- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Bawcie się dobrze !!! czekamy na fotki z plaży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale ciiiisza....weekend majowy widac
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justyna moze za duzo je albo mleko nie to moj tez ulewal ale jadl za duzo..teraz jest ok. Tak z nim cwicze ,ze popycham lekko bioderko tak jak w tym artykule co dala Insomnia
www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.html i on wtedy pracuje nad reszta wczesniej robilam tak,ze cale cialko mu przechylalam..a teraz tylko bioderko. Ten artykul jest swietny moj sie obracal miesiac temu z brzuszka na plecki jak mial wasko raczki pod klatka....a teraz nie chce bo woli szerzej miec rece...ale dzisiaj zaczal z moja mala pomoca i zaczelo mu sie podobac.Wazne zeby dziecka nie zniechecic .
Insomnia dzieki za artykul jest bardzo pomocny
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nigdy mi jeszcze nie usnął przy cycu ostatnio daję Go do leżaczka i sam usypia (jeszcze niedawno trzeba było Go tyrpać na rękach) i wtedy wynoszę na górę do łóżeczka
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasiu - faktycznie nietrafiony pomysł z tym domkiem, tym bardziej że Tosia dalej z katarkiem
Buziaczek - faktycznie u Was trudna sytuacja... a M szuka jakiejś pracy?
Jadziu - no właśnie dużo czytałam o tym SIDS, ale spanie na brzuszku też ma ogrom zalet. Znowu na pleckach boję się czy się nie zachłyśnie, bo ona mi czasem nie odbija a do tego ulewa. Mój pediatra mówił że można na brzuszku, oczywiście bez poduszek , ale wiem że opinie są podzielone...
Lidzia ma mnóstwo energii, szczególnie rano A jeszcze jak wstanie o 5 to czasem i 3h potrzeba by ją zmęczyć Ale zauważyłam że jej dzień nabiera rytmu i bardzo mi się to podoba Moja też zasypia podczas karmienia ale na chwilkę, na sen dłuższy to muszę ją pokołysać
Madlen - spontaniczne wyjazdy są najlepsze miłego wypoczynku
Ja miałam dzisiaj udany ranek (mała spała do 7, a potem strasznie fajnie gaduliła i w ogóle byłam pod wrażeniem ilościom różnych dźwięków, które wydaje ), a kiepski wieczór. Małą bolał brzuszek, a do tego pokłóciłam się z M. Bo co go o coś poproszę to zawszę jest "za chwilę" a przy dziecku czasem pomoc potrzebna mi jest już. np. noszę ją już 20 minut, bo jest marudna, no bo brzuszek no i przychodzi M, proszę go żeby zrobił wodę na kąpiel, a on mi mówi że zaraz. No to dałam małą teściowej i sama zrobiłam tą wodę. No to on na mnie że 5 minut nie mogę zaczekać, a sam by sobie nosił 7kg dziecko przez tyle czasu co ja. Może to taki głupi powód do kłótni, ale jak z małą coś jest nie tak to robię się nerwowa. No a potem niby na przeproszenie mi mówi że musi jechać do pracy na chwilkę, no i jak chcę to mogę pojechać za niego, a on zostanie z małą. Tylko że ja nie wyjdę z domu jak zoombi, musiałabym się pomalować itp, a to zajmie trochę czasu, a poza tym nie zostawię Lidzi, jak Ona źle się czuję. Do tego Lidzia ma oczko zaczerwienione i nie wiem od czego, może za dużo mam włączonego kompa, albo sobie potarła?
Jeszcze pisałam tego posta na 4 raty, bo co małą uśpię to za 3 min jest obudzona
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia Gabryś usypia najczęściej przy cycu a jak się przebudzi to leciutko kołyszemy kosz i zasypia,Hubuś nie ma smoczka?
Wszystkie maluszki cudne
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia nad takim usypianiem pracowałam od urodzenia Iguni, bo miałam nauczkę z Kinią, która nauczyła się zasypiać przy cycku albo w zamian na rękach...było to męczące trudne do oduczenia, dlatego postanowiłam, że z Igą tak nie będzie. Póki co działa
Chyba każdy przeżył kiedyś taki moment bez kasy, który bardzo motywuje do działań pt. "nigdy więcej"...
Rzeczywiście mam dziś imieniny Dziękuję bardzo za pamięć
Chomiczka masakra z tą mamuśką W jakąś psychozę wpadła. Potrafię zrozumieć, że jest oczarowana Olusiem, sama bym była...ale to Ty jesteś jego mamą. Niezła babcia...musisz ją teraz troszke odseparować.
Śliczniusi mój malusi kawaler
Marlena przerażająca ta opowieść pogodowa Dobrze, że Fifi nie ucierpiał, Tobie współczuję. Jeszcze takiego gradobicia nie przeżyłam.
Satine nieźle przewrażliwiona ta Twoja teściówka...zablokuj swojego fb przed nią...będziesz miała mniej problemów
Ola Iga w nocy śpi na pleckach. W dzień różnie, na brzuszku, na pleckach...bez poduszki, tylko na materacu z klinem pod spodem.
Madlen pozdrów morze od nas Zazdroszczę tego wyjazdu
Justyna Iga w ogóle nie ulewa.
My dziś spędziliśmy bardzo miły, słoneczny dzień w Ciechocinku Pogoda super, wbrew prognozom Spacerowaliśmy, wdychaliśmy czyste powietrze. Oczywiście nasze forumowe rówieśniczki Iga i Nataszka zostały sobie przedstawione a my poznałyśmy się z Aliną Bardzo miłe spotkanie
Nataszka urocza I w swoim zachowaniu z Igą są prawie identyczne
Nasze dziewczynki były już śpiące późnym popołudniem, ale tatusiowie dzielnie dawali radę na rączkach.
Iga zasnęła w aucie jak wracaliśmy i obudziła się przed blokiem, był cycek, piżamka i zasnęła wpatrzona w nowego balona Myszkę Miki, którego jej kupiliśmy .
To my z dzisiaj:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia ale super, ze poznalyscie sie z Alinką i bardzo sie ciesze, ze dzien udany rodzinka piekna a Igula jak zwykle ksiezniczka :*
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola no ja sie nie dziwie....mnie tez szlag trafia jak ja sie mecze i Hubek tez bo juz spac chce...czekamy az wybije 20.30 (a raczej jak R zje i odpocznie chwile) i jak juz na prawde nie mam czym zajac Huberta bo juz nic go nie cieszy i oczy mu sie przymykaja i mowie,ze go kapiemy to on mowi ,ze za chwile i wychodzi na papierosa....wiec jak sie tez wkurzam daje Bartkowi Hubka i sama napelniac wanienke nie czesto sie to zdarza ale jednak mialo to miejsce z dwa,trzy razy i wiem jak to wkurza a z tym spaniem na brzuszku to w ciagu dnia tak go klade ale patrze na niego caly czas bo mam schize. ..i tak potrafi spac z godzinke,dwie ale w nocy balabym sie
Aganobla My nie mam smoczka. Probowalam mu dac kilka razy ale nie chcial
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
My dzisiaj pospacerkowaliśmy przez godzinkę, po drodze oczywiście nie obyło się bez spotkania znajomych na osiedlu, ale odpowiadałam "cześć" i dalej w drogę, a z jaką ekscytacją, że tak powiem mnie zaczepiali koledzy po drodze jak widzieli mnie z malutkim w wózeczku, chyba jednmak znalezienie faceta nie będzie takie trudne hehe
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]