- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na zdjeciu rowniez widac kawalek nowego lozka Radka
a to z wczoraj jak tanczyl z Hubkiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a to druga ulubiona piosenka Hubcia ....do spanka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
jadzia buciki i owieczka super a jak ładnie tatuś z synkiem wyglądają :)ale widać że ta sama krew płynie
sylwia dobrze znam bielsko bo stosunkowo często tam jeźdźiłam do rodziny bardzo mi się podoba to miasto
alina jakie super fotki!!!na pierwszym z tatusiem jaką super minkę nataszka zrobiła! wogóle jaka jest piękna dziewczynka z niej
katarinka jaka cudna księżniczka z Anulki a jaki uśmiech! Mój synuś też tak języczek wystawia no ale teściowa mogłaby się nie wtrącać i przestać głupio gadać.. ooo masakra.. przecież karmienie piersią jest najzdrowsze i mm się chowa eh..
aganobla to Gabryś waży super!! duży kawaler ja niczym nie dopajam, sam cycek
patii dokładnie z dnia na dzień coś nowego odkrywają fifi też smoka wypluwa i woli rączki ssać hehe a tak śmiesznie gada, dyskutuje to widzę że Marcelek będzie wysoki chłopaczek Filipek ma 68ubranka teraz
a my dziś byliśmy z Filipkiem u koleżanki, ona ma córkę 4 latka i synka 2latka i jak dzieci zaczęły głaskać Filipka i ta starsza zrobiła zamówienie na takiego brzdąca malutkiego hihi fajnie sobie posiedziałyśmy, Fifi grzeczniutki był ani nie zapłakał a jakiego kupsztala w gościach szczelił!calutkie body pomarańczowe! o porteczkach już nie wspomnę! dobrze że wziełam zapasowe ubranko a dziś prawie cały dzień na polku fajnie tak, chyba nawet się opaliłam
zaraz odpiszę na resztę postów
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
M wyjechał dziś o 4 rano do lublina bo ma komisję wojskową i nie wyrobił się i będzie tam nocował.. więc jestem sama od ranka.. ale jakoś dam radę Fifi wyspał się fajnie w dzień i taki fajny spokojny jest może akurat ten skok nam mija odpukać
Monia fajny sen hihi może akurat?
Dave ale cudowne maleństwo!!! :)piekny!
paulla czekamy na sprawozdanie ze spotkania z drzyzgunią :)i foteczki oczywiście
drzyzgunia mój Brzdąc też ma po mnie uśmieszek hihi ładniutka uśmiechnięta rodzinka a Bartuś jaki przystojniaczek;)
kasia u nas też była taka podobna wysypka ale smaruje codziennie po kąpieli delikatnym kremikiem z nivei i już przeszło
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
a Filipek właśnie zasnął sam na łóżku :)a ja sobie piszę nic mu nie przeszkadza hihi
kasia jak już Tosiulka urosła!!!wow juz dawno ją widziałam u nas tak samo chwyta pieluszkę, moje włosy, swoje ubranko.. i grzechotkę też czasem mu się uda
oki, idę zrobić sobie kolacyjkę bo zaraz się obudzi drugi głodomorek ;P
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
W ogóle szaleje ostatnio z zakupami prawie całą wypłatę przechulałam na allegro, wszystko dla małego sobie kupiłam tylko lakiery do paznokci RIMMEL super tanie mam ostatnio fioła na punkcie butów i paznokci. No cóż ciuchów na grubą dupę nie chcę kupować bo planuję schudnąć to co mi pozostaje
My dziś byliśmy na spacerze 3 godzinki. Doszłam do parku (1,5h od domu) i jak mi się nie rozwył... ani jeść, ani spać nie chciał. Bujanie i slalomy i nic kompletnie nie pomogło niestety już miałam w wyobraźi jak posuwam 1,5 godziny z potem na dupie z nim wyjącym w wózku. no ale jakoś się udało go uspokoić, trochę na rączki trochę do wózeczka.. ale nie bylo to przyjemne, gorąco, słońce, ludzie dookoła... i on wyjący. masakra. Normalnie boję się z nim wychodzić na spacery
Mam jeszcze pewien problem małym. Od urodzenia ma jedno uszko odstające. Kupiłam mu taką miluśką, delikatną opaske i miałam w planach mu ją zakładać żeby to uszko się wyrównało. Ale niestety mały nie toleruje nic na głowie. Dziś założyłam mu ją i darł się jakby go ze skóry ktoś obdzierał przez 40 minut! W końcu skapitulowałam i dałam za wygraną. Kurde ale muszę coś z tym uchem zrobić... może taśmą mu będę przyklejać
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze...wspolczuje ci ....ja tez bym sie bala przed kazdym spacerem. Mi raz Hubert nie chcial zasnac na spacerze i zaczal plakac to biegiem szlam do domu....dobrze,ze nie daleko bylam to niezle poszalalas na allegro
hehehhe...tasma przyklejac tez mozna...ale mysle,ze w dzisiejszych czasach maly zabieg plastyczny zrobic to nie jest problem. Tearz takie zabiegi wykonuje sie dzieciom w znieczuleniu miejscowym ...5 minut i po sprawie oczywiscie jezeli to komus przeszkadza. U nas w szpitalu takie zabiegi byly na porzadku dziennym.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia fajna owieczka i kierpce. A Radek jak nastolatek To miałaś nockę przekichaną...znam z autopsji, chociaż dziś było już lepiej
Marlena komisję wojskową???
Wypraszam sobie insynuacje, że ten sen coś prorokuje Ja absolutnie produkcję zakończyłam
Katarinka sorki, ale masz kretynkę za teściową Karmienie piersią jest najbardziej naturalną rzeczą pod słońcem, nie słuchaj takich bzdur. Nic w tym obrzydliwego! Pierwsza córkę karmiłam 14 miesięcy, ależ byłaby baba zgorszona...ja bardzo lubię karmić, uważam, że daję mojemu dziecku to co najlepsze i wkurwiają mnie komentarze takich bab
Iga głównie na piersi, dostawała herbatkę jakiś czas temu, raz na kilka dni, ale ostatnio odmówiła jej picia z butelki. Chyba smoczek ją denerwuje, za wolno leci. Jutro kupię inną butelkę i zobaczymy. Póki upałów nie ma cycek wystarcza, ale jak taka pogoda się utrzyma to herbatka będzie konieczna.
My dziś też zaliczyłyśmy ok 4 godzin na świeżym powietrzu Przed chwilą Igula zasnęła, ale wieczorkiem była trochę marudna. Może nadmiar słońca Tatuś się nią zajmował, a ja sobie posprzątałam w dużym pokoju, wstawiłam pranie, zmywarkę, jeszcze prasowanie mi zostało
Fajne te piosenki wrzucacie, Iga nie ma ulubionej, ale Wasze jej odpowiadają Muszę jej też jakąś super listę zrobić
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
o to zdjęcia
Monia też czasami się zastanawiam czy ja w ogóle brałam udział przy robieniu małego ale kurcze miejmy nadzieje, zę jednak coś ze mnie będzie miał
Ola nie jesteś sama nam tez się zdarza wstać razem z kurami,kiedyś wstawałam o 6 ogarniała chatę a mały zasypiał teraz nie jestem taka głupia idę spać razem z małym i tak czasami kimamy jeszcze
Katarinka teściowa ma nie pokolei w głowie ja bym wiele oddała, aby mój maluch sie najadał moim mlekiem i nie musiała bym go karmić mm noo ale czasami siła wyższa...ja miałam jak Monia z tym karmieniem uwielbiałam to...
Jadzia Hubek jaki wtulony w tatusia a tą drugą piosenkę kiedyś spiewałam w chórze :d
chomiczka mój jak zaczyna wyć w wózku puszczam mu muzykę z telefonu na cały głos ludzie się też patrzą dziwnie ale najważniejsze, ze na mąłego to działa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Chomiczka - jakbym ja wzięła małą na tak długi spacer to też by płakała, u nas godzinka max. Ale jak dla mnie to starcza, u nas jest teren: góra - dół, góra - dół, a mi jeszcze kondycji brakuje...
Monia - moja ma podobnie, widać cycusiowe dzieci nie lubią smoczków Ja kupiłam butelki Avent, podobnie jak laktator i jeszcze nawet nie użyłam...
Drzyzgunia - to zdjęcie z maluszkami trzymającymi się za rękę jest przesłodkie
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola chyba tak...cycusiowe dzieci tak maja
Monia ja wyprobuje dzisiaj nowa butelke...zobaczymy. Najbardziej sie boje takiego dnia kiedy moze zabraknac w piersi mleka i trzeba bedzie dac z butelki i co wtedy?
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
pati nale sie usmialam z instrukcji obslugi brania moczu dzikekuje w imieniu natasi...
ola dziekuje u nas tez czasem sie krztusi jak sie rozgada ale to przez slinianki...
chomiczka dobrze ze dziewczynka to przynajmniej z dolu do mnie podobna
jadzia no giry to ona ma te chinole to cie chyba przesladuja :)
sylwia moze slodkie lubi twoj chlopak a natusia rzeczywiscie tak sie przygladala ciachu ze raczka sciagnela sos czekoladowy i zrobila mazaja tacie na spodniach i koszulce a ciach pyszne domowej roboty a to w kutnie bylismy zrobilismy wypad zeby w tej leczycy tyle nie siedziec...
dominia moze cos sobie przeziebilas moze sie wygrzej w cieplej kapieli to przestanie cie kregoslup meczyc...
monia moze to blizniaki hehehe natusia tez jak cos jem to sie oblizuje zdaje sie ze mnie nasladuje a ja czesto memlam geba taaa dobrze by bylo gdybym mogla ale to pozno jest i to nie takie proste getry byly tam takie tylko jedne i te akurat a m daje jakos rade musi brac mocne leki ale jak rozmawialismy z kolega to mimo iz zdrowy to tez mial taki kryzys zobaczymy rozeslal cv dzis znow i szuka a powiedzial ze na razie sproboje dac tutaj rade oczywiscie ze zdrowie wazniejsze wiec sprawdzam i kontroluje co i jak... juz sie nauczylam rozpoznawac kiedy cos sie dzieje...
sylwia wiem cos o tym o 9 wyszlam z kolezanka plazic i co oczywiscie rozebralam mala zostala tylko w sukience ktora pozniej zaqwziecie podnosila do gory jak odkryla ze jak to robi to jets chlodniej... ale jak bylam w sklepie dla maluchow to byla babka z mala myslalam ze malutka ale niby miala 2 miesiace a taka byla zwinieta tak embrionalnie jakos tak dziwnie no i przyszla kupic ciensza czapeczke patrze w wozek a ta mala byla w pajacu a w wozku kolderka przykryta boze....
kasiu dziekuje a jak mala??? jak katarek??
aga to o ciacho chodzilo bo umazala nawet marka my nie dajemy pic bo mala nie lubi ale chyba zaczne bo coraz czesciej domaga sie cyca na chwile na spacerach cieplo jej i dlatego..
katarinka mam nadzieje ze chudosc nozek wezmie po tacie po mnie moze wziac dlugosc :) wyjasnij jej ze ciebie to nie brzydzi tylko brzydzi cie jej niechec do karmienia piersia jasne ze jak nie chciala to odstawila i ok ale po co cie do tego namawia ???
jadzia owieczka i kierpce piekne ale kurcze owieczka z odglosami morza :P i jakie przytulasy z tych twoich chlopakow a tatus az promienieje
marlenka dziekujemy ja tez mam gebe z lekka opalona a ramiona i delolt to juz nie wspomne
chomiczka no nie wiem czy tasma da rede zawsze mozesz zainwestowac w kropelke :P
dzyzgunia jakie boskie zdjecia