- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Banananama Hanibal super chyba dobry ten gryzak
Alina trzymam kciuki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
michasia Ja nie wyobrażam żeby się chować a i tak działka jest tak blisko że nawet tu nas znajdą.
nie wiem czemu tak się uparłi na nas chyba dlatego że oboje stąd nie pochodzimy no i że nam się układa a im nie to chyba zazdrość. marek fajek szuka pracy poza tutaj Ja mam wrażenie że zaraz zwariuję bo ciągle coś. nigdy nie miałam z ludźmi problemów aż do czasu jak znalazłam trochę szczęścia w życiu i to chyba ludzi boli najbardziej. nigdy też nie robiłam ludziom na złość ani nie raniłam ale nie pozwolę żeby coś działo się mojej rodzinie.
jadzia u nas też nataszką miała tak że płakała przed snem ale teraz jest trochę lepiej w sumie to dobrze:-)
banana my mamy trochę inny gryzak innej firmy jak będę w domu to pokażę
teraz jesteśmy na działce cisza spokój i nikogo nie ma powiem wam że tego potrzebuje bo jestem kłębkiem nerwów tylko rycze i krzycze .
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Cudne zdjęcie
Paulaa - no tu dwie kreseczki, a tu takie duże dzieciątko
Sylwia - moja Lidia bywa zazdrosna o laptopa
Dominia - a ja się chyba od karmienia piersią uzależniłam Żartowałam do M że będę karmić małą do matury
Mi się wydaje że to normalne że dzieciaczki wieczorami marudnieją, są zmęczone po całym dniu...
Madlen - ja na razie herbatek nie daję i chyba dawać nie będę, soczki chcę dawać po 5 miesiącu
Suzi - i bardzo dobrze że z nami jesteś U nas wyraźna poprawa była po świętach wielkanocnych, potem jeszcze w kwietniu miała wieczory wisicyca. Potem (w połowie kwietnia) zaczęła wymiotować z przejedzenia i musiałam uregulować posiłki. Wtedy zaczęło się zabawianie, żeby nie myślała o cycu. Na początku świetnie sprawdzał się odpustowy wiatraczek, śpiewanie, noszenie i kładzenie bez pieluchy No a im większa była tym więcej możliwości i radości ze wspólnej zabawy. Mała szybko polubiła inne rozrywki i maj już był suuper Oczywiście czasem ma takie dni że częściej pije
Aga - czy będziesz karmić mm czy piersią ja i tak Ciebie podziwiam że tyle wytrwałaś
Alina - a Ty bardzo lubisz pieski, to nie myśleliście o jakimś większym? Absolutnie nie chodzi mi o to by był agresywny, tylko żeby groźnie wyglądał
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kolejna nocka z glowy....czeste pobudki, poplakiwania...i nagly placz przed snem....czyli klasycznie tak samo. Do tego dochodzi podczas karmienia ciagniecie ucha...tak straszne,ze ma pekniete do krwi w nocy jeszcze zrobil kupke taka luzna....ide dzisiaj do lekarza sprawdzic czy nie ma chorego uszka...ale chyba mialby goraczke przy zapaleniu ucha..prawda?
Banannananma hahahha..ale przystojny ten Hannibal Lecter ale sie usmialam sliczne zdjecie Daga slodka
Michasia dzieki...zaraz ogladne jeszcze raz filmik i P w roli glownej
Paulaa Amelcia sliczna
dokoncze pozniej posty bo Hubus znowu marudzi ale jak go przytule to zaraz odplywa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola bardzo chcę karmić piersią a jak to będzie to nie wiem,na razie spróbuję podać mm na noc i zobaczę czy dłużej będzie spał
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Aguś podziwiam Cię !!! Podaj na noc mm zobaczysz czy będzie spał trochę dłużej, może Gabrysiowi nie wystarcza mleczko z cycusia i dlatego tak ciumka co chwilkę ? wszystko się okaże jak zje mm, trzymam kciuki żebyście się wyspali
Alinka masakra chorzy ludzie jacyś .. ale to tak bez powodu się dopieprzyli ??
Bananamana Dagusia śliczna
Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ????????????????????????????????????
Ale się wkurwiłam .. !!!!!!!!!!!!!!!!! mieliśmy zaplanowane od 22 lipca, że T. bierze urlop na 2 tygodnie i może między czasie pojedziemy do Anglii do siostry M .. i co ?? lipa 27 lipca mam jeszcze egzaminy !!!!! pojebane to i tyle ......... może jeszcze niech w sierpniu zrobią zjazdy .. Boże Mój daj mi siłę przeżyć z tą szkołą jeszcze rok
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia wlasnie tak jest...jak jest zmeczony to zawsze targal to ucho...a teraz ze zdwojona sila i tylko jedno zawsze -prawe. Igorek tez prawe?
Ale w ciagu dnia smieje sie i nic go nie boli...czasem moze jeknie....a za chwile smiech
Bylismy zawiezc Bartka do szkoly i sru na spacerek poranny. Rano byl bardzo radosny co widac na zdjeciu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola dzieki odezwe sie na pewno...no chyba ,ze Hubus mi nie da ale Bartka wtedy zaangazuje... duzo mi ostatnio pomaga. Wczoraj to on siedzial z Hubkiem caly dzien w przerwach miedzy drzemkami
Jak Radek wrocil z pracy wieczor to Bartkek powiedzial,ze w niedziele on zostaje z Hubkiem a my jedziemy na wycieczke i ciekawe jak sobie poradzi troche to zlosliwe bylo z jego strony tym bardziej ,ze R nie leniuchuje tylko pracuje na nas...ale smiac mi sie chcialo strasznie z tego tekstu
a to moj Bartek za kierownica. Pojechalismy wczoraj na parking pod jego szkole i tam sobie jezdzil...ech...jaki dumny byl
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Nie mój jeszcze się nie szarpał za uszko .. za to ostatnio coś zaczyna bić rączką jak jest zezłoszczony, wczoraj aż bił się w główkę bo mu ręka odskakiwała od mojego ramienia jak wstanie po godzinie 16 to już jeest taka maruda, że ciężko z Nim cokolwiek robić .. przed 20 jak Tomek Go położy w miejscu gdzie Go rozbieram do kąpieli to jak nie to dziecko !!! szczęśliwy, zero marudzenia, kopie nogami tak, że aż czasem mnie boli jak trafi i po kąpaniu nowo narodzony, zje i leży w leżaczku czasem nawet półtorej godziny zanim uśnie
Ten Twój Bartek to ZŁOTO !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
padam na twarz, czy ta moja Ewka sie nigdy nie poprawi...
glupieje juz od tego marudzenia, wszystko jest na chwilke...bo zaraz yyyy i jak nie na rece to ryk, a jak na rekach dlugo to tez ryk...masakra...ja naprawde poswiecam jej caly czas...i staram sie dbac o wszysto, a tu...
probowalysmy jesc jablko i marchewke...do pewnego momentu je w miare ok, a potem tak sie wscieka, ze we mnie sie gotuje...jest strasznie niecierpliwa...
ona do cycka i butli przyzwyczajana, a jak bedzie dalej...przeciez i zupa pomalu i kaszka...musi zrozumiec mechanizm lyzki i miski...
jak wasze dzieciaczki jedza??? spokojne?
ile dajecie jablka, i czy wtedy rezygnujecie z 1 mlecznego posilku? czy dokarmiacie po jakims czasie?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Hubuś słodziutki
Ale mamusie wywiało dzisiaj z forum... My też posiedziałybyśmy jeszcze na dworze, ale malutka strasznie zaczęła oczka tarmosić i nie wiedziałam czy jej coś nie uczula. Ja od tej porze roku też kicham
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Miłego wieczoru.!
Od. Buziaczki wszystkim dzieciaczkom forumowym no i mamusiom też
Jutro jadę do M na weekend wracamy we wtorek z Marcelkiem może się odezwę jak bedzie miał limit na necie, ajj jeszcze jeden dzień zaliczania zostały mi trzy referaty do napisania, jedno ustne i kartkowka zalegla i wszystko na czwartek no i z głowy ahhh normalnie taka ulga może czerwony pasek bd miała na świadectwie ale mówię chyba oby nie zapeszyć
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]