- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Marlena ja też jadłam wczoraj jajecznicę na śniadanie i Ania też puszczała smrodliwe bąki. Czyli jajecznicy mówimy nie!
A kup to chyba z 6 wczoraj zrobiła.
Drzyzgunia to miłego wychodnego. Jakie plany?
Madlen wow, nieźle pospał. Choć Ania jak zasnęło koło 21 to dopiero o 4 się obudziła, przegapiła jedno karmienie.
Monia nieźle, to padnięta jesteś. Tyle razy aż? ale głodna była, czy co?
Ania marudna wczoraj od 15.00. Zaplanowałam sobie porządki, narobiłam syfu w pokoju (porządki dotyczyły szafy) i tak do nocy zostało, bo nie dało się z dzieckiem...
Myślałam, że te wibracje w leżaczku same dziecko ululają, a tu guzik. Paweł zmontował, a jej się średnio podobało...
Dziś ciut lepiej, choć też marudna, ale teraz zasnęła w leżaczku, oby na dłużej.
Moja bratowa wczoraj w nocy pojechała rodzić i wszystko minęło. Dziś miała USG i KTG i ją chyba wypiszą i ma chyba rodzić w innym szpitali, bo Jurek ma jedną miedniczkę powiększoną, a druga niewiadomo. A w innym szpitalu lepiej diagnozują i jakby co, to mają więcej środków do leczenia po.
Ja nie doję Ani patrzeć na TV, w pokoju nie mamy od roku, a jak coś oglądam u mamy to ja ewent. karmię, więc też nie patrzy. Laptop tak samo.
Gabilee ale już Leon duży.
Daj znać jak będziesz się wybierać do Bydg.
Miłego dnia dziewczyny.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Dominia opowiadaj co się działo
Marlena hahah u mnie to samo chyba przez jajecznice, bo też jadłam na śniadanie a super moce nasze to dopiero na początku były jak niekontrolowane sikanie z cycków było a teraz zdarza się ale już nie tak często Marcelek też woli teraz rączki niż smoka
Paulaaa a jakie 3 czy bez różnicy jaki rozmiar.? to bym może skoczyła
Monia no to miałaś ciężką nocke biedna, odsypiaj
A my świetna nocka w końcu sam kupki robi dzisiaj już 2 były a w nocy 2 razy wstał i oczywiście od 5 hello ja tu jestem mamusiu nie śpimy
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Więc tak .. wczoraj wszystko było fajnie, przy życzeniach ryk i zdążyłam powiedzieć tylko Bartka imię i później już mnie zatkało więc przytuliłam się, buziaczki i dałam prezent, kupiliśmy Mu słuchawki specjalne do perkusji, powiedział, że marzył o takim prezencie
Kocham Go jak brata i nie mogę uwierzyć, że mój maluszek już dorosły
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamusie a tak z ciekawości, która z Was próbowała swojego mleczka.?
...
Aniołek [*]
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia ale impreza,masakra,szkoda że siostra dała ciała chociaż dobrze że przeprosiła,będzie dobrze
Pati moje mleko jest słodkie i klei się bardzo
Gabilee widać jaki Leoś szczęśliwy,cudny
Madlen Adaś jaki facet duży
Drzyzgunia Bartula super i jaki uśmiech piękny
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde jak zwykle dziwnie mi siedzieć sobie w domu jak nie ma małego, ja piszę prace na polski, a prababcia zabrała go na spacerek
...
Aniołek [*]
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziekujemy za komplementy
paula ja daje dodatkowo , bo w mleku za molo jej jest , do tego moj lekarz przepisal mi wit d na recepte ...
monia biedna to dałą ci popalic ;/ jak zasnela to zycze odpoczynku teraz dlugiego
michasia dam znac teraz w tym albo nastepnym tygodniu sie wybiore do was
marlena moj Leon smoka lubi , ale jak juz usnie to sam wypluwa
dominia kurcze , ale nie fajna sytuacja , a ile lat ma twoja sisostra , ze jej samej nie mozesz zostawic?
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia ładna mi siostra, ja bym tak łatwo nie odpuściła. Zachowała się jak skończona kretynka i gówniara. Już ja bym jej dała popalić!
My mamy dziś mocno słaby dzień, łeb mi pęka na pół normalnie mały od 7 rano spał tylko 2 godziny i to z przerwami na jęki. Tak to płaczę i jęczy, nie może spać. Cały dzień rączki -> leżaczek -> eltn john -> łeb mi pęka od tego
Nie wydaje mi się żeby coś go bolało, mam wrażenie że się czegoś boi bo takie ma zrywy tego płaczu jakby diabła zobaczył i rączki ciągle rozrzuca.... mam nadzieję że szybko zaśnie mi teraz na noc bo ocipieje. Na dworze cały dzień deszcz więc nawet na spacer nie wyszliśmy
znowu jęczy...
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
chomiczka a próbowałaś przelać mu wosk nad główką...może to stary zabobon ale mi pomogło jak małego mi wystraszyła koleżanka
uciekam spać bo padam...
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po ciężkiej nocy był nie lepszy dzień...
Na początek dziękuję za życzenia imieninowe dla Iguli Tak niespodziewanie to wyszło, ale było milutko
Iga wczoraj rano zrobiła jedną wodnistą kupkę i od tego czasu cisza...wieczorem była nerwowa, kopała nóżkami, poza tym zmęczona bo cały dzień nie spała. Bobotic nie pomógł. Padła ok 20, a od 22 zaczęły się pobudki średnio co 30-40 minut na chwilkę do cycka i spać. Nad ranem byłam tak zmęczona, że wyślizgnęła mi się jak odkładałam ją do łóżeczka, na szczęście tuż nad materacem i nic się nie stało. Obudziłam męża, żeby ją trochę polulał, a jak wziął ją w ramiona ona oczy jak 5zł i przyssała mu się do ramienia, więc znowu do cyca. Na dodatek pies się z nią zsynchronizował i na przekór o 4 rano zachciało mu się na spacer...masakra, m się ubrał i z nim poszedł. Iga obudziła się na dobre o 6.30 uśmiechnięta i zadowolona.
A dziś kolejne zaskoczenie. Pojechaliśmy zawieźć do przegrania kasety vhs na cd z malutką Kingą, Iga była z babcią w domu. No i zaczęło się...Absolutnie i pod żadnym pozorem nie chce pić z butli. Niczego, nawet mojego mleka i wrzask przy tym taki jakby jej gorący wosk do gardła wlewali. Kupiłam lovi, tt odpada i doopa. W akcie desperacji spróbowałam swoje mleko czy wszystko z nim ok. słodkie jak cholera więc nie chodzi o zawartość ona już nic nie chce z butli pić. Czytałam, że niektóre dzieci tak mają, ale co ja zrobię jak będę musiała gdzieś wyjść? Cały dzień nie spała, kupy nadal nie ma, dzień porażek...pomyślałabym, że kolejny skok rozwojowy, ale chyba ich za dużo Opanowała za to dziś podnoszenie dupki do góry jak leży na brzuszku i nóżkami podtrzymywała sobie zabawkę w łapkach. Zasnęła po kąpieli godzinę temu, mam nadzieję, że pośpi...
Gabilee ja również chętnie się z Wami spotkam jak będziesz w Bydgoszczy Leoś boski Uwielbiam go
Madlen bo ja się czuję jak hipopotamica
Pewnie jakaś cząstka zadrości też jest w Kini, ale generalnie ona zakochana w Iguni i widać, że nie udaje
Adi jaki fajny Buziak mu się zmienił, chyba do mamusi się podobny robi
Chomiczka do Torunia to my mamy rzut beretem Chętnie odwiedzę starówkę we wrześniu
Iga uwielbia bawić się tetrówką Zasłania sobie buźkę i nagle odsłania z uśmiechem, przytula się, ssie, gniecie w rączkach...wszystkie inne zabawki się chowają
Dominia to niezłą akcję miałaś m odkupił już winy ?
Marlena no moja Igunia to też niestety tv-maniaczka. Na dodatek protestuje jak ktoś jej zasłoni, potrafi odsunąć rączką moją głowę jak chcę jej przeszkodzić w oglądaniu i gada przy tym obrażona...kiedy ona sie tego nauczyła?
Ola to ja dziś wg tego schematu powinnam spać ciągiem do rana...obawiam się, że tak nie będzie
Drzyzgunia jak chłopaki przeżyli bez mamusi?
Jeszcze muszę napisać, że moja córcia jest ofiarą mody niestety i to boleśnie odczuła, z mojej winy. Założyłam jej piękne skarpetki z falbanką na gołe nóżki do tego spodenki 3/4 bo było ciepło przedwczoraj. Mała w wózku jak zwykle fikała girkami i tą cholerna falbanką podrażniła sobie drugą nóżkę. Jak zobaczyłam, że ma czerwone to jej zaraz dziadostwo zdjęłam niestety za późno bo ma ranę aż do krwi, dziś już się zrobił spory strupek...kto wymyślił taka falbankę, w życiu nie pomyślałabym, żeby to sprawdzać...
Niech się już ten weekend skończy bo wyjątkowo męczący dla mnie był.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dziewczynki Ig wczoraj nie robil mi kupki, dzisiaj zrobil mega ciemna pomaranczowa, nawet wpadajaca w braz .. Martwie sie czemu taka
W piatek wypil ponad 100ml herbatki moze to od tego ????
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia nie ciekawa noc u nas też takie nocki,na szczęście nie zawsze,ja nie mam siły odkładać małego do kosza jak się budzi kilka razy i boję się żeby mi nie wypadł z rąk,raz mało brakowało,ciekawe co będzie później,boję się że będzie chciał spać z nami
Mój Gabryś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tygrysek
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wróciłam
Nie wiem kiedy was nadrobię. Ja małej też daję wit. D A tv też razem oglądamy.`
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Amelcia spi, Oliwcia spi. Bylismy z A. u jego siostry za sciana "na chwile". Chlopaki wypili po cztery piwa i wydziwiac zaczeli wiec przytargalam A. za uszy do lozka.
Dominika ja zauwazylam, ze jak podam Ami herbatke koperkowa chociazby 10ml to kupa jest paskudnie zielona. Wiec generalnie jej nie daje bo zamiast pomagac na brzus to u nas odwrotnie. Takze moze kupa u Igiego brzydka po herbatce. Sytuacji z sis wspolczuje.
Ale deeeeszcz pada! Za ewent. bledy przepraszam alr pisze tela i juz mnie trafia:-P
Dobrej nocy, rano napisze wiecej.