- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Dziękuję
Zapraszamy na obiad do restauracji. Będą nasi rodzice, rodzeństwo z partnerami i chrzestna mieszkanie mamy za małe niestety. Kreacja... mam prostą sukienkę, jutro albo w poniedziałek wstawię zdjęcia. Oby była pogoda
Ola dziękuję panikara ze mnie
Miłego pobytu u rodziców
Monia udanego pikniku to miłe, że Kinia sama wpadła na ten pomysł i jeszcze babeczki przygotowała
Dziękujemy ucałuje Aniołeczka fotki na pewno wrzucę
Suzi ja też będę łysa:( u nas niestety zbiorowe chrzty. Mam nadzieję, że będzie ok. Cieszę się, że Robcio już większy to go mozna czymś chociaż na chwilę zainteresować.
Kasia do lekarza śmigaj!oby to nić złego!!
Banana udanego pobytu nad morzem!!!
Dominia dla Igorka!!!!!! chyba Wszystkie pamiętamy TEN PIĄTEK!!!
A tu ściagając za Monią i Paulą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Sylwia może pani pełnomocnik się przyda
Chomiczka skalpel to chyba nazwa z ostrego bólu
dobry pomysł z tesco Szkoda, że Bydgoszczy nie ma tej opcji.
Jadzia współczuję
Ja na dziąsełka kupiłam Bobodent to mi polecił farmaceuta.
Wypytałam znajome i chwalą tak jak Paula i Dominia pisały Dentinox i Camilia
Monia to się zwaliło trochę Tobie na barki..
Co do zakupów Alma u nas proponuje z dostawą.
Ślicznie wyglądasz, co ty gadasz.
Faceci sama mówiłaś mają skoki rozwojowe
Mój wymyślił, że opijał syna....
Banana miłego wypoczynku.
Dominia Najlepszego dla Igunia.
Martyna śliczne foty
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Martyna - ale Robert jest śliczny Ja jeszcze rok temu nie wiedziałam że mam w brzuszku Lidzię
Myślałam że jeszcze coś zdążę dopisać, ale Liduś woła
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie przeczytalam co pisalys ie ale nadrobie jutro
Mam troche latania bo budowa i chrzciny i inne pierdoly
M wrocil na weekend w sob pilnowal malego wieczorem a ja wyszlam z przyjaciolka do sopotu na drineczki j pogaduchy plus imprezka
Odhamilam sie i mam sily na caly tydzien
Od srody mam opiekunke dla Leosia na 4h dziennie bede miala chwile czash dla siebie na cwiczenia i wgl Akupki i porzadki w domj bo tajfun
Leo zrowy ja juz prawie tez
Caluski dla was wzzystkich do uslyszenia
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia buziak dla Igiego
Monia wyglądasz pięknie ja siebie nie pokazuję,nie będę straszyć,włosy też mi lecą,żeby tylko nie ołysieć
Martyna Robercik jakie ma duże oczy
Suzi fajne chrzciny,też bym takie chciała a nie obiadki itp,poza tym szczerze to mam takiego lenia
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć
U nas leniwie minęła niedziela Jestem zadowoloną posiadaczką nowego dywanu do dużego pokoju, a niełatwo było mi dogodzić
Poza tym w carrefourze zrobiłam zapas pampersów, bo dziś i wczoraj mieli promocję na pampersy active baby i premium care, duże opakowanie wychodziło 29,90...więc zrobiłam zapas 3 paczek premium care Jak szaleć to szaleć, zazwyczaj premium care kosztują u nich ponad 60zł, więc warto było
Przed chwilką skończyłam prasowanie i miałam nadzieję, na chwilkę odpoczynku ale m właśnie dzwonił, że wraca ze spaceru z małą głodzillą więc cycuś będzie
Tak pokrótce napiszę, że wczorajszy piknik super udany Co prawda bolą mnie mięśnie w udach i pośladki...nie wiem dlaczego ale było fajnie. Pogoda dopisała i humorki też Widziałyście fotki Kini na fb, dorzuce też tutaj kilka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj caly dzien mialam problem z forum...widze ze wy tez. Alez mi Was brakowalo
Suzi super pomysl z tymi chrzcinami...ja chyba tez tak zrobie...kawka herbatka i tyle jak Mikus? daje odpoczac mamie czy jeszcze nie?
Dominia buziaczki dla duzego 4 miesiecznego facecika
Kasia to moze byc faktycznie uczulenie. Ja jak bylam malutka to tez tak mialam...wyglada identycznie jak poparzenie
Monia fajnie ,ze piknik sie udal. Ale masz pomyslowa corke! babeczki upiekla. szok! sliczne zdjecia ....te w ruchu to po prostu mega udane Kinia przesliczna, Igunia tez cudna i juz bladzi w chmurkach buziaczki pochwal sie dywanem a ty oczywiscie piekna jak zwykle i szczupla
Gabilee opiekunka na 4 godzinki pozazdroscic i do tego imprezka...ty to pozyjesz kochana !
Aganobla dalas mm? jednak Gabrys woli cycusia wspolczuje kochana...ale mysle ,ze to minie...moze po prostu potrzebuje bliskosci ...wtedy czuje sie bezepiecznie...to minie. ...zycze ci tego ,zeby jak najszybciej bo wiem jakie to meczace
Martyna ale Robercik urosl! coraz wieksze te nasze dzieciaczki...tak szybko sie zmieniaja na buzce a oczka jakie ladne
u nas pierwsza nocka super. Wieczorkiem probowalismy dac czopka ale caly czas go zwracal ...napinal sie i sru czopek na zewnatrz...ale mielismy przy tym zabawe...a Hubert tez caly czas sie chichral i stekal i wyrzucal czopka komediant w koncu sie poddalismy ....mimo tego zjadl bardzo spokojnie nie bijac mnei i zasnal od razu...obudzil sie tylko raz o 2 w nocy na jedzenie i spal do 8 kupka rano normalna niestety wysypka nadal jest ale nie taka czerwona
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia ja nie wiem gdzie Ty widzisz ten swój 'tłuszcz' z dziewczynkami jesteście olśniewające
Jadzia no właśnie wczoraj forum nie chodziło
Gdzie Hubi ma tą wysypkę ??
Bo mój Ig ma od barku do łokcia takie dziwne chrostki .. chyba to wyszło po czymś z jedzenia
Dzisiaj leżał na brzuszku u mnie w pokoju na narzucie z satyny i się ślizgał podnosił dupkę i chciał się przemieszczać ekstra to wyglądało a Mamę duma rozpierała wczoraj moja siostra miała przedstawienie i ryczeć mi się chciało pomyślałam sobie, że kiedyś będę chodzić na przedstawienia do Igora i masakra łzy na samą myśl to co dopiero będzie później
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Myślisz, że będzie raczkował ?? jest strasznie silny a teraz jeszcze jak mnie chwyta i szczypie to aż boli
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia silny chłopiec z Igorka, Asia dobrze mówi, ćwiczy do raczkowania ale jeszcze pare miesięcy mu to zajmie Iga też dupcię podnosi i przemieszcza się dzięki temu jak gąsienica
Oj mam tego tłuszczyku... a brzuch jak w 5 miesiącu niestety...
Asia jakie śliczne foty
Hubciu pytający "znowu zjesz moją nóżkę" boski Piękna mama piękny synuś
Cieszę się, że nocka lepsza, oby tak zostało
Igula wczoraj zasnęła nam na wieczornym spacerze ok 18-tej i okazało się, że to na noc. Jak wróciliśmy przebrałam ją nawet się nie wybudziła. Jadła dopiero o 3 w nocy, za to pobudkę po 5 sobie zrobiła...ale później znów dała pospać
Teraz już śpi
Zaczęła nowe sposoby gadania ćwiczyć. Piszczy, krzyczy tak inaczej i sama się z siebie głośno śmieje