BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649561 przez michasia
Pliszka zapomniałam pogratulować. Wszystkiego najlepszego.
Monia ja w wieku Kini też nie byłam wyrozumiała dla rodziców. Oby szybko przeszło. A o coś konkretnego kłótnia?
Też jestem ciekawa co wygrałaś, bo nie zwróciłam uwagi.
Jutro wstawię zdjęcie maty i leżaczka, bo mi dziś nie wyschnie taka pogoda...

Jadzia to dziś do Krychy? Koniecznie napisz jak było. A na tym pokazie szermierki byliście?

Ania dla odmiany ma dziś średni humor...
może zaśnie w końcu. Niewiem co jej...płakała chwile, a rzadko się to zdarza jak najedzona jest.
A oto ona:
i dzisiaj
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #649581 przez jadziatopol
Michasia do Krychy w niedziele na podwieczorek niedzielny :lol: :blink: napisze..napisze na pewno :lol: nie bylismy na pokazie szermierki bo Hubus wtedy byl po szczepieniu a tam okolo 300 osob ;) ale Anulka sliczna...a w tym kapelusiku to slodziutka taka :kiss:

[/url]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649605 przez Monia_T
Napatrzeć się nie mogę na te nasze cudne szkraby :laugh:
Wszystkie urocze, po kilka razy fotki oglądałam, całuski dla maluszków :kiss: :kiss: :kiss:

Poranna awantura z Kingą zaczęła się od bzdury, mianowicie od sukienki, a skończyło się armagedonem, że wykrzyczała mi, że nie jestem jak matka i jej nie kocham...koszmar. A ona ma dopiero 11 lat... :P ja przeszłam taki bunt około 15-stki, a Igę chyba przed I komunią dopadnie :silly:

Zaliczyłam dziś prawie 3 godzinny spacer, niestety częściowo na rączkach. Młoda obrażona jak ma leżeć, płacze jak taki kotek, a jak tylko na ręce biorę to uśmiech od ucha do ucha :laugh:

No my już znamy 2 koleżanki z forum czas żebyśmy poznały jakiegoś chłopca ;)

Alina, Michasia dziękuję Wam za miłe słowa, ale moja figura daleka od zadowalającej :huh: Mam 175cm wzrostu, ważę o zgrozo 72kg...brzuch mam jak w 4-5 miesiącu. Nawet Iga ostatnio wielkimi oczami sie na niego patrzyła, aż jej odpaliłam "co się tak patrzysz, Ty mi to zrobiłaś" :silly: Oczywiście nie mam do niej pretensji, ale fajnie jest sobie przypomnieć, że kiedyś tego nie było :P

Aby tradycji stało się zadość i ja wstawiam fotkę z dzisiaj :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #649613 przez sylwia1986
Lidzia, Tosia, Aneczka, Iga piękne dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss:

Jadzia hehe cobyście chłopakom siostrzyczki nie zmajstrowali :lol: :silly: Hubuś spory kawaler, a jakie ma fajniutkie pysie :kiss: :kiss: :kiss:

Marcelek chłopczyk do schrupania :kiss: :kiss: :kiss:

Monia bo Igusia chce już obserwować świat :lol: :lol: :lol: pewnie wkrótce pozna Adasia od Madlen :lol: :lol: :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #649668 przez xpatiiix3
Michasia Anula jaka panienka już :)

Monia Igunia słodka :* Ja w maju/czerwcu chyba wybieram się do Wawy z malutkim, mamuśką i bratem, bo oni do CZD, a ja tak polatać sobie :) o ile dobrze pamiętam, równie dobrze mogę się mylić, ale mi się wydaje, że mieszkasz w Warszawie albo pomyliłam z inną mamusią, można się umówić kiedy, bo na cały dzień się wybierać będę raczej :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #649676 przez Marlena1888
monia igunia jak modeleczka! pięknie jej w tej opasce :laugh:

michasia a Ania jak calineczka wygląda w tym kapelusiku :lol: i mamusia cudnie wyszła!

jadziatopol na Hubcia nie mogę się napatrzeć :) taki śliczny chłopaczek!to już odkrył swoje nóżki/ ? ale szybko się rozwija mądralka,extra!

