- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
Więc nie bardzo jest się czym chwalić z samego chrztu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
ja wczoraj z Martynką piekłam dla Taty ciasto z truskawkami mała ucierała masę była brdzoooo pomocna
dzisiaj mi zrobiła pobudki o 1ej o 5ej i o 7ej... pewnie przez tą duchotę...spała dzisiaj tylko w samym bodziaku na krótko, nawet jej nie przykrywałam.
teraz znowu drzemie a ja po śniadaniu jestem jakaś padnięta..nic mi się nie chce, dobrze że mam obiad z wczoraj przynajmniej nie muszę stać przy garach
Martyna Robercik taki duży śliczny zresztą nie ma brzydkich dzieci
my mamy problem z chrzcinami bo nie mamy chrzestnego u nas w rodzinie same baby a chłopi niebierzmowani.. babcie ciągle pytają kiedy? już mi się nawet nie chce tłumaczyć.... echh
Monia_t kiedy zapoznajemy dziewczynki?
Dzieciaczki ślicznie piszczą i śmieją się pomimo że człowiek zmęczony jak usłyszy śmiech takie brzdąca to wszystko wynagradza
dominia jak Ty nic nie jesz to jak masz mieć regularną laktacje? Babo jedz i pilnuj się
jadzia... Hubuś super siłacz
patii nie ma co się oglądać na innych.. Twoje życie zależne jest tylko od Ciebie
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Dominia kurde podziwiam super mamuska z Ciebie ja do 3 miesięcy walczyłam a teraz jak mnie nie ma to mm bo nie bardzo mam nawet kiedy ściągnąć ale jak słoiczki poszły w ruch to i teraz jak mnie nie było ostatnio to go warzywkami nakarmili ewentualnie kaszka
Martyna Ale Robcio przystojniacha <3 no i mamusia też ślicznie wygładza
Marusha no dokładnie
Ahh juz się nie mogę doczekac aż ojca zobaczę, mówi ze juz takie porządki w mieszkaniu robią hehe na razie sprzątają no i dywan kupili hehe bo żeby miał czysto jak bd raczkowal trochę się uśmiałam no ale dobra niech im będzie wrócę to mały juz pol roku bd miał fotek narobie to potem będziecie miały oglądania hehe no i wiecie co najlepsze jeszcze sama musze z lotniska jechać ale hehe dam sobie rade najgorsze ze w Brukseli większość po francusku mało kiedy dogadać się moglam po angielsku to na migi xd
masakra ja od paru dni jakas taka zmęczona chodzę hehe i nie wiadomo ile spie to dalej spiaca... Pogoda...? Ehh..
Miłego dnia.!
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Suzi - haha to nasze dzieciaczki się zgrały, bo też byłam wczoraj z małą w kościele i jak zaczęła marudzić to wzięłam ją na ręce, a Ona zdrowo beknęła Dobrze że wszystko się udało
Marusha - a może jakiś Wasz dobry kolega by się nadał?
Pati - zobaczysz, poradzisz sobie. Nie wierzę żebyś nie spotkała kogoś kto po angielsku mówi Ja z francuskiego też jestem słaba. Miałam kiedyś w liceum i były takie dialogi do nauczenie na pamięć (wiecie takie typu: zrobić zakupy, kupić bilet, coś naprawić itp.) i teraz po "latach " to się śmieje że po francusku to potrafię kupić jedynie bilet na pociąg do Saint-Malo
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieje,ze u was pogoda bo u nas szaro,buro i mokro
Suzi ale sie usmialam z tej ceremonii...a raczej z Mikusia no to ubaw wszyscy mieli niezly to tak po amerykansku
Xpatii to kiedy lecisz? na jak dlugo? Jak dlugo sie nie widzialas z tata? Tata tam ma swoja rodzine? co do lotu i drogi do domu to dasz sobie rade...ty zdolna laska jestes dlaczego ci sie filmik nie wyswietla?
Martyna Robercik sliczny ty laska kobieto jestes!!!
