BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690451 przez dominia
Asia wszystkiego najlepszego dla Hubusia ! :kiss: :kiss: dużo buziaków !!! :kiss: :kiss: :kiss:
Jak pamiętam to ta dziewczynka była bardzo cicha, obserwowała i mówiła pół słowkami jak ktoś ją o coś zapytał ;) mieszkała we Wiedniu, z Ojcem bo matka ją wywaliła z domu [nie chciała jej] po czym dzisiaj leży w szpitalu ;) strasznie nagle przeżyła samobójstwo córki :dry: Mała nie bała się śmierci, oglądała horrory, podejrzewają, że prócz zerowego wsparcia od rodziców weszła w jakąś sektę .. mieli patrzyć w jej komputer .. dla mnie to jest poprostu masakra :(

Właśnie M od 22 lipca ma wolne 2 tygodnie, może coś przez ten czas znajdziemy :)

Jeżeli chodzi o to, że pieniądze niszczą ludzi to miałam na myśli ludzi, którzy za łatwo ją otrzymują i pierdoli się im w głowach ;) :(

Monia u mnie było to samo :ohmy: Igor spał 2 godziny ciurkiem a jak wstał i zjadł to po godzinie darł się, żeby Go uspać ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #690457 przez Monia_T
My 24 lipca jedziemy nad morze, ale tylko na 5 dni...ciężko było zgrać termin z koloniami Kini i urlopem m. 22 odbieramy Młodą z turnusu, dzień w domu i nad morze. A jak wrócimy to m na drugi dzień do pracy idzie :)

Z pieniędzmi nie ma reguły...ale fakt, że jak komuś kasa sama wpada, to często odwala...ech bez nich źle a z nimi też czasami problem :silly:

No i padła maruda moja :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

11 lata 6 miesiąc temu #690471 przez dominia
Monia widzę, że Kinia niedługo ma urodziny :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #690479 przez Monia_T
No :laugh: 20 lipca kończy 11 lat :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #690506 przez drzyzgunia
Satin jedziemy do Jantara moja mama ma tam domki letniskowe :)

Dzięki Monia :kiss: :kiss: :kiss: O to Kinga już pannica :P Bartek też mi w sumie cały dzien dzisiaj przespał a pod wieczór takiego marude załaczył że szok....

11 lata 6 miesiąc temu #690525 przez Monia_T
Tak poza tematem..

Czy któraś z Was korzysta z tableta? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem jak to się ma w praktycznym użytkowaniu...?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690534 przez anet-a-1401
hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale nie miałam weny, stwierdziłam ze napisze abyście nie zapomniały o mnie:-p
Jadziu ucałuj hubcia kurde ale ten czas leci, pamietam jak dowiedziałyśmy sie ze urodziłaś

My też mieliśmy chrzciny w sobotę i nie żałuję...zdjęcia wstawię po 10 tym bo dopiero wtedy dostaniemy , tort mieliśmy czekoladowo-wisniowy nie zostało ani trochę... taki jak ten tylko z napisem chrzest swiety natalki
moja mała drugi dzien zasypia o 20 i spi do piatej szamanko i spi dalej..
Bylam z mala na basenach w niedziele cieszyla sie jak nie wiem:)
daje malej od 2 dni jabuszko z marchewką z bobovity i sok jabłkowy dziś dostała, nie za wczesnie?
jakie kaszki dajecie maluszka? i jak je podajecie?
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #690544 przez chomiczka
Hej,

Nie mam weny ostatnio do pisania, tyle się dzieje.

Dominia ja znam ludzi, którzy dorobili się siana za granicą i teraz szpanują a to wakacjami a to telefonami, samochodami. Dla mnie najgorszy bogacz to taki który kiedyś był gołodupcem. Np. mój kolega z liceum wyjechał do Anglii, dorwał pracę na zmywaku i teraz ciągle na fb wpisy w stylu: "Iphone 4S własnie w moich rękach". Albo dodaje zdjęcia nowego tv, sprzętu grającego... dla mnie to taka wiocha że aż słabo się robi. Mój dziadziunio mądrze mawiał że "najgorzej jak się z dziada pan zrobi" ;)

Monia Mój M ostatnio kupił sobie tableta, ale on jest gadżeciarzem. Jak dla mnie to taka zabawka, dla mnie wygodniej na laptopie coś porobić niż na tablecie. Trzymasz to to w rękach i ciąży tylko. Ale trzeba się po prostu przyzwyczaić, ja używam jak muszę. Mój M bardzo sobie chwali i tylko z niego korzysta. Ja mam też internet w telefonie i telefon stosunkowo nowoczesny więc nie mam potrzeby tableta. Ale jeżeli znudził Ci się laptop to warto zainwestować.
Tylko ciężko robić cokolwiek na tablecie z dzieckiem na ręku :lol: :lol: wymaga dwóch raczek raczej a to już całkowicie go dyskwalifikuje w moim przypadku :laugh: :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #690545 przez Alina2408
marlena dobrze by bylo gdyby rzucil ale nie widze tego...

jadzia no kawal baby ze mnie :P i tak od 13 roku zycia... ale dobrze ze w koncu stanelam...

michasiu dziekuje za odp nawet nie wiedzialam ze jest takie ryzyko...

ola kurczaczek sliczniutki a m niereformowalny do fajek...

marusha dobrze ze byly poampki w odsieczy...u nas wysocy wszyscy ale u mojego m to wszyscy drobni wiec nie wiem jaka bedzie nataszka...

jadzia super foty...

pati ale smieszek jednak kazde dziecko smieje sie inaczej...

ola ja ostatnio wychodzilam o 7 tez tak lubie...

pati dasz rade... skoncz szkole bo nie po to tyle walczylas... ssszkoda ze nie masz wsparcia... ale masz marcelka na ktorego mozesz liczyc...

jadzia jak on pieknie sie podnosi moja nawet tak na raczkach sie nie podnosi...

suzi pieknie bek hehe...

monia jestesmy nieco zajeci chyba soba chyba troche innymi sprawami takimi na ostrzu noza ale jest lepiej tak latwiej oddychac bo atmosfera byla ciezka jak pogoda... natusia dumnie kapala sie w baseniku na dzialeczce a dzis przyjechal w koncu konik i laka dla malej jutreo wkleje foty bo nie mam kabla a ogolnie lalo u nas pol nocy i od rana nie mielismy netu :P:) i calego pradu...

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 6 miesiąc temu #690556 przez Monia_T
Chomiczka właśnie dzis o Tobie myślałam :) Dzięki za odp :)
A ten dywan, bo chyba Ty pytałaś to z polskiej fabryki Agnella www.arte.pl/pl/p/Dywan-Agnella-Eco-Fortis-Kardamon/6922
Bardzo miękki w dotyku i póki co mogę polecić firmę :) Wzorów mają mnóstwo. No i gwarancja jest, nie to co przy tureckich...

Alina czyli uspokoiło się? Może teraz dla odmiany słoneczko u Was zamiast burzy :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #690572 przez kasia123m
o widze ze dziś dzień marudy nie tylko u mnie...Tosia tez taka marudna jakby się wyspac dziś w dzień nie mogła ii ciagle jej wszystko niepasowalo.Nawet na spacerze co jej się nie zdaza..

Anetka tort sliczny i czekamy na fotki :laugh:

jadzia wszystkiego naj dla Hubercika:)))ale on już duzy:))

Monia mój maz używa tableta zamiast laptopa...i sobie radzi..ja czasami ale wole laptopa albo tel.zwlaszcza jak wpisuje hasla do banków itd.Moj syn gra na tablecie..do gier to urządzenie jest swietne..

Chomiczka jak Olus.myslalam dziś o Tobie bo nasza rehabilitantka ma teraz placzaca 5 miesiaczna dziewczynke.3 min ok i placz...za 20min znow i placz...noi mnóstwo badan już miała dlaczego placze i na razie nic nie znaleźli.ale reh dziś mi mowila ze chwilowo znalazła na nia sposób...kladzie ja na kocu i podnosi do góry i husta nie na boku ale jakby do przodu do tylu tylko delikatnie.i to jej się podoba.Ostatnio mi już o niej mowila bo myslala ze może Ty..ale ja jej mowilam ze masz synka.Tylko ze twój Olus miał przerwę w placzu i mam nadzieje ze teraz tez jest ok a tamta caly czas od urodzenia.podobno jej mama to już ledwo zyje.mowilam żeby sprawdzili pęcherz ze u was była infekcja..kurcze przerabane..

paula Amelka super minka:)

Princess wiadomo już kiedy Adas będzie miał zdjęte te szelki?

nie wiem co jeszcze komu miałam napisac..przepraszam

my dziś byliśmy na reh z Tosia.obejrzala ja pani dokro wszystko ok.jeszcze idziemy w pon i potem mamy się pokazac koncem sierpnia jak skończy 6 miesięcy.pozatym tak jak pisałam dziś dzień marudzenia był..ale widze ze u wszystkich..
chce Tosi kupic branzoletke zlota z taka blaszka i wygrawerować imie i date chrztu,,na pamiatke..widziałam na necie po 200zl..w aparcie drogie jak nie wiem..w wecu tez..ale kurcze się boje troszkę przez neta zlota kupować..z tych pieniazkow co dostala chciałam jej kupic.nie wiem pomysle jeszcze...

Alinka prosimy o fotki nataszki w baseniku..:)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690597 przez Suzi
monia, ja używam tableta i póki nie muszę wstawiać zdjęć na forum :silly: to sobie chwalę, ale i na to też znalazłam ostatnio sposób :blink: mój program do wystawiania tu zdjęć nazywa się chomiczka-Picassa-web/e-mail trochę skomplikowana nazwa, ale program absolutnie niezawodny :lol: :lol: :lol:
Jak dla mnie, jednoręcznej matki z oseskiem dyndającym u piersi, tablet to objawieniem, kladę na kolanie obok oseska i smigam jedną ręką, spędzajac liczne godziny w fotelu. Z laptopem bym tak nie dała rady, byłby za dużyi niestabilny na kolanie . Więc ja polecam.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690697 przez Alina2408
monia na razie sie uspokoilo ale nie zapeszajac zobaczymy jak bedzie...

kasiu fotek z baseniku niestety nie mam

ale mam inne a wiec tak moje malenstwo zaprzyjaznilo sie ze spacerowka bo gondolka ucierpiala podczas walenia kupy...

a tak sie malej usnelo u tatusia :) bo na zakupy wzielismy na raczkach i dzidzia padla :)

no i jeszcze piekny konik i pierwszy bobas malej :):)

...nie oddam Cię nikomu...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690741 przez buziaczek18
Witam was wszystkie kochane nareszcie mam już neta ,przepraszam że nie odpiszę wszystkim ,ale wczoraj jak weszłam na forum to aż 350 postów naskrobałyscie ,i przeczytałam ale tylko pobierznie,Jadziu sto lat dla Hubercika buziole od Zuzi,z okazji skonczenia 5 miesięcy, :) :) Alinka nataszka śliczna,jaka już duża,i konik przesliczny,u nas już po szczepieniu Zuzi nic nie było nawet nie zapłakała a miała niestety cztery ukucia,dopiero przy ostatnim wkuciu chwilkę popłakała ,było to nasze pierwsze szczepienie,zniosła je super,jest pogodna ,wesoła,dużo gaworzy ,choć zapomniała jak obkręca się z brzuszka na plecki,ciągle się wierci,wygina ślini,całe rączki wkłada do buzi,aż się krztusi,jest taka radosna,u nas pogoda dziś do dupy,pada deszcz,zimno tylko 14 stopni,buziaczki dla wszystkich maluszków,uciekam ,moze uda mi się wstawić zdjęcie,,spróbuję, :)

11 lata 6 miesiąc temu #690743 przez Monia_T
Dzień Dobry :)

Iga dała mi pospać do 6,30 istne szaleństwo :laugh:
A od rana ćwiczy nowe głoski..gwaaa, bwaa, ghwy, bwruuu, itd... :lol: Krzyczy przy tym, nerwuski włącza i śmieje się po chwili, wariatka :lol: Po mamusi :)

Alina ekstra fotki :laugh: Nie ma to jak spacerówka :blink:

Suzi niezły ten program :lol: A możesz zdradzić jakiej firmy masz tablet?

U nas pochmurnie ale nie pada, może na spacer wyjdziemy :)

Miłego dnia :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka