- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas upał c.d. Fifi nie zbyt dobrze się czuje i marudera.. ale już śpi od 21 więc luzik.
ja narobiam kilka soków i drzemów truskawkowych, przetworów z pomidorów malinówek ;)niedawno skończyłam..teraz maseczka i delikatny odpoczynek po ciężkim dniu...
Pół dnia na polku, na ławeczce w cieniu..
Patii wydaje mi się że Filipek do wielkoludów nie należy, jest proporcjonalny i zdrowo wygląda.. a długi też jest.
Asia topol Hubi cudny:D a widoki rewelka pięknie tam
Marusha jaka urocza dziewczynka z Martynki! napatrzeć się nie mogę!
dobranoc papa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Chcialam Wam powiedziec, ze ZDALAM tego smiecia, jestem z tego powodu bardzo szczesliwa
Jutro zapowiada sie kolejny ciezki dzien a ja juz padam na pysk .. Nadrobie Was Kochane pewnie w poniedzialek na spokojnie dopiero
Patii jedz do Taty, odpoczniesz a te wstretne babska wtedy zatesknia i bedzie lepiejj :*
Dobranoc :*
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Druga sprawa M focha się trochę, ale zaznaczylam mu żeby przystopwal z obrażaniem się bo i tak jadę czy mu się to podoba czy nie, bo nie będę wybierać między nim a ojcem i koniec tematu z nim było jutro przyjeżdża do mnie wyjdę z domu też na trochę i odsapne argumenty rzucał mi jeszcze ,ze co ja bym sobie pomyślała i jak się czuła żeby on wyjeżdżał z Marcelkiem za granice a ja do niego ,ze to mój ojciec i ma takie samo prawo z wnukiem się zobaczyć jak jego i ooo:P hehe i skończył marudzić na razie...
...
Aniołek [*]
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj nasi mężowie/partnerzy świętują
Widzę że wczoraj forum puściutko. Nie wiem czy to zasługa fb czy pogody
Marusha - prześliczną masz tą córeczkę
Pati - ja też uwielbiam to piszczenie Chyba dzieciaczki maja teraz taki okres. Moja mama jak usłyszała jej wysokie tony to powiedziała "słychać że Twoja "
Marlena - u nas znowu wczoraj chodziła dookoła burza, ale do nas nie dotarła. Malutka mi dużo spała no i potem wieczorem był problem ją uśpić. Dziś jak zabawy zaczeliśmy od 6
Pati - masz rację, uciekaj od tej rodzinki
Dominia - gratulacje
Miłej niedzieli
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia gratuluje kochana wierze,ze padasz na pysk podziwiam cie...jak ty znajdujesz na to sily???
Marusha slicznie wygladasz i Martynka tez sliczna dziewczynka
Widze,ze forum pustoszeje pewnie fb wygral
a u nas standardowo...jak Radek ma wolne to pogoda sie pierdoli
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem jak daje rade ale ledwo .. Dzisiaj jestem wykonczona .. Jakbym miala jutro jechac to bym nie dala rady .. Dzisiaj wstalam jak zoombie :/ i jechalam do Krakowa z lekkim spaniem dobrze ze droga powrotna byla ok
Dwa tygodnie mam wolne, tzn 5,6,7 lipiec kolejny zjazd ale juz mysle, ze procz egzaminow z gorki bedzie
A z pogoda to norma :/ moj M ma urlop od 23 lipca <3 nie moge sie doczekac cale dwa tygodnie bedzie z Nami
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez nigdzie nie uciekam Zamierzam tu pisać do ostatniogo posta i o jeden dłużej
Teraz melduję się, że jestem a odpiszę Wam później...
Buziaki
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj jest 23.06 Dzien Ojca i Hubus pierwszy raz podniosl sie dla taty (17 sekunda filmu)
nie moge w to uwierzyc!!!!!!
milego dnia dziewczyny
Dominia ale ci dobrze,ze m ma urlop pozazdroscic
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstalismy o 8:30 takie dni lubie
Mam chyba pieknie rozwalona laktacje :/ narazie jest niezle ale zobaczymy za dnia .. Bo w szkole przez caly dzien tylko jeden raz odciagalam .. Ale musze sie pochwalic, ze mimo calego dnia w szkole przez 3 dni Ig ani razu nie dostal mm wystarczalo mu to co sciagnelam czyli ok 400 ml ..
Nie jadlam prawie NIC przez te dni i brzuch mi sie przykleil do kregoslupa pasuje cos nadrobic
Milego dnia :*
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas pogoda się popsuła, choć w sumie tych upałów było tyle że trochę deszczu się przyda, mam tylko nadzieję że słoneczko szybko wróci
My mieliśmy suuper wieczór. M bawił małą, podnosił ją wysoko, trzymając pod klatką piersiową i pod pupą, a Liduś latała jak samolocik Strasznie się cieszyła Dobrze że M jest silny bo ja to bym jej w życiu tak wysoko nie podniosła
Inną sprawą jest to że troszeczkę jej się rozregulował dzień. Ma problemy z zasypianiem, wstaje częściej w nocy i budzi się o 5/6. Ale Wy chyba też miałyście podobnie na początku 4-go miesiąca?
Jadziu - ja nie ma fb, więc dopóki tu będziecie to ja też będę Hubi zaraz będzie raczkował wow, ale On się pięknie rozwija
Domina - biedactwo, na pewno jesteś wykończona, fajnie że wkrótce urlop
Suzi, Aga - dziewczyny żyjecie? Odezwijcie się, czy Was tam te Wasze maluszki nie zjadły...
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
ależ mi Was brakowało!!!!
Pomagam M rozkręcać firmę i na najwyższych obrotach od tygodnia.
trochę nadrobiłam ale nie wszystko, wybaczcie
Wszystkie zdjęcia cudne!!! filmiki urocze
Lidzia, Ania, Marcelek, Marysia,Amelka, Tosia za ukończenie 4 miesiąca!!!
Ola wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy!!! ale Wy młodzi i piękni
Marusha witaj!!! jesteście śliczne a imię Córeczki piękne
Pati leć!!!! Robcio też tak piszczy jak Marcelek
Gratuluję średniej!!! zdolniacha z Ciebie!!! Marcelek ma SUPER Mamę!!!
Jadzia Hubuś piekny prezent zrobił Tacie!!!
Dominia Gratluję!!! jesteś wielka
Monia wszystkie 3 jesteście urocze!!! zdjęcia przepiękne!!!
Kasia Tosia i jej uśmiech wymiatają Kacperek przystojniak!!
Sylwia powodzenia na rozmowie z szefową. Ja w piątek pojechałam do pracy. Wstępnie dogadaliśmy, że idę na rodzicielski i pracuję na pół etatu. Jak będzie więcej pracy to zwiększamy wymiar pracy. Teraz poszukujemy opiekunki, mamy 2 kandydatki - dziewczynę mojego brata i obcą dziewczynę spoza Warszawy, która przyjeżdża tu na studia. Zobaczymy, z którą się porozumiemy w kwestiach finansowych, bo jeśli chodzi o pozostałe najważniejsze kwestie to obie się nadają i czułabym się bezpiecznie pozostawiając Roberta z nimi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Jestem Olu jestem, ale tez chrzcilismy sie w weekend ( sobota ) i trochę miałam stresa z tym związanego, ale wszystko było ok, Mikuś był grzeczny, upał był okrutny a on miał biedak ubranko z długim rękawem, ale w kościele było chłodnej więc daliśmy rade
W czasie polewania główki wodą ( no nie pozalowal mu ksiądz, całą mu zmoczyl ) Miki wydał z siebie przeciągly bek, niczym żul spod budki z piwem, a ze mikrofon był blisko, to go usłyszano w całym kosciele
Tatuś zaśmiewał sie z tego przez najbliższy kwadrans jeszcze, i trudno było sie przez niego skupic
Jak w niedziele poszłam na msze św. I tez trafiłam na chrzty, których było 7 na raz ( zgiełk, tłok, przepychanki fotografów...) to sobie w duchu pogratulowalam pomysłu sobotniego, kameralnego chrztu
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia topol- ale z hubercika zdolniacha!!!! ślicznie się podniósł silny kawaler
a u nas na dzień ojca wybraliśmy się razem na mecz piłki nożnej;) m grał w tym klubie kilka dobrych lat, aż złapała go kontuzja kolana... i koniec z grą ;)teraz pozostało oglądanie Fifi trochę "pokomentował" a potem poszedł spać hehe potem po kąpieli była tatusiowa pizza od Filipka tradycja bo na dzień mamy też postawił szkrabek pizze hihi
Martyna jaki Robercik już duży! przystojniaczek rośnie ładnie wyglądaliście ale aniołeczek najśliczniej ten strój boski a co to za firmę macie?
Suzi to u ciebie też chrzciny były, może jakąś foteczkę rzucisz aniołeczka? ale śmieszne to z tym beknięciem hahahaha żartowniś mały
a u nas jak wczoraj nocka była do bani przez ten upał to dziś po deszczu Fifi spał od 21 do 5.30! teraz tatus się bawi z malutkim haha ale się mały śmieje oo a teraz płacze-- nie lubi jak go tato całuje haha i znowu się śmieje
a dziś u nas odpust była już teściowa i przyniosła rybki i grzechotki
miłego dnia