- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Chomiczka ja małego w śpiworek wsadzam ja mam jeden z rękawkami a drugi bez i zależy jak ciepło to zakładam mu jeden albo drugi to nie marznie mi i śpi tylko w tym
Gabilee ale fajny Leonek no taki uśmiechnięty chłopiec, słodziak :*
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak szczerze to słodkie to strasznie
Już się nie mogę doczekać aż damy coś gęstszego, zazna innych smaków i kupki przy okazji będą normalne
Tatusiowy To synus mamusi!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jeszcze by mi oparami wódy upil Igora
Ale takiej masakry jak dzisiaj na tych urodzinach chyba jeszcze nie przezylam ..
Chyba jutro obudze sie z 'cipą' pod okiem :/ to bedzie dzielo mojej siostry .. W dzien Wam opisze co sie dzialo :/
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
wczoraj znowu byłam sama z moim Brzdącem i nie miałam czasu na włączenie kąpa nawet ;P
Gabille jaki śliczny Leonek!!!!:)cudaczek:)
Madlen pięknego masz synusia! widzę że podobny do mamusi hihi i tak ma być gratuluje
Monia! ale fajnie już pierwsza imprezka Iguni! spóźnione ale z całego serduszka życzonka dla Igusi!
drzyzgunia dzięki za linka i ja skorzystałam i też zamówiłam fajne husteczki a bartus fajniutki! i śliczny uśmieszek ma po mamce hehe bo tak to faktycznie fadersik hihi
patii mój synuś też jeszcze zezuje ale to chyba normalne do roku;P a wczoraj mój to samo! jadłam jajecznice rano i cały dzień masakra jaki smrodek z niego był! trudno było oddychać w pokoju hehe skubany :)a wlaśnie najgorzej jak przy cycu puszcza bąki może dziś już będzie lepiej ;P ale fajne obrazki hihi uśmiałam się :)what's your super power? hiihi dobre hasło:)
ola, sylwia ja też kocham bez! teraz w kuchni to mus a zapach rankiem zniewala!
paulla amelka prześliczna! oo chciałabym taką ładną synową hihi
Dominia no też się nie spotkałam żeby w wózku karmić! a ja emisji głosu nie miałam na studiach
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
a ja właśnie karmię faktycznie bardzo to polubiłam czekamy na m. nocke mieliśmy przespaną od 22 do ok7 z przerwą na amciu ok4.ale dziewczyny jak w nocy płakał od 9..nic nie pomagało. chyba z przemęczenia. oj już mi ręce opadały. ale jakoś usnął przytulony w ramionkach u mnie ..poszłam po prysznic i ledwo wyszłam -slyszę płacze. no to cała mokra cręznikiem w rękach biegnęę.ale jak mnie usłyszał to się uspokoił i ze smokiem zasnął. ale zaraz wypluł i spał bez całą noc.. ehh.
ale nasze dzidzie rosną! codziennie jakaś zmiana:) a niedawno były to fasolki:) zauważyłam że fifi uwielbia gapić się na tv, jak widzę że się tam patrzy to odwracam go - ale skubany i tak wypatrzy. na macie ostatnio uwielbia leżeć szczególnie na brzuszku:P zawiesiłam mu pieluszkę wczoraj i ale miał frajdę, gadał do niej jak najęty! a śmieje się w głos coraz częściej:) a ostatnio woli swoje rączki zamiast smoczka;P mamusie a do kiedy będziecie dawały smoka swoim pociechom?
