- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to sprzed chwilki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
W zyciu bym Ci nie dala tyle lat co pokazuje Twoj pesel ! swietnie wygladasz :*
Monia ale Igusia wczesnie usypia na noc u Nas Iguś bez kąpieli nie uśnie bo czeka aż mu sie tyłek wsadzi do wody
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam butelki i smoczki TT, lovi, avent, canpol, rossmann no i lipa...ostatnio widziałam kubeczki z ustnikami dla dzieci od 4 miesiąca, zamierzam spróbować, bo nie ukrywam, że jestem uwiązana cyckiem.
No ładnie chodzi spać, zazwyczaj koło 20-tej,wczoraj chyba piknik ją wymęczył
Asia Iga ostatnio śmiesznie mruczy przed snem, śmiejemy się, że medytacje odprawia i w trans się wprowadza. Robi to w łóżeczku i wózku na spacerach
Pięknie wyszliście na tej fotce w sepii
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Długi ten skok i jak widać bardzo burzliwy...a nic go nie boli? Próbowałas dać mu coś przeciwbólowego...tak bym chciała Ci pomóc...
Nawet nie wiesz jak mi Was żal...
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia mój M bardzo mi pomga, dziś wstał do niego rano, potem zaryzykował i poszedł z nim na spacer, teraz też mi pomaga także nie moge narzekać. Wydaje mi się że jestem egoistką i jak jest ok to jestem super mamą a jak pojawia się problem to za raz nerwy i złość
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka nie wolno ci myslec,ze jestes zla mama....jestem pelna podziwu dla ciebie...biorac pod uwage jak trudny mialas okres tych pierwszych 3 miesiecy. Kazda z nas tak jak powiedziala Dominia ma chwile nerwow i zlosci i tak jak Monia napisala...zmeczenie robi swoje...spokojnie...nie miej wyrzutow sumienia...musisz odpoczac...nalezy ci sie i Olus na tym tylko skorzysta
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas wszystko ok. Nie włączałam kompa przez weekend.
Nockę miałyśmy dziś cudną. Od 21 do 7 spanko. Były dwie szybkie pobudki na butlę o 00 i 5
Spróbuję Was trochę nadrobić coby być w temacie
Monia fotki super. Masz śliczne dziewczyny
Kasia myślę jak dziewczyny. Może uczulenie? Zeszło jej już?
Martyna tu dwie kreseczki a rok później jaki śliczny chłopczyk
Jadzia ślicznie wyglądacie z Hubim
Dominia duży synek już.
Chomiczka dla Olka jesteś najlepszą mamą na świecie
Dziś chyba znowu będzie upał
Amelka śpi to idę wstawię pranie, bo już się jej nazbierało
Miłego dnia.
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Aga - to Gabrysiowi rzeczywiście trudno dogodzić Wyrośnie z niego indywidualista
Monia - super zdjęcie Wszystkie trzy jesteście śliczne kobietki
Jadzia - fajnie że Hubuś lepiej spał Ale ładne zdjęcia :)Szczęśliwa mamusia i cudny Hubuś
Dominia, Monia - moja już od jakiegoś czasu podnosi pupkę i przebiera nóżkami, ale w rączkach ma na razie za mało siły bi się przemieścić
Chomiczka - Twój post zniknął więc nie wiem co tam się u Was dzieje, ale po poście Moni wnioskuję że chyba znowu brzuszek? Dla swojego dziecka jesteś najlepszą mamą na świecie, nawet jeśli czasami masz gorszy dzień. Trzymam kciuki by się poprawiło.
Paulaaa - u nas też zapowiada się gorąco. Tak że nawet ja "matka europejka " zostawiłam Lidusię w samym body z krótkim rękawem
U nas tak: w sobotę M pracował do późna, więc jak zajechaliśmy do moich rodziców to była już 20.30. Efektem tego była późna kąpiel i Liduś nie mogła zasnąć do 23.30.
Ja w niedzielę wybrałam się na zakupy. Miały to być zakupy dla mnie. Chciałam kupić jeansy, parę bluzek i jakąś fajną bieliznę, bo w środę mamy rocznicę ślubu. Niestety jak weszłam do sklepu dla dzieci to wyszłam z sukieneczkami, rajstopkami, czapeczkami, półśpiochami, kaftanikami itp. W "5 10 15" były takie śliczne sukieneczki, były trochę przecenione, więc jak któraś z Was ma po drodze to warto
Tak więc wróciłam z jeansami i całą torbą dla małej W kościele moje dziecko było aniołkiem to samo z dziadkami - śmiała się do nich, gaduliła
Trochę mam problem z tym że Lidzia strasznie chcę siadać, wystarczy że się czegoś złapie rączkami i już siedzi, a jak nie ma nic pod ręką, to marudzi żeby jej dać
Z takich smutniejszych spraw to wieczorem uśpiliśmy kotkę u moich rodziców i trochę załapałam doła. Żyła u nas 14l, ile miała tego nikt nie wie, bo przygarneliśmy ją jak była dorosła.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka na początek coś dla Ciebie:
Jesteś rewelacyjną mamą, dużo przeszłaś, więcej niż większość. Masz cudownego synka i on Ci to kiedyś wynagrodzi
Poniosło mnie trochę w tamtym poście, sorki...ale takie głupoty napisałaś...
Iga dziś pięknie spała Zasnęła o 20-tej, jadła 5 minut o 3 i 5. Ale wstała o 6 rano i teraz śpiąca, zasnąć nie może, marudna na maxa...
U nas też szykuje sie upał, planuję wyjść z nią trochę w nosidełku, ale najpierw muszę prysznic wziąć, a małpka na 5 minut nie daje się odłożyć...
Dobra, muszę kończyć...Pani Władczyni chce się tulić i okazuje to głośnym krzykiem
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj rano przebrałam Igula na dzienne rzeczy i chyba nie minęły nawet 2 minuty i bbyła kupa, ktora wyszla bokiem trzeba było się znowu przebrać
dzisiaj cieplutko ale jak patrzylam to jutro ma byc jeszcze wieksza patelnia
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
ola mój też chce ciągle siedzieć, to chyba ten okres rozwoju.
Monia ja raz jechałam kolejką górską i darłam się jak kot obdzierany ze skóry i chciałam wyskakiwać więc pasuje mi to do tego stanu co jest teraz, teraz też bym chciała wyskoczyć... przez okno
Padł wczoraj w okolicy północy. Nie wiem co mu się stało ale jak zwykle je bardzo mało albo wcale tak wczoraj nie nadążałam wieczorem butli robić, zjadł trochę ponad 200ml Dziś od rana znowu na chodzie, jak mały motorek. Teraz na siłę go uśpiłam, trwało to godzinę ale spi od pięciu minut, ciekawe jak długo. Czuję że dziś będzie powtórka z rozrywki. Aż się boję na spacer nawet się nie wybieram po ostatnich przygodach
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, jestem jakaś dziwna. Musze się wziąć w garść.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
w sobotę paliliśmy grila i siedzieliśmy do 1 ;)hehe a Fifi sobie spał ;)a wczoraj byliśmy we 3 na wycieczce troszkę spacerku, zwiedzania, pizza i lody później może coś wsadzę na forum wróciliśmy ok 20.00, Fifi był tak umęczony że ledwo na oczka patrzył ;)przyjechaliśmy, jedzonko, kąpiel i spanko uwaga
> od 21.30 do 7.00 bez żadnej przerwy
forum szwankowało przez weekend.. ;/
Monia jakie cudne zdjęcia piknik udany :)wyszłyście pięknie!
Asia ślicznie wyglądasz, a Hubek jaki już duży przystojniacha mały
Dominia Fifi też ma takie malutkie krosteczki, na pleckach, barkach, ramionach i delikatnie na czółku.. hm.. ząbki...?
Martyna jakie cudne porównanie Robcio słodziak!
Kasia może na tą niveę ma uczulenie? dziwne...
więcej niestety nie pamiętam co miałam pisać...
miłego dnia
pa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale cudowna pogoda, większość czasu spacerujemy, bo grzech nie korzystać z takiego dobrodziejstwa
Wszystkie fotki piękne.
Jadziu chyba 10 lat mniej
Chomiczka Monia dobrze napisała, raz słoneczko a raz chmurki, macierzyństwo to bardzo wdzięczne zajęcie, ale cholernie wyczerpujące.
Olu toś się obłowiła
Miłego dnia :* obfitującego w dłuuugie spacerki