- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

I nie pojdziemy jutro do przychodni :/ jutro nie ma zdrowych dzieci

Teraz tez cos mu nie lezy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vini-miki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Maik juz "normalny"

Ja od wczoraj wieczora 39 st. goraczki, dzisiaj juz 38,3. Szukalam, do jakiej temperatury mozna karmic, i nic sie nie dowiedzialam, bo jedna pisze, ze jej lekarz mowi, ze do 38, drugi, ze do 38,5, a inny ze zadna roznica jaka temp. zeby karmic

Sylwia ogromne gratulacje dla Ciebie i meza, sliczny syneczek

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Skore maa such na buzi...czym myjecie dziecia buzie bo ja samaq woda i wiecznie ma sucha luszczaca sie..i na policzkach tez m lekki trdzik jeszcze...
Ide ja przewinac...moze sie obudzi..smieje sie przez sen
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

'Zjadłam' około 30 cm włosów

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

madlen to ładnie przybiera

no ale polozna mowi ze super

a synus sliczny podobny do ciebie

ja daję do 120 ml więcej jak zje to chlusta , ze chocho masakra wtedy to ja przerazona jestem ...
dominia co to za fryzjerka? masakra dobrze , ze nie zaplacilas ... ale jak poprawisz to napewno slicznie bedziesz wygladac

moj Leon jak twoj Igi tylko na rece i chodzic a nie siedziec ... masakra ale to tylko wtedy kiedy jest mega zmeczony i zasnac nie moze to nerwy ma i krzyczy placze nawet na rekach sie ulozyc nie moze.
dominia moj Leon tez ma kropki na buzce , kurcze ciekawe od czego takie rzeczy wychodza ;/
a moze na zaparcia pomoze herbatka koperkowa sprobuj podac moj maly po niej sryta jak ta lala

satina sliczna twoja królewna

jadzia ja mam to samo kazde wyjscie to stres jak jade autem czy nie zacznie plakac jak sobie poradze ... a ty dodatkowo w obcym kraju to juz wogole...
fajnie , ze Hubuś dobrze zniosl szczepienie

sylwka gratulacje

monia Iga mała akrobatka

pati trzymam kciuki za Marcelka

paula a moze Oliwka jest mocno zazdrosna , ale to minie jak Amelka zacznie byc mniej absorbujaca i bedziesz miala sily na zajmowanie sie jedna i druga po rowno

na fb widzialam fotki sliczne coreczki masz

madlen widze , ze towj maly spi tak samo jak moj

mam nadzieje, ze potem w nocy tylko raz beda sie budzic

dziewczyny ktore macie wiecej niz 1 dziecko podziwiam , ja przy jednym wymiekam a co dopiero 2 , albo wiecej dzieci...
chyba Leoś bedzie jedynakiem

vini biedulka , nie dosc ze tyle roboty przy dzieciach to jeszcze chora jestes ;/ ktos ci pomaga przy dzieciaczkach?
dziewczyny skad wiecie , ze to brzuszek boli ? moj maly puszcza baki , robi kupki a czasem i tak sie prezy zasnac nie moze ;/ to brzuszek boli? bo ma miekki to wtedy to mozliwe?
a ja zastanawiam sie czy Leoś ma katarek czy cos mu zalega . nie wiem a w buzce znowu ma mnostwo sliny i tak charczy jak oddycha ;/
nie wiem czy isc do lekarza?
a czy wasze dzieciaczki maja tak , ze jeden dzien spia slicznie caly dzien nie marudza a na drugi marudy , ze az razem z nim czlowiek chce plakac bo spac nie chce lezec tez nie na rekach tez mu nie wygodnie ;/ i tak dzien tak i dzien inaczej na przemian , masakra meczy mnie to ... nie wyspana jestem
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
dominia to pieknie z tymi wlosami ale wyglada na to ze masz dwa dni luzu u fryzjera

monia ja tez odkladam mala do lozeczka i dopiero jak bardzo placze to ja zabieram... dziekuje za komplement a ten cyc to popsostu teraz jest w tym miejscu w ktorym powinien...
satine jaka przesliczna ta twoja niunia boskie wali minki

jadzia jestes boska dalas rade

monia a moze ona cwaniara i wie ze bedziesz ja poprawiac i to ja bawi

paula chyba z oliwki troche zazdrosc wychodzi...
kasia bobotic i espumisan maja ten sam skladnik tylko w espumisanie jest go mniej...
kasia ciesz sie ze wraca o tej porze bo u mnie to wraca o 22 lub 23 a wychodzi ok 9 wiec sama caly dzien... dobrze ze czasem wpadnie kumpela to wtedy moge troszke wiecej zrobic albo zrobic kolo siebie...
vini dobrze ze juz ok...
dominia ale swietnie wygladasz a takie odrosty to niby teraz w modzie

gabilee mozliwe ze ma problem z kupka albo z pierdem i tak sie prezy czyli troszke go boli ale nie az tak zeby mial twardy brzuszek moja tak ma...
gabilee sa takie gorsze dni moja praktycznie nie spi cale dnie...
dziewczyny bylismy na szczepieniu 6w1 moja lekazrka powiedziala ze ona swoje dzieci tym tez szcepi i wnuki i wszystko jest dobrze a jaj wnuki lataja w krutkim rekawie pod zimowa kurtka bo sama je ucze

a w domu bajzel jak ta lala bo od 8 do przychodni i o 9.30 wrocilismy to nawet nie zamiotlam bo nie bylo kiedy moze teraz mi sie troche uda... dzis nie idziemy na spacerek bo sie troche obawiam...
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a Leoś oczywiscie mamusie wola

a powiedz jak towja Nataszka nie spi to ley spokojnie ? co z nia robisz ? bo ja sie zastanawiam jak malemu zajac czas , zeby nie plakal albo nie marudzil
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prześliczne te wasze dzieciaczki

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jaki przystojniak nam sie pojawil na forum...a jakie minki strzela...sliczny LEOS,..
Alinka MOWISZ ZE ESPUMISAN TTO TO SAMO?acha...dzieki
tosia lezala trochwe w lozeczku i zawiesilam jej takie ptaszki co sie do wozka wiesza...syn jej poszczal muzyczke z karuzeli choc sama karuzela zdjeta...i 10-15min byl spokoj...czasami tylko podchodzilam dac cumel..

m pojechal do tesciowej...wczoraj ja cieli...mieli usunac guza z watroby xzymkolwiek on jest..ale nieusuneli bo z drugiej strony watroby sa mikroprzerzuty i lek stwierdzil ze trzeba szybko podac chemie a to wielkie usuna innym razem.ponoc jakby usunal to niemoglby chemi dac bo sie watroba musi zregenerowac.tesciowa juz wie.zalamana.nieodbiera tel,nie zjadla sniadania...ech...
sorki za literowki ale albo pisze jedna reka na kompie albo na tel...
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

sylwka rozumiem ze maz musial obswietowac narodziny

kasia upewnij sie w aptece ale jest jeszcze ta gaja czy cos takiego zapytaj pania ja nie czuje sie w pelni kompetentna ale wydaje mi sie ze espumisan to to samo tak mi mowilam pani magister w aptece...
kasiu powiem ci ze jak tak powoli bedziesz ja kladla do lozeczka to moze sie przyzwyczai...