miłej niedzieli:)
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Madlen - jaki Adaś jest śliczny
Gabilee - uśmiechnięty cudny Leoś
Ja zauważyłam że moja córcia ma jeden dzień taki że w ogóle nie śpi, a potem następny że śpi i tak jej się to cyklicznie powtarza. Wczoraj zasnęła po 23 i wstała 4.40. Ale na szczęście po karmieniu jeszcze zasnęła i tak doleżałyśmy do 6.30. Teraz śpi jak aniołek. I najważniejsze że coraz częściej udaje jej się zasypiać samej
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Do domu wróciliśmy o zgrozo o 23 mały był prze grzeczny jak zasnął o 19 tak spał cały czas obudził się dopiero o 22 na karmienie : dał mamusi posiedzieć mój szkrab maluch obudził się o 5 zjadł przeniosłam go do nas i śpi do tej pory a mamunia się położyła o 2:30 psiapsióła do mnie na noc przyjechała i jak zwykle za dużo tematów a za mało czasu aby wszystko obgadać mały się nie długo obudzi na karmienie dzisiaj mamusia ma dzień wychodny bez małego tatuś nie był zadowolony za specjalnie ale to ma być dla niego terapia niech wie jak to jest
Monia życzonak dla Iguni
Marlena Amelka jest już zajęta nie oddam synowej bez walki
dominika czekamy na wieści ????
Madlen dziękujemy za komplement
U tego sprzedawcy sa też tanie opaski dla dziewczynek może któraś się skusi
Uciekam miłegooo dzionka dziewczyny
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś nie jadł 12 h Zasnął o 7 i przed 7 rano się obudził !
Niech moje dziecko się nie zmienia
Dominia pisz co się stało!
Marlena ja nie odwracam od TV w XXI wieku przed tym nie uchronimy. Żeby takie tylko przyzwyczajenia były jak tv to byłabym szczęśliwa.. Wiadomo nie nonstop..
Ja staram się dawać smoka tylko w sytuacjach awaryjnych np jak gdzieś wychodzimy, ale to na chwilkę tylko.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja córka jak padła o 19 tak wstała na butlę o 5 rano!!!! Zjadła 150ml i spała do 8!
Tak mogłoby być już zawsze.
Madlen, ale Adaś już duży. Bardzo podobny do Ciebie!
Domina opowiadaj co się stało.
Drzyzgunia to zaszaleliście. Dobrze, że mały dał posiedzieć.
Marlena moja też namiętnie ogląda tv. Nie odwracam jej na siłę. Wiadomo że nie siedzi przed tym tv od rana do nocy...
Gabilee Leon uroczy!
Chomiczka mam ten sam problem. Mała w nocy wkopuje sie pod kołdrę. Dziś A. wstał o 5 dać jej mleko i zdziwiony że jej nie ma. A ona w nogach i pod kołdrą Pielucha na buzi to podstawa, inaczej nie ma spania.
Pati dzieki za cynk o promocji. Bebilon zakupię na pewno. Wczoraj w realu orginalne Pampersy były po 39.99
Lecę sie ogarniać i chyba jakiś spacerek zaliczymy całą naszą czwórką.
Miłego dnia i do wieczora.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jaki sliczny Adas
a jakie Leonek ma wloski cudne:)))
Domina co tam sie podzialo?opowiadaj...
u nas dzis max 15 stopni ma byc...nadrobilam wasze posty bo wczoraj nie mialam czasu nawet zajzec.i nie wiem co ktorej mialam pisac.
co do tv to Tosia lubi baby tv...cos w tej telewizji jest...staram sie jej zadko wlaczac ale jak chwilke popatrzy...:0
dzyzgunia super ze spedzials mily wieczor:)
jedzenie nam wrocilo do normy jemy 90-120 6 razy dziennie...wiec dzieki za info o bebilonie..rzeczywiscie bardzo sie oplaca ta paczke kupic...pieluchy w lidlu tez...
pedze sie ubierac...milego dnia wszystkim...
Acha zalatwilam chrzciny w kosciele na 23 czerwca..))
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Zby zaspokoić zapotrzebowanie na wit d3 dziecko musiałoby wypić ok 1000ml mleka na dobę, a to raczej niemożliwe.
Tak przynajmniej lekarze mówili mi do tej pory więc ja podaje codziennie witaminę D, a mam w kapsułkach.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa