- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia http://2.bp.blogspot.com/-ai6ljhEkThg/T9skHsAqpRI/AAAAAAAAFk0/-V6qXDVQFco/s1600/Philips%2BAVENT%2BNa
A ta butla? Ma kształt cycucha. Jest mieciutka i antykolkowa...dla mnie najlepsza butla na świecie

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Jadzia chłopaki przystojne, piosenka świetna hahaha

Marlena no dzieciaki w zawrotnym tempie się rozwijają

Drzyzgunia ale słodkie te Wasze dzieciaki Amelka i Bartulek fajna parka

Alina haha a byś się tak nie śmiała gdybyś musiała stać nad siusiakiem i czatować aż zacznie siusiać

Chomiczka a mój dopiero 15min temu usnął hehe co mi zawsze 19,30-20 zasypia łobuziak

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Trzymam kciuki za Was na sczepieniu.u nas to chyba nigdy szczepienia niebedzie.Tosia chlipala katarem w nocy..juz nie wiem co ja wybudzalo czy katar czy purkanie.obudzila sie o 3 i teraz juz sie budzi.chyba jej to musze odciaagnac:( ja juz nie wiem jak sie pozbyc tego kataru.odycha normalnie ale jak pociagnie mocniej to chlupi..bo teraz oddycha jaakby kataru niemiala.wierci sie i kreci caly czas.wczoraj na spacerach niespala.popoludniu to ja nosic musiaalam.dobrze ze sie choc niedaarlaa jak ja nosilam.
Jaadzia tata i synek super przystojniaki
Dzyzgunia i Paula dzieciaaczki slodkie.widze ze wyletnione.moze moja zagrubo na polu obrana.miala spodenki cienkie,body z krotkim rekawkiem i cieniutka bluzeczke.noi wialo u nas.
Naataszka jaak zwykle slodka minka.
Ja niedlugo z synem na testy alergologiczne jade.ide robic mleko.milego dnia dziewczynki..
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadziu fajna muzyczka, jakie słodkie kierpce no i tata z synkiem "tys piknie"

Marlena to miło spędziłaś dzień, koleżanka chyba nie była zachwycona pomysłem 4-letniej córci

Chomiczka poszalałaś z zakupami. Też mi się zdarzyło że Bartek się rozwył na spacerze jak byłam u mamy i starsze sąsiadki siedzące pod blokiem nie omieszkały sie tego skomentować

Monia z tymi butelkami u mnie dokładnie to samo, memla w buzi przesuwa po policzkach, wypluwa, jednak co cyc to cyc

Drzyzgunia piękna parka z Bartusia i Amelci

Alinka buziaki dla Nataszki

Satine nie mówię że jest zły, bo jest skuteczny, tylko za długo nie można go stosować.
Chomiczka sił i cierpliwości

U nas Bartula sam zasnął przed 21 obudził się o 2.30 zjadł i znów nie chciał zasnąć, ale dziś tak łatwo się nie dałam, owinęłam go ciasno kocykiem i dalej poszedł spać do 6 aż tatusiowi zadzwonił budzik. Zjadł i znowu śpi, za to ja już wstałam głodna jak cholercia, ale odpisać na forum trzeba

Mam problem, na dywanie pojawiły mi się białe plamy - myślałam że ktoś nadeptał, ale odginam dywan a tam z rurki od kaloryfera ciekło i pleśń chwyciła dywan i parkiet

Dziś są wyniki rekrutacji do żłobka...
Miłego dnia

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas dziś w nocy przeszła MEGA burza

Iga za to ładnie spała

Teraz lalunia bawi się swoją nową zabaweczką. Kupiłam jej taki stojak z matą jest rewelacyjny. W przeciwieństwie do poprzedniej maty, którą dostałyśmy ma żywe kolory i ciekawe zabawki, które ją interesują

Potrafi godzinę leżeć i bawić się sama

A wczoraj wieczorem było u nas bardzo gorąco, duszno, położyłam Igę spać w samym body i przykryłam pieluszką flanelową. Dla niej to była doskonała okazja do zabawy i przed snem majtała nóżkami, aż w końcu tak zasnęła

Jak jej zabrałam pieluszkę to zaraz otworzyła oczka, więc oddałam i zrobiła to samo...nowy patent na samousypianie

Satine dzięki

Drzyzgunia, Paulaa świetnie maluszki razem wyglądają

Alina ja wczoraj jak szłam na spacerze, Igule miałam ubraną w getry, tuniczkę na krótki rękaw i gołe stópki, żadnej czapki. Gorąco było jak nie wiem. A przede mną szedł facet z wózkiem, i maleństwo na oko w wieku Igi ubrane w bluzę, przykryte kocykiem i okryciem wózka, do tego oczywiście czapka. Darło się niemiłosiernie, po prostu wyło, ale jak zobaczyłam jak ubrane i okryte to chyba gotowało się w tym wózku. Chciałam szanownemu tatusiowi zwrócić uwagę, ale wyglądał na patologię, do tego wkurw na twarzy...odpuściłam. Ludzie są jednak tępi i nie rozumieją, że niemowlakowi tez może być gorąco.
Mrufka prosiłaś o przepis, sorki już nadrabiam

Na odrobinie oleju podsmażam cebulkę i czosnek, wlewam słoik domowych pomidorów (pewnie mogą być też z puszki

Chomiczka jak Oluś...? Usnął w końcu? Biedna jesteś.
Pati, Chomiczka powodzenia na szczepieniach

Sylwia a ten żłobek jakiś sprawdzony? Ja rozważałam, ale na szczęście nie będę na razie musiała korzystać ze żłobka

Dziś popołudniu Świadoma Mama, jadę z koleżanką i Igą oczywiście

Wczoraj niepotrzebnie dałam upust swojemu łakomstwu i wypiłam trochę zimnej pepsi, nie wyszło to na dobre mojemu małemu brzusiowi

A teraz kawka, to mogę, odpalam ekspres...zapraszam

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Pati - ja chyba też zaraz kupię śpiochy 74 dla małej. W ogóle to zauważyłam że "smykowe" 68 są niewiele większe niż 62. Na początku dużo ciuchów dla małej kupowałam na allegro, teraz się boję, bo oni tam dziwną rozmiarówkę mają i nigdy nie wiem jaki rozmiar wybrać.
Sylwia - widzę że Bartuś Ci coraz ładniej śpi

Chomiczka - wiesz ja czasem jak sobie przypomnę jak miałam kryzys laktacyjny 3-go tygodnia i spałam po 3 godziny na dobę, to myślę sobie "jak ja to przeżyłam", ale przeżyłam

Monia - ja nie lubię burzy, ale mała podczas burzy śpi

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Spalismy do ..... 7:30 !!!!!!

Ale .. Wczoraj usnal grubo po 22 ..

Dzisiaj wychodzi, ze tez bedzie pogoda super

Wczoraj M odebral auto od mechanika .. 250 zl nie nasze ale myslalam, ze bedzie o wiele wiecej do zaplaty bo zmienil cala dolna instalacje

Pozniej pojdziemy z mama do lumpka bo pomalu Ig nie ma w czym spac

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale piękne te nasze forumowe dzieciaczki. Cudeńka malutkie.
Alina, Monia, Madlen, Pati, Drzyzgunia, Pliszka, Satine, Jadzia-piekne mamuśki.
Alina też myslałam, że masz brązowe włosy. Oby M znalazł pracę, bo jak ma się ta odbić na zdrowiu, to niewarto.
Jadzia w obu kolorach łądnie. W czarnym z pazurem, a w blądzie tak delikatnie.
Dominia to nienajgorzej z mechanikiem, Dobrze, że juz z głowy.
Monia też jeszcze nie złożyłam o becikowe. Czyli nie można w ogóle za 2012...szkoda, bo tak by mi łatwiej było. Paweł w 2012 zakładał działalność i zarobki ma w picie, a tak to różne zaświadczenia odnośnie uzyskanego dochodu dawać.
U nas aż takiej burzy nie było, ale koło północy z daleka było widać błysk za błyskiem. U nas trochę tylko popadało, ale za mało...
Monia ja też od ok.2 tyg zasłaniam Ani buźkę pieluszką, bardzo lubi tak spać.I w ogóle lubi się też wtulać w pieluszkę.
też się wybieram na świadoma mamę, zabieram Anię i koleżankę w ciąży. Nie wiesz jak tam z parkingiem? Przed hotelem jest tylko kilka miejsc. Tam chyba od tyłu też jest parking pozdiemny, ale nie wiem dokładnie. ewentualnie plac piastowski lub ul. Rejtana, a nosidełko ciężkie...
Ani dziś oczko łzawi i taka ropka jej się w kąciku zbiera, ale nie ma czerwonego. Co to może być?
Byliśmy w Gdańsku, ale cały czas nie było ładnej pogody, wiało i było chłodno. W sob wyszło piekne słońce, ale jechaliśmy już do domu.Ja jedynie pospacerowałam, a P pojechał z mama na cmentarz. Teściowa niezadowolona, bo prawie nas nie było, ale chcieliśmy się z paroma znajomymi zobaczyć. Ania poznała Witka-2 dni młodszego kolegę, ale oboje przespali i przejedli spotkanie:)
W drodze powrotnej 3 przerwy na karmienie. Coś się Małej chyba jazda mało podoba.
A ostatnio mnie dołki łapią...waga zamiast spadać to w górę idzie...nie umiem sobie kompletnie odmówić słodyczy...gruby brzuch, tłuste plecy i ręce, do tego uda, boczki, wałeczki, cellulit...
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Monia to ja poproszę kawkę

sylwia to miałaś udaną nockę

o kurcze jadzia, a w aptece jakbyś poszła może jakies bez recepty leki by Ci polecili?

dałam jakoś radę wczoraj, cały dzień i nocka bez M. Przy kąpieli sama, trochę się motałam i woda mi szybko wychodniała i latałam dolewałam, cudowałam ale jakoś wykąpałam smyka

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Drzyzgunia jaka śliczna parka!!! rewelacja! :)piękne dzieciaczki:)