Dominia widze ,ze wierna pozostajesz cycku (cyckowi) ja tez tylko cycek
Marusha mniam ale bym zjadla ciasto z truskawkami
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale mieli a ona się już budzi kurde..
tort mi się nie podobal i wogole go przeplacilam..ale z polecenia sąsiadki był..w smaku ok ale żadna rewelacja..oo obudzila się ksiezniczka będę pozniej
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Mama jaka laska...super.zmykam do marudy...i tak musze potem kompa wlcyc bo widze jakies filmy sa a ja na tel ni mam do nich dostepu
jak się Hubi dźwiga niemoge:)))
a Marcelek niezla piszczalka:P))
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola milo ze nie masz fb
Monia gdzie sie kochana podziewasz??? jak Igunia?
Dzisiaj sa imieniny mojego taty i jade do niego pierwszy raz od czasu tej awantury co nam zrobila armenka. Nie wiem co to bedzie....ale z drugiej strony to moj tata i mam prawo pojechac do niego to ona niech sie glupio czuje ...ja nie bede unikac spotkan z moim tata....to w zasadzie jego mieszkanie a nie jej
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem, jestem Ale od kilku dni ciągle w biegu
Śliczne dzieciaczki Marusha Martynka urocza, bardzo ładna dziewczynka Kasia Tosia cudna w tej sukieneczce, mi się tort bardzo podoba, Asia Hubiii mój kochany! Jaki silny chłopiec, za tatusiem Martyna Robcio boooski, coraz ładniejszy słodziak mały Pati jaki piszczek fajniutki
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
U nas ciągle coś...dziś wyszłam z Igulą z domu przed 10-tą a wróciłyśmy o 18-tej. Miałam kilka spraw do załatwienia, trochę posiedziałam w biurze, ostatecznie mam załatwiony dłuższy macierzyński i rodzicielski Dopiero dziś zajarzyłam, że o 2 tygodnie dłużej dostanę te 100% A później już 60% ale jakoś to będzie. Tak pięknie mi ostatnio nasz rząd obniża ratę za mieszkanie, oby tak dalej
Kinia ostatnie dni do szkoły...w sumie bez sensu, oceny dawno wystawione, ciągłe zastępstwa bo nauczycieli już nie ma...
Przy okazji, gratulacje dla naszych najmłodszych, jeszcze uczących się mamusiek Dominia, Pati jestem pełna podziwu dla Waszych osiągnięć
Aśka olej Armenkę Po prostu jedź do taty i baw się dobrze A Armenkę traktuj jak powietrze
Igunia od kilku dni wstaje o 5-6...no w sumie nic dziwnego ba zasypia między 19.30 a 20...ale ja koło północy się kładę No i budzi mnie rano melodyjką z karuzeli bo nauczyła się już świadomie włączać, także Mozart, Beethoven, Bach...do wyboru do koloru
Upały mają na razie zelżeć i dobrze, odpoczniemy trochę
Marusha może piątek na Wyspie Młyńskiej? Ja bym Kinię wzięła po zakończeniu roku na lody i mogłybyśmy nasze malutkie poznać
Uciekam, zajrzę później...
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
a my dzisiaj świętowaliśmy trochę popadało trochę ale ok 16 przejaśniało się i parówa na polku.. Fifi teraz bez herbatki no way. Jutro kupimy wiatrak do sypialni bo w te upały ma ciężkie spanko.. idę pod prysznic.
dobranoc
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia Tosia śliczna juz na fb pisałam, na prawdę przepięknie wyglądała w tej sukienusi
Jadzia pewnie ze odwiedź tatę nie patrz na ta wiedźmę
Monia no Igunia jaka madra dziewczynka hehe no to i fajne koncerty masz z rana
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Mało mnie ostatnio na forum, ale jakoś w ogóle nie mam weny.
Marusha Twoja córcia jest śliczna.
Kasia, Tosia jaka księżniczka. Kacper przystojniak
Asia Jak się cudnie Hubek podniósł CZAD!!
Martyna, Robercik słodziak. Rośnie jak na drożdżach.
Pati jaką masz piszczałę w domu. Moja też się drze jak opętana.
Moja Amelia już po skoku. Znowu jest aniołkiem Pięknie przesypia nocki. Z jedzonkiem się uregulowała. Ząbki chyba trochę odpuściły, ale dalej smarujemy żelem.
Wreszcie się ochłodziło. Dziś akurat pada deszcz. Trochę lipa, bo muszę iść do apteki, ale to najwyżej jak A. wróci.
Miłego dnia!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.