patii to zdjęcie z nodiim rewelacja!!! wogóle super ten Twój synuś :woohoo:

sylwia sorki, chochliki grasują ;) no przecież pamiętam że masz Bartusia, nie wiem czemu napisałam że robercika :huh: :lol wybacz;) więc napiszę jeszcze raz: Bartuś cudowny!!!!!!! :woohoo: :kiss: :kiss:

ola Lidzia ślicznota!!!

a ja dziewczyny dziś fajnie spędziłam popoludnie!pojechałam z Filipkiem do miasta po M i poszliśmy do restauracji na obiadokolacje :lol: :silly: po zjedzeniu pstrąga w sosie koperkowym z zapiekanymi ziemniaczkami i warzywami świat wydał mi się kolorowszy :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: ale sie smialiśmy bo Fifi też miał danie w restauracji hihi i dostałam różyczkę :)

11 lata 10 miesiąc temu #649683 przez ola85
To widzę teraz Hubuś w towarzystwie dwóch pięknych kobiet: Ani i Iguni :) Śliczne zdjęcia, buziaczki dla maluszków :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649686 przez chomiczka
Wszystkie dzieciaczki piękne i jakie duże już.
Igunia jaką ma piękną opaseczkę :)

Rosną te nasze dzieciaki, mojemu założyłam dziś pajacyka 68 :) Oluś jest dość szczupły ale długaśny się zrobił, przy urodzeniu miał 53cm a teraz ma już 63 cm :) całe 10 cm, kurde w gondoli niedługo się nie zmieści :)

Madlen
jak zapnę pasy mocniej to jest jeszcze gorzej, ściągają go do dołu i wisi jeszcze gorzej :dry:

Dlatego nikomu nie polecam fotelików chicco. A i wózek mnie wkurza bo telepie się jak głupi, kółka dobre na miasto, ze spacerem do parku już jest problem, a nie będziemy przecież łazić śmierdzącymi ulicami tylko wiadomo że do parku :blink:

Mój dziś był grzeczny, tylko wieczorem miał napad, wyglądało jakby się czegoś mocno wystraszył, płakał strasznie i nie dało się go niczym uspokoić i rączki ciągle wyrzucał w góre jakby diabła zobaczył. Na szczęście już przeszło :)

jadzia
Hubek jest po prostu zajebisty! Taki misiaczek pysiaczek :) ucałuj od cioci i wyściskaj :blink:

Pati dobry aparat z Marcelka i ten misiek super! Można go gdzieś kupić??

Michasia
Ania do Ciebie podobna ;)

Ola Lidzia cudna :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649706 przez Monia_T
Lubimy opaseczki :) Dziś Iga robiła w niej furorę na ulicy :silly:

Oluś, kolejny śliczny :) Chomiczka gondole chicco są chyba nie za duże, pewnie niedługo mały girki wystawi ;) A masz pompowane koła? Ja nie mogę narzekać, bo co prawda wózek przez to qurewsko ciężki, ale duże pompowane koła radzą sobie na piachach, dziurach i wybojach :)
I jak zabaweczki? Jesteś zadowolona?

Pati ja niestety z Bydgoszczy jestem :) Bardzo chętnie bym się z Tobą spotkała, ale to niestety kawałek drogi ode mnie.
Oczywiście inne dziewczynki też chętnie poznamy, bo napisałam tak jakbyśmy tylko na chłopaków czekały :silly:

Ola ja coś czuję, że w wadze i wzroście Iga wśród dziewczynek wiedzie prym pierwszeństwa :P Niezły klopsik z niej już. Ciuszki już na 74 zakładamy i trochę na 68.

Sylwia no tak mi się wydaje, że ona świat chce oglądać. W gondoli mam regulowane oparcie, dziś kupiłam specjalne szelki bo uchwyty do nich są i będę ją trochę podnosić.

Marlena ale mi apetytu narobiłaś :woohoo: Fajnie takie wyjście :lol: Ślicznie wyglądasz :)
A z historii z piwem uśmiałam się, ale już widzę siebie jakbym wyła na m po takim numerze ;)

Igunia zasnęła przed 20-tą, czyli jak zwykle :) A mamusia raczy się karmi...tylko tyle mi wolno w piątkowy wieczór :silly: Za oknem leje, ale powietrze przyjemne. Kinga krzykaczka przeprosiła za awanturę i poszła do dziadków. Ja widzę, że ją hormony noszą i sama się nakręca...najlepszą metodą jest brak reakcji ale chwilami też tracę cierpliwość.
No cóz, wszystkie kiedyś do tego dojdziecie :P

11 lata 10 miesiąc temu #649711 przez jadziatopol
Ola no tak...hihi...dwie laski obok :blink:
Chomiczka wycalowany ,wysciskany :lol: Olus spi jak taki rasowy facet :lol: ale rosnie jak na drozdzach :lol: slodziaczek :kiss: a jak Olus? dalej placze?
Marlena Hubus dziekuje :kiss: w restauracji byliscie? jej....ael poszlabym gdzies. To milo spedziliscie czas :)
Monia sliczna moja Igunia :kiss: w tej opasce wyglada tak slodko :) a ja dzisiaj uslyszalam od mojego syna rano (szukalam jego kluczy-pomagalam mu).."Mamo, moglabys juz skonczyc myszkowac w moim pokoju? to moje prywatne rzeczy !" :ohmy: :cheer: cenimy jego prywatnosc, jak najbardziej i wchodzac do pokoju do niego zawsze pukamy....ale dzisiaj to mi rece opadly. Powiedzialam mu,ze jakby mial porzadek to nie musialabym sie tu krecic wogole. Ech te nastolatki! ;) :laugh: my tez takie bylysmy :silly:

[/url]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649722 przez Monia_T
Jadzia burdel w jej pokoju to temat rzeka...za przeproszeniem tylko nasrać na środku :P I też wiecznie nic znaleźć nie może.
Ja byłam ciężka jako nastolatka, ale Kinia ma charakter mojego m...z nim wygrywam, może ja tez pokonam :silly:
A za 10 lat to samo z Igą będzie i od nowa...;)

jestem w szoku, że Hubi już nóżki wyczaił :) Iga podnosi, pomaga sobie nimi przy zabawkach, podrzuca pieluchę, ale nie zajarzyła, że można je w łapki złapać :lol: Hubcio sprytniejszy :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #649727 przez xpatiiix3
Marlena ależ miły wieczorek :) no ciocia kupiła dla mojego brata i tak wyszło, że Marcelek sobie go przywłaszczył :)

Chomiczka Oluś taki mamusiowy :) A ciocia dorwała miśka w lumpku ale widać niezniszczony był, no i teraz ulubiona zabawka Marcelka :P Jak chwyci to oddać nie chce ciągle za nogi go szarpie i przyciąga do siebie :D A jak gada sobie z Noody'm :)

Monia to mi się coś pomieszało hehe myślałam, że Ty z Wawy :P No ale spory kawałek fakt ja do Warszawy mam ok.2,5h drogi pociągiem..

To która mamusia z Warszawy jest.? Któraś chyba była.?? :P hehe

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #649728 przez chomiczka
Monia bardzo jestem zadowolona, Olusiowi oczka się zaświeciły jak zobaczył noych przyjaciół Teddy'iego i Blinky :laugh: :laugh: Najbardziej podpasował mu Teddy i już się z nim nie rozstajemy :)
Ja mam piankowe koła i sa rewelacyjne na miejskie drogi i chodniki i z taką myślą kupowałam wózek, ale nie wzięłam pod uwagę faktu że przecież nie będziemy spacerować po mieście tylko po parkach. Ja mam obczajoną drogę, przechodzę przez główną ulicę wchodzę w alejkę i idę takimi leśnymi drogami do największego parku we Wrocławiu, jest w nim jak w lesie. No ale co za tym idzie, błoto i wyboje na porządku dziennym. Ciężko się jedzie tym wózkiem niestety :dry:

Jadzia dziękujemy Oluś ma się już o wiele lepiej, bardzo długo potrafi się sam bawić bez płaczu i jęczenia. Dziś pół dnia byliśmy na spacerze a pół spędził na macie gadając do zabawek, a teraz UWAGA... JUŻ ŚPI!! :) Także widać poprawę ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #649730 przez Paulaaa
PAAAAAAADA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nareszcie!!

Pati ja jestem z Wawy, Pliszka, Martyna, Drzyzgunia i chyba jeszcze Chomiczka(?). ;)

11 lata 10 miesiąc temu #649734 przez chomiczka
Paula ja jestem z Wrocławia ;) e no to jak tyle was tam jest w tej Warszawie to wypadałoby wam urzadzić jakąś schadzkę? :P
Z okolic Wrocławia to nie ma chyba nikogo niestety :dry:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka