- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

chomiczka Tosia tez ostatnio bardziej sie boi i wyrazny jest ten odruch moro.nawet teraz drzemie na kolanach i co chwilke jest hop.
my tez juz mamy jedna opaske..kupilam w niedziele na placu a dzis poszlam u nas na plac i poprosilam pania i na piatek przywiezie mi jeszcze inne kolorki..opaska to cudowny wynalezek..olac te wszystkie czapki.
a wogole przyszla nam sukienka do chrztu...jest sliczna..tylko kapelusik smieszny...zamowilam juz opaseczke do chrztu taka ozdobna a kapelusza ubierac niebedziemy...
co do piastek potrafi przy jedzeniu miec dwie figi..a tak normalnie to otwiera i lapie wszystko wokolo...najczesciej trzyma sobie pieluszke...lapie mnie za ubranie..grzechotki tez juz trzyma i odrazu do buzi..tylko chyba nie wie ze je trzyma.noi zdza sie nam ulewac od kilku dni..ale nie odrazu tylko jakas godzinke po karmieniu ..dziwne.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Madlen wygladasz super!!! Jak modelka

Dominia swietnie to ujelas...dokladnie tak mowi R. i ja tez czuje sie w czarnych jak z pazurem

Drzyzgunia Bartek ma swietna buzke

Katarinka no wreszcie kochana! juz myslalam,ze nie wrocisz do nas . Hubus tez robi jedna kupke dziennie teraz. No wczoraj byl wyjatek bo cos mu jest...i zrobil 4! Spokojnie...na pewno wszystko w porzadku

Sylwia jej...oby to nie jakies chorobsko

Chomiczka ale jaja z ta miska !

Kasia Tosia w tym kapeluszu wymiata

A my dzisiaj mielismy koszmarna noc! zasnal mi o 12-ej i obudzil sie o 12.35 ....pokopal, pobiegal w lozeczku, pogniotl sie....porzucal glowka na prawo i lewo (deneerwuje mnie to strasznie) i zasnal....obudzil sie o 3.30 ...potem spal do 6 i zrobil kupe , ktora tez nam wyszla na plecy

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Katarinka no mamuśka moja to wiekowa Twoja liga

Madlen no w sumie Adaś to kawał chłopaczka

Paulaa Amelka śliczności :*
Marlena, Sylwia no a nie prawda :> hehe znam to z własnego doświadczenia jak ojciec spał z chłopakami

Kasia Tosia co raz to śliczniejsza

Jadzia kochana kuruj się :*
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

U nas niby nocka w miare ale gniotek idzie spac przed 23 :/ i dzisiaj wstal o 6 rano ..
Przed chwila zrobil mi taki koncert, ze sasiedzi sie patrzyli :|
Kasia moj Ig tez mial takie i jak cos wychodzi to dicortineff stosuje i zaraz schodzi ladnie

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Blinky ma lustereczko, a Teddy gryzaczek.
Czemu tak tanio? Może udało się sprzedawcy dostać "okazyjną" dostawę od innego "sprzedawcy"

Pampersy- by nie przeciekały musiałyby być pod szyję..
Wróciłam z siłowni i padam na ryj.
Kiedy będą efekty? Pytanie retoryczne.

Da się w ogóle ten brzuch ciążowy zgubić po cc?
Paula ancymonek do wycałowania

Kasia i tak przed tv nie uchronisz, to najmniejsze zło

Ja tam mu włączam

Tosia wymiata w tym kapeluszu

Jadzia

Mnie też po morzu dziś bolało gardło, przeszło po siłowni..
Kasia na wysypkę pediatra mówi Alantan, ale nie jest to cudowna maść.
Adaś ma prawie od początku takie białe podskórne jak ziarenko maku- prosaki.
I to dziadostwo musi samo chyba zejść.
Macie też to u dzieciaczków?
Ja u siebie to usuwalam u kosmetyczki, albo igłą.
Drzyzgunia- fajna z Was rodzinka.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulaa Amelcia sliczna

Drzyzgunia Bartus sliczny

Monia jeszcze nie w spacerowce.W foteliku

Katriss dlaczego sie nie odzywasz? co u ciebie?

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

widzę że Twój Bartoszek tak jak mój ma delikatnie cofniętą dolną wargę. Buziaki dla słodziaka

Madlen my mamy 3 prosaki na nosie - nic z nimi nie robię.
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Kasia haha Tosia jaki kapelusznik

Mój ma podobne syfki na buzi, wydaje mi się że są to potówki, bo raz są a raz nie ma, karmię go mm więc raczej nie jest to uczulenie. Zauważyłam że jak bardziej się spoci i zmęczy to takie coś wyłazi i za raz znika.
jadzia dałam mu czopka i było jeszcze więcej darcia, nic a nic nie pomógł. Teraz on już tak nie płacze więc myślałam że już nie ma tej bakterii, zobaczymy co lekarka powie.
Lecz się kochana, kup sobie w aptece jakieś leki dla karmiących bo po co masz się tak męczyć. Biedna
Patii ta bakteria nazywa się enterococcus faecalis, to mieliście też zapalenie pęcherza??
drzyzgunia pięknie wyglądasz, i ten uśmiech, widać że macierzyństwo Ci służy

- mrufka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pliszka wyglądasz kwitnąco

Suzi moja niunia ogólnie jest bardzo spokojna a na spacerkach to już w ogóle grzeczne dziecko albo ogląda sobie świat albo śpi. Proszę o zjecie Twojego okruszka

Alinka wyglądasz ślicznie i ten kolorek włosów aż sama mam ochotę na blond chyba sobie zrobię bo mnie kusicie z Jadzią tymi blondami

Jadzia śliczny kolorek włosów i ty jak ładnie wyglądasz

Madlen piękne zdjęcia a ty jaka wylaszczona

Sylwia jak tam się czujesz przeszło ci już to paskudztwo?
Marlena Filipek śliczny kawaler
Pati ten demot jest ekstra aż pokazałam mojemu bo tak czasem śpi z Kubą

Chomiczka Oluś jaki słodziaczek widać ż fajnie mu w tej kąpieli. Jakaś ty ładna

Katarinka No to Anula was ma w garści przerąbane przerabiałam to z moim synem ale na szczęście oduczyłam i właśnie zostawiałam go w łóżęczku nie reagowałam na marudzenie a jak już płakał podchodziłam i gadałam do niego głaskałam ale na ręce nie brałam. Co do kupki to u nas jest jedna dziennie.
Domina no to masz weekend w biegu a z praktykami na pewno sobie poradzisz wyglądsz na sprytna i rezolutna dziewczynę

Paula Amelcia śliczna dziewczynka i jak ładnie trzyma główkę

Monia makaron z tuńczykiem kurdę nigdy nie jadłam poproszę o przepis też uwielbiam gotować a zwłaszcza nowości i wymyślać nowe dania
Ola moja też ma bardzo często czkawe i też właśnie jak Bartuś Sylwi przeważnie po jedzeniu i czasem jej się jeszcze do tego dużo uleje.
Kasia Tosieńka cudna dziewczynka a jaka zadowolona też przeszłam na opaski

Drzyzgunia super zdjęcia z chrzcin Bartuś pięknie się prezentował i Ty również

A my dziś 3 godziny spacerku potem jedzonko po Kubusia i znowu na dwórek i tak przesiedzieliśmy cały dzien na dworze do póki nie zaczęło padać przeszła burza i teraz ptaszki ćwierkają a ja piję kawusię i jem ciacho na balkonie a Igor dzieciaki kąpie

Dziś moja Adula ma trzy miesiące kiedy to minęło
Miłego wieczorku i przespanej nocki

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

allegro.pl/sowa-kocyk-kolderka-do-wozka-...wer-i3199990116.html
Madlen podziwiam Twój zapał, energię i upór w dążeniu do celu! Podziwiam. Sama jestem dupa wołowa

- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Drzyzgunia, pięknie się prezentowaliście w tym uroczystym dniu, a mały jaki elegancik

Jadzia, nie zamierzam opuszczać forum, tylko ja chyba mało zorganizowana jestem bo brakuje mi czasu na pisanie. Jak uśnie to każdą chwilę wykorzystuje na zaległości domowe no i stąd taka przerwa. Ale czytam Was jak najlepszą lekturę i sporo mi to daje, wszystkie poradniki się chowają

Mrufka, obawiam się, że masz rację - ma nas w garści

Kasia moja też miała taką wysypkę na jednym policzku, już prawie znikła. Byłam u lekarza i stwierdził, że to potówki i faktycznie ona w nocy głównie na boczku i tym policzku sypia. Kazał mi przecierać spirytusem salicylowym. U nas pomogło no i często w ciągu dnia jej buzię przemywam przegotowaną wodą.
Wrzucam kilka fotek Ani
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

madlen to jest womar rainbow zaffiro... allegro.pl/nosidelko-niemowlece-n15-zaff...lor-i3204050392.html u nas sie swietnie sprawdza jako nosidelko ale przede wszystkim tez uspokajacz

madlen ale z ciebie laska normalnie morze to twoj klimat

dominia tu niestety tylko noce wchodza w gre do tego marek jest chory i odbija sie mu ta praca na stawach... wspolczuje auta moze to bedzie drobiazg tylko a macie jakiegos znajomego mechanika???
drzyzgunia dzieki ale do laski to mi sporo brakuje ale bardzo dziekuje podlechtalas moje ego

sylwia tez sie pocieszam ze bedzie lepiej... nie wiem co lepiej wirus czy strucie i jedno i drugie do dupy a malemu podajesz kropelki???
monia zazdroszcze swiadomej mamy moze i u nas bedzie...
monia moze jedno i drugie albo to kupy sa utalentowane

ola kot mojej mamy tez sie boi malej ale ja poznaje...
pati dziekujemy

chmiczka dzieki a pochwalisz sie nowym kolorkiem po wizycie u fryzjera??...no to popatrz jak fajnie z ta miska ale kto by przypuszczal...
katarinka nasza robi roznie ale czasem ma dzien przerwy... dziekujemy za komplementy a my chrzciny planujemy na konie sierpnia dzien po moich urodzinach...
pauka urocza oliwka...
jadzia zdrowiej...
drzyzgunia slicznie wygladacie...
mrufka sukienke kupilam w zeszlym roku w reserved mam takie dlugie trzy i wszystkie tam kupilam bo ja mam nogi dlugie ale i spore wiec sie nimi za bardzo nie chwale a cycem lubie

my bylismy dzis na wsi szczerze powiem ze mam dosc tych ludzi tutaj dlatego tak wybylismy mala sporo spala teraz tez spi i dobrze bo u nas burza szaleje...nadal mam kiepski humor choc na wsi u rodzicow m wyjatkowo odpoczelam psychicznie... jakos tak milo bylo...