnia.

Przez ten śnieg w ogóle nie czuję, że za moment święta. Jakoś tak dziwnie iść z koszykiem do kościoła w kurtkach zimowych.
Pati a to się Marcyś nacierpi. Najważniejsze, że szybko odkryli to zapalenie. Podleczą go i wypuszczą Was do domku. Trzymaj się!

Kasia idź normalnie z Tosią do sklepu. Biedra to nie jakaś tam wielka galeria handlowa.

Jadzia Hubercik wygląda idealnie i jak widzę wagę ma idealną. Gdzie Ty widziałaś 7kg?

Satine, Maryś jest boska. Powiedz mi, bo pamiętam, że kiedyś pisałaś, że mała Ci dużo ulewa i zmieniałaś mleko pamiętam. Jak zmieniłaś to już nie ulewa? My dziś idziemy do pediatry, bo Amelka ulewa. Raz uleje normalnie mlekiem a innym razem twarożkiem. Nie wiem czy to tak może być. Musze ją zważyć. Maryś jak ulewała to ładnie przybierała czy stanęła z wagą?
Monia zazdroszczę Ci pomocy - Kingi.

Michasia, Ania śliczna.

Trochę nadrobiłam... Mała odpukać od 8 śpi nawet spokojnie.
Juz mi brak pomysłu na ten jej brzuszek. Bobotic dostaje regularnie, kupy robi, a wzdęcia ją męczą. Przejebane jak dziecko śpi i co 5 min się wybudza, bo boli brzuszek.

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marysia slicznusia

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

To wczoraj widzę, ze był dzień kolek.
Kasia dlaczego miałabyś żałować, że dałaś lek.. on może tylko pomóc..
Jeny ale ładnie Ci spała w nocy..
Adaś kąpiel po 19, przed 20 jedzenie i spanko do 24. Potem jedzenie o 3 i 6.
Satine ale słodkie zdjęcie, chyba głodna

Mój jak jest głodny to palce wkłada do buźi, a potem ssie piąstkę..
Jadzia to Hubi prawie waży tyle co Adaś
Monia wkurwione bociany

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paula u mnie to samo.mlody dzis ma wolne...on jest czasami brdziej absorbujacy nizz ona.co chwile podchodzi i glaszcze jej brzuch,lapie ja za rece.nieraz usypia on podejdzie i laps...bo to jest kochaany dzidzus...wlazi jej glowa swoja prawie do buzi...bo mamo ona sie na mnie patrzy - a syn ma katar.nic nie poradze...mam spokoj jak jest w przedszkolu...Wogole z nim musze malowac robic szczlaczki itd i popolduniu to j kiwam na kolanach...kiedys ona miala kolke i jemu czytaam temty zdan i pilnuje by dobrze robil...cyrk...
A co do bajzlu to u mnie jest to samo.czasami jak mi spi i zdaze czy prnie powiesic czy cos wypraasowac czy kuchnie pisprzatyac to jestem mega happy.moj M wraca po 13,jest godz i potem wraca 18-19.jak ja sie ciesze jaak jest sobotaa popoludniu czy niedz lub teraz beda swioeta bo bedzie w domu.
Zaraz go udusze...skacze kolo niej na lozku aa ona spi...bo on sie musi patrzec na Tosie.caly pokoj zabawek a sam sie w nic niepobawi...wiecznie mu trzeba zabawe organizowac.dlatego najlatwiej rysowanie czy ksiazeczki z naklejkami...
Wiec uwiez mi Paula mam to samo