- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Satine ja dorwałam ostatnią sztukę w Biedronie za 26 zł, polecam bo warto. Ciekawe propozycje dań i przekąsek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
my dziś w południe na szczepieniu, było nawet w miarę, Fifi pojechał na lekkim głodzie i jak go babka ukuła to butla i ekspresowa ulgaaa prawie nie płakał. a teraz sobie smacznie drzemie przed kąpielą o więc tak, waga 7,800g długi an 65cm. już się wystraszyłam ze może za dużo waży ale to dlatego że przeszłam na butle i organizm musi się przestawić jeszcze z karmieniami. uspokoiło mnie też to że była tam taka inna mamusia z Miłoszkiem dzień starszym od Filipka i ważył 8,200 g i nic nie było po nim widać czyli w normie pediatra moja to jakaś nadęta głupia baba.. zadałam jej kilka pytań i prawie ze mnie głupka zrobiła że tego nie wiem.. i na dodatek nie kazała mi jeszcze rozszerzać diety maluszka... niby mam czekać do skończonego 5 miecha, jak ja już mu tyle smakołyków dałam haha ale się nie przyznałam of course i mówiła też że teraz tylko i wyłącznie te słoiczki bo normy, atesty itd. a ja sama już zupkę mu dałam zrobioną przeze mnie babka najbardziej mnie wkurzyła gdy spytałam o twardą jedną pierś co już tydz nie karmie a jeszcze mi leci woda, spytałam co mam robić, czy mi przepisze jakies leki... a ona żebym dzwoniła do gina... tyle, eh
przyjechałam do domu, wziełam laktator, spuściłam 60ml i już po kłopocie
Aganobla Gabryś uroczy!!!!!
narazie tyle nadrobiłam
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola dzisiaj rano jak sie obudzil to juz usmiech na twarzy Lidzia ma dziurke w brodce? slicznie
Monia gratuluje kochana kuzynki lub kuzyna Iguni a jak Igunia? juz lepiej? spi w nocy? nie prezy sie juz?
Marlena Fifi elegancko sobie wazy ale dziwna baba....to
nie pediatra przepisuje tabletki na laktacje ?
Princess Adas dlugi ! Hubert dopiero teraz ma 70 cm ...no ale tatus maly i ja tez do wielkich nie naleze bo mam 170cm a Radek 176 cm
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój też długi bo ma 67cm, wszyscy mówią że duży jak na swój wiek, ja mam 166 a M 182 więc chyba po nim bo ja kurdupel Trzymaj się kochana, Adaśko za raz padnie i będziesz miała chwilę dla siebie.
Jadzia no tak, nie jest to przyjemne jak dziecko płacze. Ja już w pewnym sensie można powiedzieć że się "przyzwyczaiłam" Zresztą co innego płacz z bólu a co innego płacz taki złośliwy. Ja już wiedziałam kiedy płacze bo go boli a kiedy bo ma takie widzimisie Miejmy nadzieje że Hubek miał taki jednorazowy wyskok
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam 175cm wzrostu, M - 183cm
Ale, tak jak kiedyś pisała Monia, to się jeszcze wszystko pewnie 3 razy zmieni
Marlena - trochę dziwna ta lekarka
Jadziu - dobrze że z Hubusiem już ok, moja Liduś tak histerycznie płakała kiedyś jak się bardzo wystraszyła, ale po chwili przechodziło.
Chomiczka- może jak teraz pofika, to w nocy będzie grzeczny
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka to strasznie długo Oluś nie śpi. A nie próbowałaś go na siłę uśpić? Ja dopiero ze dwa tygodnie temu opracowałam system dzięki któremu Adam w końcu jest w stanie przespać więcej niz 15 minut...
Ola no to Lidka jest duża po rodzicach. Bo ja mam 168 cm, natomiast M 177 cm
Adaś zasypia w leżaczku. Jak go przeniosę w wygodniejsze miejsce to od razu pobudka. Jak ja bym chciała, żeby ktoś się dziś nim zajął...
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój też kiedyś zasypiał w leżaczku i jak za wczesnie go odkładałam do łóżeczka to tez się budził. Jak odczekałam 2 godzinki że zasnął już twardo to wtedy przenosiłam i się nie budził, więc odczekaj trochę
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
pati moze z tym karmieniem to tylko chwilowe...
suzi przykro mi ze tak sie meczysz...
pati tak jak mowi madlen na tabletki nie jest sie za mlodym ja zaczelam brac w wieku 15 lat i dlugo bralam i prosze za pierwszym razem pyk i jesat natka...
monia nasza tez opanowala wyrzucanie zabawek i odkryla ze moze piszczec az sasiedzi sie smieja...
gabilee ale super zdjecia...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no wiec u nas roznie... dzialeczka super i w sumie duzo z niej korzystamy psiak jeszcze niezdrowy do konca bylismy na kontroli... dieta w dupie doslownie zajadam smutki... a sporo ich ostatnio jest... mala daje mi ogromnie duzo radosci ale gdyby nie ona to lezalabym na lopatkach... ach szkoda gadac... doszlam do wniosku ze ostatnio za duzo tego i jeszcze cos a ja nie dam rady... jak ostatnio tesciowie zadzwonili ze z psia gorzej i do weta trzeba amy orawie goli to mi rece opadly i tylko zaczelam plakac ...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przeraza mnie , ze zaraz nie bede miala o czym rozmawiac z M.
Princess i chomiczka to macie dzis dzien biedne zero luzu a ty princess jeszcze 3 tyg bez M.
Chomiczka bylam dzis w 2 biedrach i nie udalo mi sie wyhaczyc tej ksiazki ewy
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I najgorsze ze wtedy wszystkie zle rzeczy przyczepiaja sie do dupy jak rzep do psiego ogona :/
Ale dasz rade raz na wozie a raz pod... trzymam kciuki zeby wszystko szybko wrocilo do normy kochana
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die