BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu #649190 przez Marlena1888

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tu z mamka z wczoraj :lol:
miłego dnia :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #649202 przez Madlen
Monia db wiadomość z Pampersami. Za 3 ki 62 sztuki 33 zł to chyba db cena.
Ostatnio w Auchan kupiłam w promocji 3ki 70 szt za 37 ale to promocja urodzinowa jakaś była.

Ola duży duży, a niech je ile chce, byle był zdrowy.
Ważyłam siebie z nim, a potem siebie samą i odjęłam.
W bodziaku i pieluszce wyszło 7,4 kg.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja też nie prasuję, Adaś sam sobie prasuje na sobie :P
I Pliszka ma rację, szkoda czasu :)

11 lata 10 miesiąc temu #649208 przez Paulaaa
No więc schowałam niepoprasowane ciuszki do szafki. Wieczorem przeprasuje tylko tetre i flanele :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #649245 przez dominia
Paula ja prasuje .. chociaż dzisiaj przyniosłam spodenki niewyprasowane :silly: już miałam się wracać na górę pod żelazko ale .. stwierdziłam, że nie są aż takie zmiętolone :lol:

Pliszka śliczne zaproszenia :) na kiedy macie chrzciny ?? Ja zapraszałam słownie .. jakoś nie pomyślałam o zaproszeniach i jakbym miała jeździć z Igim po rodzinie to by Nam czasu brakło ;) ale pomysł super, będzie pamiątka :)
Wszystkiego najlepszego z okazji piątej rocznicy ślubu :) super taka okrągła rocznica :)

Marlenka noo to Fifulek pierwsze piwko już ma za sobą :lol: ahh te Tatuśki :)
Mamcia z Synkiem piękni :kiss: Widać brzusia już nie masz :lol: super :lol:

Madlen wrzuć zdjęcie Adasia, dawno Go nie widziałam a pewnie już chłop jak dąb :kiss:

Monia niestety wiem na własnym przykładzie jaką się ma otwartą buzię w okresie dojrzewania .. nie wspominam tego zbyt dobrze .. jaki człowiek był głupi to masakra .. ;)
Kinia jest jeszcze w podstawówce ? najgorsze jest gimnazjum. :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649254 przez Martyna
Witajcie Mamusie :)

my znowu nie mieliśmy Internetu :( dopiero w środę naprawili jakąś usterkę ale jak tylko weszłam na forum to Robercik wstał i koniec...

My przedwczoraj mieliśmy dzień marudzenia a potem super noc. Mały zasnął o 21, obudziłam się o 4.45 i sprawdzałam czy oddycha bo nigdy tak długo nie spał :) wzięłam na karmienie bo myślałam, że mi piersi eksplodują.

Wczoraj tez było kiepsko ale to przez duchotę. Noc była super

Alinka śliczna rodzinka :) Nataszka CUDO :kiss: :kiss: :kiss: a co do pracy M to ja uważam, że zdrowie jest ważniejsze. Mój M w ostatniej pracy popsuł sobie drugie kolano ( na jedno miał już zabieg) i we wrześniu miał zabieg, wrócił na początku listopada po zwolnieniu i rehabilitacji do pracy i tego samego dnia zadzwonili do niego, że nie przedłużają mu umowy - po co im ktoś kto się będzie oszczędzał - i tak z dnia na dzień został bez pracy...
Teraz na rynku jest kiepsko i pracodawcy to bardzo wykorzystują. Praca ponad 8 godzin i na prawdę śmieszne pieniądze. Ale... wczoraj mój M pojechał na 2-dniowe szkolenie i póki co najprawdopodobniej będzie znajomemu prowadził w Warszawie salon okien, drzwi i przesłon okiennych, a dodatkowo robi inwentaryzacje, kosztorysy i projekty budowlane.
Na pewno Twojemu M uda sie znaleźć dobra pracę, najważniejsze abyście mieli w sobie wsparcie :)

Marlena ja w środę pierwszy raz sama przygotowałam kąpanie i wykąpałam Synka :) i nawet przy myciu głowy nie płakał tak jak zawsze i po wyjściu również nie :) wczoraj też było super

Satine Cierpliwości!!! ja też uwielbiam swoją teściową :)
obyście szybko pozbyły się tych pleśniawek!!!

Maryśka śliczna :kiss: :kiss: :kiss:

Sylwia przekichane z tymi żłobkami. U nas rekrutacja od 1 czerwca i ja niestety wracam od września do pracy :(

Pati super, że już po szczepieniu :) na pewno wszystko będzie ok bo Marcelek to dzielny chłopak :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Drzuzgunia Paula super dzieciaczki :kiss: :kiss: :kiss: kolejna parka na forum :laugh:

Monia, Michasia kolejne spotkanie naszych dzieciaczków :) mam nadzieje, że z Pliszką w końcu sie spotkamy na spacerku z naszymi Chłopakami :)

Pati mam nadzieję, że wszytsko w porządku z Marcysiem po szczepieniu :kiss: :kiss:

Dominia będzie dobrze!! nie stresuj sie bo Igorek to odczuje!!

Pliszka zaproszenie super!! wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy!!

Monia oby takich kłótni jak najmniej

Paula ja prasuję

Marlena pieknie wyglądacie!!!

Madlen Dominia dobrze pisze pokaż nam Adasia, w ogóle dzisiaj 10!!! więc wszytskie się powinnyśmy pochwalić naszymi Skarbami
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #649272 przez Alina2408
sylwia a jakas opiekunka??? wchodzi w gre???

pliszka gratulacje i milego wieczoru...a jak zrobilas zaproszenie??? masz jakis specjalny program???

michasia ja tez nie wiem czemu monia marudzi o kg :)

paula my na spacery ruszamy ok 9 przed upalami...

dominia a co sie martwisz o tesciowa niech sobie mysli ze niegrzeczny z reszta jak o trzy misiecznym dziecku mozna mowic ze niegrzeczny???

monia a co odwalila knia?? :) my mieszkamy w starym bloku i mamy okna od polnocnej storny no i jeszcze parter wiec mamy wieczna klime :):) moze cos z ta slepota jest u tych naszych facetow gorzej jak im sie wzrok poprawi a nam kilogramy zostana :P:P co wygralas??

paula nie nie prasujemy ... zelazko to moj wrog...

marlena ja tez czasem sie wydre spoko bo to nerwy w takiej sytuacji...slicznie wygladacie razem...

madlen marlena chyba pierwsza maseczka piwna :)

martynka dziekuje jak na razie m dostal rozliczenie dwoch kwietniowych dni i byl mile zaskoczony wiec na razie jest dobrze :) i ma pelne ubezpieczenie bo tak mu umowe podpisali trafil na fajnego brygadziste ktory mu odpowiednio wszystko przygotowal...

satine jak tesciowka???

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649277 przez sylwia1986
Marlena też bym chyba wybuchła jakby M zalał piwem gondolkę, ale dobrze że się pogodziliście. Pięknie wyglądacie z Fifim :kiss: :side:

Monia oj ciężki czas przed Tobą z Kinią :huh:

Pliszka najlepszego :kiss: :kiss: :kiss: miłości, szacunku i żeby zawsze było między Wami tak jak teraz, bo z tego co piszesz jest pięknie :) to zaproszenia nie takie drogie.

Paulaa ja jeszcze prasuje.

Monia, Michasia kolejne spotkanie "na żywo". Super że dzięki temu forum nawiązują się takie znajomości.

Ola, Madlen no Wasze dzieciaczki to przodowniki, ale my Was dogonimy :silly:

Martyna oto "świeżutka jak dzisiejsza bułeczka" foteczka :lol: Robercik skarbek malutki :kiss: :kiss: :kiss:

Alinko mamy sąsiadkę 63 lata na emeryturze, zajmowała się dziećmi, ale to bardzo aktywna kobieta jest, przyjaciółki, kawki, rower, nawet sama jeździ za granicę, nie wiem czy na stałe zgodzi się "usadzić". Rodzice odpadają są po 50 i pracują. No nic jeszcze mamy trochę czasu na rozwiązanie sprawy.
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649351 przez kasia123m
Pliszka fajne zaproszenia:)

Ania i Iga super focia...dziewczynki juz duze:)fajnie tak sie spotkac w realu..

Domina tesciowa da rade nie martw sie..

Marlena napewno nie chcialll....choc tez bym sie wkurzyla...hehe

o jaki przystojniaczek Filipek na spacerku:) i z mama...jaka laska jestes...

Robercik jak Tosia..piastka w buzi...

bartus jaki elegancik...caluski od cioci:))

a my juz po spacerku..biore sie za obiad..a to moja krolewna

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #649357 przez Marlena1888
sylwia jaki śliczny robercik!!!!

martyna drugi robercik też do schrupania! słodkie roberciki dwa :laugh: :laugh:

dominia haha ale się usmiałam! :lol: pierwsze piwko za sobą haha :woohoo: :woohoo: dziękujemy! nom codzienne brzuszki i spacerkowe km i wróciłam do wagi :lol:

Madlen haha pierwsze piwko :D dobreee :) no mi teraz też chce się z tego śmiać ale w pierwszej chwili szok w tramkach! :silly: :woohoo: dzięki ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #649452 przez ola85
Marlena - kiedyś jak opowiecie Filipkowi o jego pierwszym piwku, to się będzie śmiał :) ślicznie razem wyglądacie :)
Pliszka - Ty chyba masz taką hiszpańską naturę, bo ja aż tak za upałem nie przepadam. No i zawsze po pierwszym prawdziwym słoneczku dostaję uczulenia, no i teraz na szyi i ramionach mam czerwone plamki :blink:
Sylwia - wierzę że nas dogonicie, bo jak patrzę na zdjęcia to nie mogę się nadziwić jak ten Twój synek pięknie rośnie
Martyna - śliczny uśmiechnięty Robercik
Kasiu - prawdziwa królewna z Tosi :)

Ja dzisiaj żałowałam że na spacerek nie wzięłam aparatu, tak było pięknie. A może widoczkami skusiłabym Sylwię i Bartusia do odwiedzin :silly: A jutro znowu ma u nas lać. Chyba się spakujemy i pojedziemy do moich rodziców...
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #649471 przez Martyna
Alinka super, że pomału sie układa :)

Sylwia dziekujemy :) Bartuś cudo i jaki pogodny :kiss: :kiss: :kiss:

Kasia tak piąstki najsmaczniejsze :) Tosia jaka fajniutka i jaka spódniczka boska :kiss: :kiss: :kiss:

Marlena dziękuję :) Sylwia ma Bartusia ;)

Ola Dziękujemy :) Lidzia sliczna :kiss: :kiss: :kiss: i te jej oczka :)
My jutro jedziemy na komunie i zostajemy do niedzieli u moich rodziców. Szkoda tylko że pogoda ma się popsuć

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649496 przez jadziatopol
hej dziewczyny :lol:

my chyba juz po skoku :lol: wszystko wrocilo do normy...calal nocka przespana a Hubus wykonuje nowe sztuczki :lol: wczoraj pierwszy raz zobaczyl ,ze ma stopy i paluszki i zaczal wsadzac do buzi :lol: a jak siedzi to schyla sie do nozek i tez chce je do buzi wlozyc :laugh: i gaduli tak ,ze hej. Wczoraj zasnal znowu ladnie sam o 22-ej . Zasypial juz tylko 10 minut a nie tak jak wczoraj pol godziny :lol: i spal do 5.30 :lol: i rano powital mnie nowym slowkiem "Agula" i "prrrrrrrrrrr" :laugh: tak wiec to byl chyba skok rozwojowy :) wczoraj wazylam moego smoka i wazy 7 kg! a dlugi jest na 68 cm!

Sylwia Bartus super chlopak! :kiss:
Ola Lidzia jakie ma madre spojrzenie :kiss: slicznotka :)
Martyna Robercik tez przystojniak :) :kiss:
Marlena ladnie wygladasz z Fifi :) ale historia z piwem :ohmy: pewnie tez bym sie wkurzyla...ech te emocje i nerwy ;) potem bedziecie sie z tego smiac :)
Monia,Michasia ale wam dobrze,ze moglyscie sie spotkac :) troszke wam zazdroszcze :blink: ladnie wygladacie :)
Kasia Tosia to modelka bedzie...pozuje tak zawodowo! :blink: w kapelusiku jej najladniej :) :kiss: Toska aparatka :lol: :blink: Hubek tez caly czas wszystko pcha do buzi...juz nawet stopy zaczal wciagac :blink:
Pliszka wszystkiego dobrego kochana :) zaproszenia bardzo ladne :)
Satine zyjesz? a tesciowa dycha jeszcze? :blink:
Dominia jak Igorek?
Madlen kibicuje ci kochana :) dasz rade!
Monia skad ja to znam ;) dobrze ze ten skok nastolatkow w koncu tez minie...ale to najdluzszy chyba ze skokow i ostatni :blink:

Moj Radek ma dzisiaj wolne i sobote i niedziele tez :lol: ale sie ciesze...az nie moge uwierzyc w to,ze tyle czasu bedziemy mieli dla siebie :) chyba Bartka wyslemy na spacer z Hubkiem :P :silly:

dzisiaj wrzucacie zdjecia to ja tez dorzuce :)

[/url]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649511 przez xpatiiix3
Paulaaa ja prasuję, hehe właśnie skończyłam prasować, bo młody śpi to miałam chwilkę, niby pełna chata a nie ma się komu zająć jak chcę coś zrobić... :P

Marlena no to mieliście przygodę z piwkiem :) i ślicznie wyglądacie z Fifim, o matko jaka Ty chudziutka :D szok :)

Madlen ja zapłaciłam za 3 za 112szt 65 w stokrotce :)

Martyna na razie wszystko ok :) Ależ Robercik przystojniak :)

Sylwia ależ Bartulek słodziaczek, a jaki duży chłopak już :)

Kasia, Ola Tosia i Lidzia jakie śliczne dziewczynki :*

Jak ja się napatrzeć nie mogę na te nasze brzdące, tak szybko rosną i tak się zmieniają ,szok :D

Jadzia Hubuś już taki fajniutki i spory chłopak :D Hehehe no to fajnie, że koniec tego skoku, ale niedługo czeka następny, nowe słówka hehe słodko :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649524 przez jadziatopol
Patii tak to czasem bywa...mnostwo ludzi w domu a nie ma kto pomoc ;)
Marcelek pierwsza klasa! przystojniak :)

to zdjecie jest z przed 5 minut. Wlasnie wstalismy :lol:

[/url]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #649544 przez xpatiiix3
Jadzia Hubek jaki śmieszek, Marcelek tak samo ma dobry humor jak wstanie od razu chicholi i gada jak najęty :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka