- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
U nas pobudka w nocy o 4 !!! I 6 znowu Go budzilam bo sobie mysle, ze chyba zapomnial o jedzeniu jestem nawet wyspana i dobrze sie czuje
Martwie sie tym czyms tam na dole oby za tydzien gin cos zrobil i zeby bylo wszystko ok
Satine dokladnie nadrabiasz piekna buzia i wlosami dieta codziennie mowie, ze od jutra koniec ze slodkosciami i na tym sie konczy
Moj Syn konczy dzisiaj 2 miesiace az trudno uwierzyc, ze czas tak szybko leci
Suzi ja codziennie zagladam na kwietniowki i szukam czy cos napisalas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Satine no no właśnie mój też i zaczyna mnie gryźć za sutki jak karmie go, ojj oby nie zęby i mam nadzieję, że wytrzymam do pół roku chociaż mimo zębów jeżeli mu wyjdą
Suzi ja czekam niecierpliwie na Mikusia, o ile dobrze imię zapamiętałam pozdrawiam cieplutko
A ja właśnie wychodzę do szkoły i nadszedł smutny czas rozstania ajj ale co zrobić...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine Maryś śmieszka słodziuchna
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine pocieszę Cię, że przy większej nadwadze łatwiej jest zacząć chudnąć i dalej to ciagnąć niż jak się ma 5-10kg do zrzucenia.
Życzę powodzenia I to prawda, nadrabiasz piękną buzią i spojrzeniem
Ja jestem na diecie, ale efekty mniej więcej takie...
Pati Iga już od jakiegoś czasu ślini się niemiłosiernie. I takie śmieszne bąble robi Ale to jeszcze nie ząbki.
Suzi czyli pierwsza z planowanych dat nadeszła...a u Ciebie cisza... Miki sam sobie wybierze kiedy zechce się światu pokazać Czekamy z niecierpliwością, dawaj znać co tam u Was.
Chomiczka super z tym mleczkiem Mam nadzieję, że teraz będzie juz tylko lepiej
Dominia super, że Igi już tak ładnie śpi Buziaki od cioci z okazji malutkich urodzinek
Kasia oby dzieciaczki się nie rozchorowały. Może w domu spróbuj troszke odizolować Kacperka, zorganizuj mu jakąś zabawę w pokoju...biedny, wciąz cos łapie.
Ja dziś popstrykałam Iguli troszke fotek w sukienkach,które dostałam w prezencie, a wiem, że do lata będą za małe. Chociaż o tyle je wykorzystam Później wrzucę jakieś foto laluni.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Monia, rewelacyjny ten żarcik, jaki trafny
Aaaa, no i chciałam dodać ze wyglądasz REWELACYjNiE!!!!
Madlen TEZ!!!!
Mikuś sie zaparł, nie rusza go ani herbata z liści malin ani "obroty ciał rodzicielskich" , no ale dziś to i tak ma szlaban, dziś wszak świętuje Korea Północna i Kim Ir Sen
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po szczepieniu, braliśmy refundowane, myślałam że serce mi pęknie jak Bartek płakał że mu łezki leciały. Waży 5200, 62cm, także elegancko, Pani doktor się dziwiła że na samym cycu.
Dziś zrobimy sobie dzień cyca, bo to go uspokaja, modlę się żeby wszystko było dobrze.
Wczoraj mieliśmy dzień z M, pogoda cudna, tylko mój humor z d... niestety.. Nie będę Wam tu truć, ale złapałam doła. Muszę się trzymać dla tej kruszynki.
Princess miałam nadzieje że w tym roku się przeprowadzimy, ale byłam wczoraj na budowie i kiepsko to widzę.. Miałam nawet małe spięcie o to z M.. Zaproponowałam że może jakąś ekipę remontową wynajmiemy, on nie chce o tym słyszeć, wszystko sam chce zrobić. Tylko po pracy przez te 3 godziny ile można zrobić.. On się zajedzie, my będziemy w nieskończoność mieszkać w tym pokoju ze wspólną kuchnią i tyle z tego będzie... Egh to się wyżaliłam, mojemu M tego nie powiem, bo nie chce mu dodatkowo "dokopać", jeszcze rano zniszczyłam niechcący mój prezent dla niego.
Wszystkie zdjęcia super, tak napiszę co by nikogo nie pominąć
Póki humor mi się nie poprawi, nie będę Wam "truć" tylko będę podczytywać
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Satine Maryś Miód
Monia widziałam Igunie na fb cudna
Moje dziecko śpi na balkonie byliśmy chwilkę na spacerku i później wywaliłam na balkon bo nie ma nikogo w domu i nie miałby mi kto pomóc wytaszczyć wózek po schodach a w domu jak Go mama przedtem uspała to aż 5 minut miał zamknięte oczy a później zadowolony leżał w wózku
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
długo mnie nie było bo jakoś nie chciałam Wam truć i zamęczać swoimi problemami ale już jestem problemy też nadal są ale słoneczko za oknem pozwala bardziej optymistycznie spojrzeć na wszystko
Od razu przepraszam bo Wszystkim nie odpiszę
Pliszka napisz jak to robisz, że na wszystko masz czas???
Madlen Adaś uroczy a Ty na prawdę ślicznie wyglądasz
Suzi trzymam kciuki mój M jest z 26 kwietnia, tego dnia był też wybuch w Czarnobylu
Satine Marysia słodka śmieszka wytrwałości w odchudzaniu!!
Monia Igunia śliczna a Ty wyglądasz rewelacyjnie!!!! kiedy macie kontrolę bioderek? my idziemy w czwartek i mam nadzieje, że pieluchowanie i ćwiczenia pomogły i nie będziemy nosić tych strasznych szelek!!
Jadzia Hubek przystojniak i jaki poważny
Chomiczka trzymam kciuki aby było już tylko lepiej!!!! Oluś cudowny
Kasia zdrowia dla Kacperka!! oby Tosia od niego nic więcej nie złapała
Sylwia głowa do góry!!! my się dziś się zważyliśmy w przychodni i ważymy 5040
trzymam kciuki aby wszystko było dobrze po szczepieniu dla Bartusia
Princess Ślicznie wyglądacie mam nadzieję, że nie będzie Adaś musiał nosić tych strasznych szelek!!trzymam kciuki!!!
Dominia oby to nic poważnego nie było!! my też już byliśmy na spacerku i Robcio dalej śpi a ja mam chwilę na forum
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia pięknie, a niby to kobiety w ciąży promienieją
Piesio pięknie się wygrzewa.
Chomiczka super, że po tym enfamilu lepiej, dziwie się, że od razu nie próbowałaś dać innego. Oby już tak zostało. Olek na zdjęciu wygląda przesłodko. Pierścionek ładny, fajnie, że już możesz nosić
Satine Maryś cudeńko. A Ty może hula hop też byś spróbowała?
Monia super demot:)
Sylwia głowa do góry i uśmiech na twarz! A wszelkie doły i dołeczki zakopujemy raz dwa!!! I nie trujesz kochana, nie trujesz. po to jest to forum, by można było się wygadać. Jakby za słodko tu było, to by nas zemdliło:)
Może rzeczywiście wynajęcie kogoś do pomocy byłoby dobrym wyjściem, choć na kilka dni. Tak, aby coś ładnie ruszyło. Może macie jakiegoś znajomego, co by umiał troszkę porobić. A tak to Twój M codziennie jeździ, samemu to się gorzej robi i dłużej, a tracicie na tym wszyscy.
Dominia ucałuj Igorka na 2-miesiecznice.
Moja Ania miała wczoraj dzień nie spania. Pierwszy raz. W samochodzie nic, w kościele też nic. Nie marudziła, ale nie spała. Na spacerze też nie...W domu co chwile do cyca, co pół godz jadła, a rzucała się jakby ją ktoś głodził niewiadomo ile.
Nawet jej nie myliśmy wczoraj jak w końcu usnęła.
Rano była kąpiel i teraz ładnie śpi z przerwami na jedzenie, a na 17.30 jedziemy na USG bioderek.
Suzi piękne Twoje "dzieci". Stresujesz się porodem?
to ja też dodam kilka fotek:
z mamą
na spacerku
i z tata w niedzielę
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Michasia, dzieki , nie stresuje się. modlę sie i wierze ze będę wysłuchana
Wczoraj Magda ( córka) przywiozła mi z Łagiewnik poświęcony obraz Matki Bożej Karmiącej Musi być dobrze przy TAKIM wsparciu
Ania - uśmiechnięte Szczęście słodziutka, ale jaka ma być? Radośni i spokojni rodzice to i Dzidzia taka. tak trzymać!
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Satine cudna Maryś
Michasia jak ślicznie wyglądacie z Anulką, ojj Ania to chyba tatusiowa córa, co.? :>
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
monia my poprostu zdecydowalismy razem ze dopóki mnie gin nie obejrzy to nic z tego a pozniej po badaniu mialam lekkie krwawienie z tej nadżerki no m wolal mnie nie meczyc w sumie to oboje bylismy niepewni :P ale szczerze czulam sie jak wtorna dziewica...
monia ale fajnie z tymi kluczamic widocznie wiosna dobrze na was wplywa...
pati moj chyba mial dzis dobry humor i wpadl na pomysl ze w koncu mala ma tate i on pojdzie z nia na spacer a ja wtedy pojerzdze na rowerze
pati moga byc zabki a pcha raczki??? bo nataszka pcha jak diabli...
chomiczka dobry i jeden dzien spokoju kochana...a moze bedzie ich wiecej...
satine cholerka to troszke rzeczywiscie ci zostalo no ale mnie tez nieco wisi kolo pisi jak to mowi moja mama :P a marysia przeurocza....
suzi tez sie zastanawialam czy moze juz...
dominia ucaluj synka bo juz duzy chlopak z niego,... gratuluje...
monia powalajaco realny ten obrazek :P
suzi ale dzisiaj tez urodzil sie leonardo da vinci
sylwia co sie dzieje/??? a z malym na pewno bedzie wszystko dobrze po szczepieniu...
\
satine ale fajowskie te sukieneczki...
michasoia sliczne zdjecia ale drobniutka wasza ania...
pati bardzo ladnie wygladacie... promieniejesz...