- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia - na pewno się wreszcie spotkamy Trochę nam to nie może wyjść, bo albo któraś z nas jedzie do rodziców, albo rodzina przyjeżdża
Jadzia, Paulaa - u nas raczej nie ma cichych dni, kłócimy się a potem godzimy
Satine - fajne zdjęcia, drugiej synowej też nie zazdroszczę
Dominia - no to trochę Cię czeka..., Ale Igi pięknie główkę trzyma
Kasia, Chomiczka - jestem pewna że macie zdrowe dzieci
Mrufka - fajnie że wszystko się udało i Ada była grzeczniutka Wszyscy wyglądaliście pięknie
Monia - Igunia cukiereczek
Ja ostatnio miałam problemy ze spacerkami, bo mała płakała. Chodziłyśmy więc tylko na takie krótkie. Trochę w tym winy M, bo nauczył ją że jak płacze to na rączki
No ale dzisiaj ubrałam ją, a ona jak tylko ją odłożyłam do wózeczka to płacz. Nie brałam jej na ręce tylko kołysałam w wózeczku i mówiłam do niej, już miałam chwilę zwątpienia, ale zasnęła i poszłyśmy na piękny, długi spacerek
A dzisiaj mała znowu wstała przed 5 , ale mój M po naszych ostatnich sprzeczkach się wykazał i zajął się małą. Miło obudzić się rano tak sama z siebie, a nie bo dziecko płacze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola to milo mialas z rana...tez chcialabym tak obudzic sie sama...ech...jeszcze troche czasu uplynie
Paulaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mrufka Ada sliczna i ty tez
Satine tesciowa toksyczna! dobrze,ze jej powiedzialas wreszcie...tylko czy to cos da? Marysia sliczna
Kasia,Chomiczka tak bardzo wam wspolczuje miejmy nadzieje,ze ten okres szybko minie i bedziecie mogly cieszyc sie macierzynstwem
Kasia kochana...wez cos na uspokojenie bo nerwowo sie wykonczysz. Z Tosienka na pewno bedzie wszystko dobrze !!! buziaki od cioci acha...moj tez charczy z rana ale kataru nie ma
A moj Hubek zaczal raczkowac do tylu (a raczej pelzac z pupa w gorze) wczoraj przesunal sie o jakies 2 metry po podlodze....podniosl pupe i na kolanach sie oparl i do tylu dal z calej rury!
Dawno nie bylo Michasi, Princess,Katarinki,Honki,Anijulii,Andzi,Suzi,Madlen,Vini pominelam kogos?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
a kozy czy jakieś mokre gilki czasem się zdarzą przecież to normalne, człowiek sam czasem po nocy ma katar
Jadzia Hubuś będzie szybko chodził ja miałam 9 miesięcy i już popierdzielałam na nogach
Dobrze, że już lepiej z gardłem .. tylko teraz wylazło coś innego
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Waga ?? a co to ?
ładnie Ci zeszło a mówisz, że grubaś
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina to co nie odciagac rano?kurde i tak nawet jak przestane a ona dalej charczec bedzie to bede sie ja bala szczepic...zglupiec mozna..
Jdzia pokaz jaki masz kolorek?
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Dominia ja też w 9 miesięcy chodziłam
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękujemy z Igunią za miłe słówka
Kasia Iga też charczy, jedyne co stosuję to marimar. Ewentualnie jak psiknie na mokro to jej fridą wyciągam.
Uspokój się trochę bo Tosia przejmuje Twoje nerwy i może dlatego jest taka płaczliwa.
Ja utwierdzam się, że przechodzimy skok i to ten burzliwy...czytałam, że może trwać do 2 tygodni...o masakro, mógłby się już skończyć.
Byliśmy teraz na drugim dziś spacerku, jeszcze max godzinka i dzieciątko pójdzie spać
U nas drugie szczepienie o ile w ogóle będzie to dopiero pod koniec maja bo konsultacja w poradni szczepień przesunęła nam się na 17maja. Dzwonili z przychodni, że 10 pani doktor nie będzie Poczekamy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Wszystkie absolutnie lutowe dzieciaczki są super, tak jak kiedyś Monia powiedziała, i te styczniowe są lutowe i te marcowe są lutowe , mam tylko pytanie czy choć jedno kwietniowe zaliczycie tez do piękności lutowych ?
Zastanawiałam sie czy tylko mój Mikus nie przepada za spacerkami w wózeczku, no i dzisiejsza lektura dała mi odp, ze i Wy sie często borykacie z tym problemem, nawet straszaki potrafią być niezadowolone ze spacerku, a ja myślałam ze to będzie sama przyjemnosc może ja coś żle robię? Może za ciepło ubieram? No ale to wciąż jest noworodek, kurcze
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas spacery różne...Iga jak zaśnie jest ok, ale często nie śpi i wtedy jak ma dobry humor to patrzy na mnie tymi wielkimi oczętami i uśmiechy strzela, a jak ma nerwa to piszczy i slalomem próbuję ją uspokoić
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Znów piękne zdjęcia Najśliczniejsza Igunia w opasce I Adula jaka piękna! Mrufka, ale masz nogi dziewczyno Miło popatrzeć
I Marysia i Igorek... Ale fajne mamy dzieci
My też przed szczepieniami, nam się nie spieszy
Cieszymy piękną pogodą Ale się dziś opaliłam! Zrobiliśmy z Olkiem 18 km W ogródku nam zakwitła pigwa i wisienka i tulipany, bosko jest
Wczorajszy spacerek:
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mikuś bez dwóch zdań jest Nasz lutowy !
Czekamy na świeże zdjęcie
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dominia to masz biegany ten weekend a praktyki sporobuj zalatwic na gebe moze jakas normalna nauczycielka jak powiesz jej jaka sytuacja sie nad toba zlituje...
kasia spokojnie wiem ze sie zalisz i ze pewnie tak do konca nie myslisz moze zmien pediatre nich ja przebada jakis specjalista bo skoro tak jest to moze potrzebuje jakiejs innej diagnozy a moze to kolka i ona jest nia zmeczona???
chomiczka nataszka tez sie tak rozrycala w niedziele na spacerze ale przezornie wzielam nosidelko i jak m ja wzial troszke podreptal to przutulona zasnela uspokojona a nawet cyc nie pomagal.. ps opanowalam karmienie na stojaco
monia karuzelka super jejku odstaw te lekarstwa i powiedz czy z mala lepiej...
dominia igi cudny
kasia spokojnie juz niedlugo sie nie obejrzysz a mala bedzie sie zajmowac zabawkami tak jak nasza nataszka jeden dzien a robi roznice...
mrufka az milo cie poczytac...i jak wy slicznie wygladacie szok...
monia czy to ta opaska??? sliczna igunia wymiata
pati mnie to tam kilogramy w nosie byle by bylo widac efekty u mnie widac ale w dtuga strone wisi taki fald na brzuchu a krasnoludki raczej moje spodnie zwezaja...
ola to sie ci m postaral...
jadzia to szaleje hubek
suzi nie wiem czy kuma co to pies ale jak sie ruszaaja i wachaja to lubi je obserwowac... moze mysli ze to takie inne czlowieki...
monia slalomem mowisz hahah :P
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olek na spacerach albo śpi albo się uśmiecha Będzie chyba z niego podróżnik
Madlen, zapomniałam napisać: zazdroszczę wycieczki nad morze! Ale macie pogodę! Super Z Twoją karnacją, to pewnie wrócisz jak mulatka My wyruszamy w niedzielę na cały tydzień Misiek znów do pracy, a my na spacerki Już się nie mogę doczekać
Monia, Anita, zazdroszczę spotkania My się musimy wreszcie z Martynką umówić