- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
monia u nas zdejmujemy przewijak zeby byl do niej lepszy dostep... a nie myslalas zeby juz troche opuscic lozeczko bo ja sie obawiam ze lada dzien ona nam z niego wylezie

satine to widc ze tak jej moze zostanie

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja z nocnego karmienia na siłę nie rezygnuję...ja karmię na żądanie i jak nie będzie potrzebowała to nie będzie jadła. jak wejdą nowe pokarmy pewnie skończą się pobudki na cyca w nocy

A butelka u nas na pewno nie przejdzie...zresztą Kinia też jadła od razu z łyżeczki

Pamiętam, że nie przepadała za kaszkami, a właściwie w pewnym momencie w ogóle nie chciała ich jeść no chyba, że...dodałam do niej odrobine marchewki

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dominia Olek jak nie Olek przesypia dnie i noce

Ja już dawno pozbyłam się przewijaka, tylko mnie wkurzał. Jest w łazience i po kąpieli z niego korzystamy. Jak leżał na łóżeczku tylko utrudniał mi dostęp do Olka i ogólnie działał mi na nerwy tylko.

Dziś kupiłam Olkowi szpinak i cukinię, w przyszłym tygodniu coś mu dam, zobaczymy czy polubi
Princess Adaś śliczny pluszaczek i do tatusia podobny jak dwie krople wody

Jakoś mam wrażenie że wszystkie nasze dzieciaczki do ojców się powdawały. Hubek to skóra z Radka zdjęta, Nataszka cały tatuś... Tylko chyba Adaś Madlenowy się do mamy wdał.

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Alina mi powiedział lekarz ze bez problemu a z kolei koleżanki co maja córki mówią ze im kazali do skończonych 5 czekać bo bioderka u dziewczynek bla bla nie pamiętam o co dokładnie chodziło

Satine boskie oczka Maryś hehe śmieszna plamka mój ma jakby dwa okręgi w środku szare na zewnątrz niebieskie

Chomiczka ale za to Marceluś to Mix mnie i M

Jadę jutro po zakończeniu do M wracam w niedziele bo idę do okulisty w poniedziałek hmm bilety musze znaleźć szybko bo drożeją... Ehh... A w niedziele ojciec kaske przyśle no bo u mnie pingwin... Jak na razie podrożały do 99 ...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dzisiaj miałam taką "przygodę" z małą że położyłam ją w łóżeczku i poszłam tylko to toalety na chwilkę, no i jak wychodziłam to słyszę że płacze, lecę do niej, a ona w poprzek i główkę ma przy szczebelku łóżeczka, już tam gdzie ochraniacz się kończy. szybko ją przytuliłam, ale wystraszyłam się okropnie czy się w główkę nie uderzyła, obejrzałam ją dokładnie i nic nie widać, ale płakała chwilkę, to nie wiem...
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja późno zaczynam rozszerzanie, Iga będzie miała prawie 5,5 miesiąca...ale tak samo robiłam ze starsza i nie było problemów z brzuszkiem. Zdążyło jej się wszystko ładnie wykształcić, dlatego teraz też nie przyspieszam

Jak Wasze Maluszki zachowują się w kąpieli? Iga odkryła chlapanie

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Sorki, że się nie odzywałam.

Dzięki za pamięć

Chomiczka faktycznie prawie codziennie siłownia mnie pochłonęła (zabiegi vacu well, zobaczymy czy pomogą)Planuję zwolnić tempo bo za dużo bez sensu. A tego grilla nie żałuj, nie jest aż tak kaloryczny. A żeby schudnąć trzeba jeść. Ćwiczysz z Ewą?
Czy któraś z Was pozbyła się fałdy brzusznej zwłaszcza po cc? Pytam te z Was które faktycznie to miały?
Adaś cały czas przesypia bez jedzenia całą nockę. Doszło ząbkowanie, chwilami bywa meganieznośny, je łapki i drze się.

Chcemy jechać nad morze w lipcu. Chcieliśmy, bo.. to chyba udręka z niemowlęciem?
Da się poleżeć na plaży z dzieckiem? Plażowiczki: Macie półnamiot/namiot plażowy do ochrony przed słońcem? Chciałam kupić taki automatycznie rozkładający się.
Moje dziecko jeszcze mi się odwodni, nie chce pić ani wody ani herbatki..
Fakt, Adaś do mnie podobny. To chyba nagroda za to co obrzydliwego i upokarzającego mnie spotkało w ciąży i po niej.. Nigdy więcej. Hormony do końca życia.
Pati robiłaś test ciążowy?
Adasiowi nie podłam jeszcze marchewy po tych rewolucjach twarzyczkowych. Ale krem Atoperal podziałał

A z nowości kupiłam pampersy sleep&play i jesteśmy zadowoleni. Kolorowe, ładnie chłoną i ładnie pachną.
Cudowne wszystkie zdjęcia i filmiki-sorki, że tak hurtowo ale serio cudne bez wyjątku
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia Ola Marcelek też tak chlapie ze to mało powiedziane ze ja ochlapana i ściany i wszystko u nas

Jutro zakończenie to i pochwale się świadectwem

...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
wiecie co tak sie cieszylam z rocznego macierzynskiego ale wyglada na to ze bede musiala zrezygnowac bo boje sie ze pojde do lutego na macierzynski za 60 procent a w styczniu maja wchodzic zmiany odnosnie karty nauczyciela i moge sie nie zalapac na urlop dla poratowania zdrowia i bedzie dupa wiec boje sie ryzykowac ze za marne grosze pojde o pol roku dluzej a nie dostane tego roku tymbardzije ze on platny sto procent... boje sie ze na sile pojde na rodzicielski liczac na to ze pozniej bede mogla jeszcze isc na rok na poratowanie zdrowia a zmienia karte i po rodzicielskim bede musiala wrocic do pracy i strace te pol roku... dzis musze isc do pracy i sie okreslic cala noc nie spalam i wyglada na to ze nie mam co ryzykowac... a tak sie cieszylam...
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia dzisiaj kupilam jeszcze owsianke i bardziej mu smakuje

Ola my tez nowe jedzonko zaczniemy wprowadzac dopiero za jakies 2 tygodnie czyli jak Hubert bedzie mial 5,5 miesiaca nie wczesniej

zycze wam milego dnia dziewczyny