- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marusha u nas w nocy też są pobudki do cyca, ale trwa to nie dłużej niż 5-10 minut i Iga zaraz zasypia dalej. Od dawna nie przewijam w nocy, bo kupek nie robi a i siusia wtedy mało, także dopiero rano zmiana pampka.
Co do godziny dam Ci znać, bo moja Kinia występuje ze śpiewem na wszystkich akademiach i nie wiem o której skończy. Wyślę Ci ten mój nr tel na priv
Super filmik Dziewczyno, jak Ty tak rano po przebudzeniu wyglądasz, to całe szczęście, że ja swoich zdjęć o tej porze nie dawałam
Iga też "tańcuje". A już hitem jest teledysk Beyonce Sweet dream...az cała chodzi, ręce, nóżki, dupka
Kasia ja przy Kini stosowałam sachol.
Chomiczka moja Igunia też jeszcze nie jest ochrzczona. I jak chrzciliśmy Kingę to nie byliśmy małżeństwem...pamiętam rozmowę z proboszczem finał taki, że odebrał nam kartki do spowiedzi, bo powiedział, że rozgrzeszenia nie dostaniemy, ale Kingę ochrzcił. Między innymi po tamtej rozmowie zdecydowałam, że nie chcę ślubu kościelnego, bo on jest dla księdza...i mamy cywilny.
Ale pocieszę Cię Nasz nowy papież wydał ostatnio oświadczenie, że księża nie maja prawa pytać o stan cywilny rodziców czy chrzestnych i pouczac nikogo z tego powodu...ich obowiązkiem jest ochrzcić dziecko i tyle. Jak teraz pójdę zamówić chrzest dla Igi i mi ksiądz ze slubem kościelnym wyskoczy to na to sie powołam
O kuuupa poszła, zaraz wracam
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dla nietoperzy
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uspilam wrzszczke.narazie na rekach.po 12 musze po kcpra isc.a u nas na naukch ksiadz powiedzial ze rodziceee nie musza isc dio spowidzi ale chrzestni tak.dziwnee nie?
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fotki wszystkie dobrze widać...przynajmniej u mnie tej samej wielkości
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadziu napisz mi na priv swojego maila to wyślę Ci poradnik pt. "Każde dziecko może nauczyć się spać"
Chomiczka na jakiej diecie jesteś?
U nas noc - porażka. Adaś usnął ok 22-giej, ja się położyłam ok północy. i o 1:30 pobudka. Dałam mu smoczek, na chwilę się uspokoił. Ciągle się wiercił, wzdychał, pojękiwał, w końcu trochę zaczął płakać. Może uznacie mnie za wyrodną matkę ale wsadziłam korki w uszy i poszłam spać. Budzę się o 5 a moje dziecko śpi. Ale chyba wyczuł, że wstałam, więc zaczął się domagać butli. Zjadł i poszedł dalej spać ale co jakiś czas jęczał. Pospał do 8. Chciałabym dziś przeczytać do końca ten poradnik o spaniu.
Fotka sprzed tygodnia, Adaś się podnosi. Teraz podnosi się wyżej i obala na bok
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
pogoda deszczowa, zimno.. ehhh
Filipek teraz śpi super, zasypia ok 21, spi do 4-5 jedzonko i dalej do 7-8
Suzi ale Mikołajek już urósł śliczny chłopaczek i jak główkę ładnie trzyma.
Asia topol spóżnione ale szczere życzenia dla Hubercika 5 miesięcy już skończył ale minęło e to widzę że tato się ucieszył że przyjechaliscie i udało się spotkanie buciki super!
Marusha ale świetnie tańcuje haha a rodzice razem z nią ja zmieniam pieluchę tylko jak jest mega napuchnięta (czytaj: ciężka )ale ostatnio 4-5 rano muszę zmienić i robimy to w łóżeczku na śpiocha szybka akcja i nie smaruje pupci kremem ani nie wycieram.
Chomiczka mój Susełek też ma takie spanie przez tą pogodę bo inaczej to marudzi trochę
Ostatnio zaczął się przewracać z brzuszka na plecki i paluszki u stopek łapie w raczki a jakie gadulenie ma gru, wru, go, ge, łeeeg, meee coraz więcej:)
Monia ja się przyłaczam do reklamy espiro super wózek wszystko tak jak piszesz, wygodny, dużo miejsca w środku, amortyzacja, jednak pompowane kóła są super...
Alina Nataszka śliczna:) ale ma spanko w spacerówce:)
a ja wczoraj byłam na zakupach ale fajnieee.. kupiłam sobie bluzeczkę i kilka kosmetyków
Fifi już śpi od pół godzinki
miłego dnia
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa