BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 tygodni temu #606745 przez Alina2408
mamy biegunke... dzwonilam do poloznej ale nie odbiera...

...nie oddam Cię nikomu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #606766 przez Alina2408
dodzwonilam sie :) ppolozna mowila ze moze wystapic taki objaw ze wzgledu na to ze w szczepionce jest polio... mam sie zaczac martwic jak kup bedzie wiecej np 6-7 wiec skoro to byla pierwsza to nie ma paniki podawac cyca i wode jezeli bedzie tylko chciala...

12 lata 2 tygodni temu #606787 przez dominia
Alinka masz racje chodziło mi o ciemieniuche tak się myśli o 3 w nocy ;) juz dzisiaj zrobiłam zabieg :)

nocka nawet z rana troche Igor był wkurwiony i krzyczał :) ale teraz grzecznie usypia na raczkach :)

wiecie co .. jak przytrzymam bąka to zaraz tak mnie brzuch boli, ze sie nie moge wyprostowac :huh: a dzisiaj rano obudzilam sie z tym i musialam wziasc espumisan bo chyba sie zatrzymalo .. myslicie, ze jelita wracaja na swoje miejsce ?? myslalam, ze juz wszystko jest tam gdzie trzeba bo dzisiaj koncze połóg ;)

12 lata 2 tygodni temu #606799 przez gabilee
kasia dziekuje :)
przykra sytuacja z tesciowa ;( zycze wam wiele sil aby to wszystko przetrwac :kiss:
twoja Tosia zakochana w braciszku a moj Leoos w tatusiu jak slucha jak on mu gada i spiewa szok

satine super hustawka :)

sylwka u mnie herbatka swietnie dziala na kupke :)

ola dziekuje za odp i komplementy dot. Leosia :)
co do karmienia to tylko mniejsze porcje pomagaja mialam ten sam problem ale z butla... i jak podam mx 120 to jak chce jeszcze to daje smoczka i zasypia

sylwia ale Bartus ladnie rosnie :)tez tak czesto robie z mooim synkiem chwilka moment i sie uspokaja , zauwazylyscie ze trzymanie za raczki tak uspokaja kto by pomysl ciekawe w czy tkwi rzecz :)

marlena sliczny Filipek :kiss:

alinka zaczelam ogladac ale wylaczylam straszne nie zycze tego najgorszemu wrogowi wlasne dziecko stracic ;(

aganobla czy on oszalal? jak tak mozna powiedziec.. moze rodzice cos mu nagadali ;/
nie przejmuj sie kochana i powiedz mu ze skoro ty sobie nie radzisz to zostawisz mu synka na 3-4 h to az mu rece opadna ...

jadzia dziekuje :D a ja dzis ide do lekarza i zapytam o ta slinke to ci napisze :)
super , ze Hubus ok sie czuje po szczepieniu :kiss: dla Hubcia słodziaka
ja fotelik mam tez ze tylko tylem do kierunku jazdy , ale ogolnie takie maluszki do 9kg trzeba tylem do kierunku jazdy ;/ a ja mam z przodu , ale u na w Pl mozna , ale jak by mial jechac z tylu to tez bym oszalala z nerwow jak ty

pati trzymaj sie tam mam nadzieje , ze wkoncu sie wszystko unormuje u ciebei , zaslugujesz kochana tyle przejsc , jestes bardzo dzielna :kiss:

paula dziekuje :)

monia ale Igunia biedulka przechodzi to wszystko ... zyczymy zdrowka i spokoju :)
i dziekujemy za komplementy , to fakt urosl ja to widze tez mimo , ze 24h z nim siedze :D
tez wyprobuje z fotelikiem jak po domu bede "podrozowac" mam nadzieje, ze u mnie tez sie sprawdzi :D

jadzia przepiekne widoki szok chetnie bym tam poleciala :D
ale te wizy i koszta wyjazdu do usa to pewnie masakra...

alinka super foteczka :D

dziewczyny jak wasze dzieciaczki zasypiaja u was na brzuszku jak sa ulozone? moze ktoras fotke wstawic ?:D

dominia mnie ostatnio tez tak bolal brzuch i jelita i nie wiedzialam co to , nawet nie pomyslalam , ze jelita sie przemieszczaja na swoje miejsce ... wiec moze to jest to u ciebie :)

u nas noc nawet M. wrocil ok 22 i ok 12 poszlismy spac .
i piewszy raz sie kochalismy , jak cudownie dojsc i pozbyc sie wszystkich emocji i spiec w organizmie :P
nic nie bolalo , bezstresu :)

Leoś grzecznie spał , standardowo co 3h przebieranko pieluszki , butelka i usypianko :D
juz sie zaczynam przyzwyczajac , ale ciesze sie , ze M. jest to tez wstal do malego a ja chwilke dluzej pospalam :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #606807 przez dominia
a ja sie boje przytulanek :/ ta blizna mnie wkurza .. i M chciał spróbować bez zabezpieczenia .. a ja narazie drugiej ciąży nie chcę ;)
Może dzisiaj się odważę ehh :(

Madlen gdzie jesteś ????

12 lata 2 tygodni temu #606814 przez gabilee
dominia ez prezerwatyw nie probuj szkoda stresu wtedy brak satysfacji z seksu , ja tez sie boje drugiej ciazy wiec gumki podstawa :) mnie blizna nie bolala

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #606819 przez dominia
Gabilee no właśnie narazie gumki a 22 kwietnia ide do gina i bedziemy myslec nad antykoncepcja :)
A czujesz czasem dyskomfort tam ?? jak jakoś źle sobie siądziesz czy za bardzo ją dotkniesz ??
Dodaj suwaczek bo nie wiem nawet ile piękny Leoś ma :)

Princess jak tam Adaś ?? co u Was ??

12 lata 2 tygodni temu #606883 przez kasia123m
Wy tu o seksie mowicie a ze mnie caly czas sie leje i jakos niewidzee by mialo sie konczyc...tosia narazie nie spi od rana.mam nadzieje ze potem pospi i zdaze cos zrobic..

12 lata 2 tygodni temu #606922 przez Alina2408
dominia na ciemieniuche to trzeba codziennie sporo szczotkowac glowke... a co do jelit to moesz mie teraz bardziej wrazliwe...

no to gabileee piekny mialas wieczor :)

ja tez bym nie ryzykowala bez gumki bo teraz jestesmy mega plodne nasze srodowisko czysciutkie i pieknie odnowione :P:)

12 lata 2 tygodni temu #606930 przez mrufka
Domina Adula miała ciemieniuchę na uszkach i lekarka kazała nam dużo sparować krem i właśnie linomagiem by było cały czas nawilżone po kąpieli długo wycierać ręcznikiem tą szorstką stroną i powiem ci że pomogło uporałyśmy się z nią po 4 dniach.

Dzięki za odpowiedzi na moje pytanie :kiss:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #606957 przez [email protected]
Hej,u mnie noc okropna,Gabryś od 1.40 do 4.30 na cycu,trochę przysypiał i dalej cyc,kocham go strasznie ale jak tak dalej będzie to padnę jak jakaś kobyła ;) o 6.30 dalej głodny,czy on ma żołądek bez dna,do tego ma jakieś czerwone kropeczki na pachwinach i na brzuszku,nie mam pojęcia co to :unsure: powiedzcie mi czy wasze dzieci mają w nocy przytkane noski? wyciągam wszystko a i tak są takie gęste babolki,nie są suche,czy to już katar? M mnie przeprasza i mówi że jest chamem nad chamami,nie zaprzeczyłam

12 lata 2 tygodni temu #606958 przez niika
Mam już dwa miesiące :)
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #606961 przez niika
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #606965 przez Alina2408
aga moze cos nowego zjadlas albo mu za cieplo bylo albo moze od jakis chusteczek albo pieuszek...

nika sliczny chlopakale sie chybajuz w pajacyka lekko nie miesci :P:)

12 lata 2 tygodni temu #606971 przez niika
alina mieści, mieści, tylko zawsze tak mocno nóżkami kopie, że wszystko sobie pościąga ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka