- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Jadzia no to Radek jest młody, ale widać jest bardzo odpowiedzialny Znam parę która podobnie jak Wy się poznała on 15 a ona 25 w tym momencie są szczęśliwym małżeństwem on już 23-24 lata ma
Sylwia wszystko okaże się z czasem
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja niestety używam innych pigułek.
Jadzia bidulko...niewiele możesz brać niestety. Mi troszke zatoki odpuściły, ale odstawiam antybiotyk, bo Igunia źle go toleruje. Polecam ssanie hallsów, przynosi ulgę na gardełko. I wbrew powszechnym opiniom, nie ciepłe napoje a zimne...obkurczają podrażnione naczynia krwionośne i przyspieszają gojenie Zdrówka kochana życzę
Kaczor Donald mówisz...hmmm wypróbujemy
Sylwia, najciężej znaleźć czas na spotkanie jak się mieszka blisko My z Aliną musiałyśmy sporo dojechać (ja 75km, Alina 110km chyba) żeby się spotkać, ale warto było . I mam nadzieję, że nie było to ostatnie takie spotkanie
Igulka wykąpana, w łóżeczku, chyba już zasnęła... Tylko nocki od 3 dni kiepskie miałyśmy pobudki na krótkiego cyca średnio co 2h...a później matka jak zombie Może dziś będzie lepiej W ogóle to mam wrażenie, że ten długi skok rozwojowy przechodzimy...jak Hubi jakis czas temu. Kilkudniowy zawrót głowy i totalne pomieszanie w zachowaniu Igi. Oby już się skończyło
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Pati podziwiam cie naprawdę .Masz racje dasz mu milosci za dwóch i tak trzymajMonia ja nie zamierzam szukać hehe sam się znajdzie, ale na razie nie chce mieć nawet nikogo, no bo nie mam nawet czasu, póki co muszę się poświęcić w 100% synkowi
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Cały dzień na dworze. Nie miałam czasu nawet kompa włączyć, ale czytałam Was z telefonu.
Dziewczyny wymyte śpią. Ja nie wiem skąd One biorą siłę. Oliwia wstała o 7.30. Ubrała się ( z moją pomocą rzecz jasna) i srrrru na podwórko. Amelia od 7 ''na nogach''. Od 9 do 12 spała w wózku na tarasie. No i to tyle jej spania w sumie. Były jeszcze dwie drzemki jedna 7 minutowa a druga 15 Za to po kąpieli zjadła i padła jak kawka. Oliwia zresztą też.
Monia super zdjęcia. Nataszka i Igunia śliczne.
Drzyzgunia jutro 8.00 na gg Poproszę relacje z chrztu mojego zięcia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobrej i przespanej ( w miarę możliwości) nocy
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulaa
hej dziewczynki
zrobilam sobie kolorek...jutro zrobie zdjecia jak wstane ...w swietle dziennym ....to zamieszcze podoba mi sie...bedzie jeszcze fajniejszy...teraz mam taki blond kalifornijski jak maja surfingowcy zawsze chcialam miec taki gora jeszcze do poprawek bo cholernie ciezko mi sie rozjasniaja te ktore byly rude wczesniej...no ale potraktuje je kilka razy rozjasniaczem i bedzie dobrze
milego dnia wam zycze i duuuuzo slonca
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia no to sporo czasu już jesteście ze sobą A ja Ci powiem, że M też kiedyś był inny odpowiedzialny itd... A kuźwa jak w ciążę zaszłam to pod koniec nam się psuć zaczęło, wyglądało to jakby dopiero bunt nastolatków przechodził... Bo tak to zawsze był spokojny i powiem, że się wcale praktycznie nie kłóciliśmy, a potem mu coś odwaliło i tyle.. Teraz za to na rodzicach się wyżywa nie na mnie =]
A ja mam super nockę za soba No i idę si ogarnąć i do szkoły na jedną lekcje i do domu do małego, babcia teraz ma przez 2 tyg rehabilitację, więc drętwo z opieką na małym... ;/
...
Aniołek [*]
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My od wczoraj w domu A szkoda...dobrze nam było na wsi. Mała dziś spała od 22 do 7 Lubię takie nocki.
Wczoraj dowiedzieliśmy się, że Szymka brat będzie tatą w listopadzie. Dziewczyny módlcie się żeby to była dziewczynka to może teściowa przestanie mieć manie prześladowczą na punkcie Marysi.
Powiem wam, że nie mogę jej już znieść. Wczoraj przez telefon zaczęła mi wypominać, że do mojej mamy jeździmy częściej niż do niej. NO NIE !! Opierdoliłam ją bo pękłam. I stwierdziłam, że więcej nie będę taka potulna...nie mogę dać sobie wejść na łeb. A ona wszystko płaczem wymusza! Wczoraj też mi wyła...pff
Wstawiam jeszcze jakieś foty
Z babcią
I mamuśka
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas nocka cuuudowna. Od 20 do 7.40 spanko. Jedzonko o 00 i 4! Kocham moje dzieci jak tak ładnie śpią.
Pogoda super. Od 6 rano słońce świeci. Byłam puścić psa na podwórko i już jest 16 C Umówiłam się dziś z koleżanką. Ma dwuletnią córeczkę i miesięcznego synka. Dziewczyny się pobawią na placu zabaw a my poplotkujemy.
Jadzia
Satine super zdjęcia. I Ty i Maryś jesteście śliczne. A teściowej współczuję. Kobiecie brakuje piątej klepki ewidentnie!!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
U nas nocka ok ale za to usnął mi o 23 dopiero .. i o dziwo przy jedzeniu spał do 3:30 o 5 się kręcił więc chce Go wziąć do siebie patrze a tam oczy jak 5 zł .. Jeju normalnie aż mnie ścięło ale .. wzięłam Gada do siebie i usnął spaliśmy ładnie do 8
Satine współczuję teściowej .. ja ze swoją się widuję i kontaktuję wtedy kiedy ja chcę i babeczka jest spoko
Myślisz, że jakby się u brata M urodził chłopak to by się tak nie czepiała jak do dziewczynki ???
Tak się boję tego weekendu .. w piątek muszę dymać do Krakowa .. w sobotę mam 18nastkę kuzyna .. w niedzielę muszę jechać znowu do szkoły w poniedziałek mam bierzmowanie siostry i mój M jest świadkiem .. jeszcze w tym tyg. muszę iść za praktykami .. nie mam pojęcia gdzie i jak ja je zrobię skoro u mnie wszyscy pracują
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa