- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Sylwia chyba tak zrobię
Nikaa tak ale miał podejrzenie wodniaka na jąderku a wyszło ze to przepuklina pachwinowa.. Kacperek przystojniak i jaki juz duzy
Monia mam nadzieje ze te zle rzeczy w końcu przestana się nam przytrafiac..
Marlena, Ola,Satine, Monia kurde no właśnie ciezka decyzja zobaczę jeszcze zrobię chyba jak mówi Sylwia zgłoszę się a potem zdecyduje są jeszcze osoby rezerwowe w razie czego i ktoś za mnie pojedzie jeżeli się nie zdecyduje bo to za długo jak na tak malutkie dziecko.
Bananamana szkoda ze Dagusia odrzuciła chcą ale i tak sporo czasu pokarmilas
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najpiękniejsze te nasze dzieci nie mogę się napatrzeć i jak szybko rosną
Monia nie wyglądam dobrze to się nie pokazuję jak się ogarnę to coś wrzucę
Dziewczyny chudniecie jeszcze spodnie spadają mi z tyłka,jem podwójne porcje i dalej na minusie
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wszystkie maluszki przecudne! Najpiekniejsze Kasia, piekne zdjecia z Krakowa.Lezka mi sie zakrecila w oku.Ty pieknie wygladasz w spodniczce, Tosia aparatka przecudna Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Wszystkie Was sciskam mocno a maluszki caluje
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia przyszła owieczka, dziękujemy bardzo!!!!! właśnie przeprałam też ręcznie w dzidziusiu
Chomiczka jaki Oluś słodziaczek a my też mamy taką owieczkę hihihi
Pliszka to gdzie nad morze ruszcie? też mamy chęć, ale tak się zastanawiam jak to by było z takim bejbusiem mimo wszystko super sprawa i słoneczka życzymy
Marusha to super ze przyznali złobek
\
banana i tak długo karmiłaś, pełen szacun
a niedawno dałam Fifiemu zblendowanego banana, ale luuubi! zjadł prawie cały słoiczek teraz się bawimy grzechotką
miłego wieczorku
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia jej współczuję bo wiem że to bardzo boli,byłaś u lekarza? może coś przepisze przeciwbólowego,może maść albo plastry.Dobrze że Bartek Ci pomaga,tzn że dobrze go wychowałaś
Pliszka fajny sen może kiedyś uda nam się spotkać jak już maluchy podrosną dużo słońca na wakacjach
Marusha jem codziennie słodycze super ze żłobkiem
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
marusha u nas tez w zeszlym roku wsrod szkolnych dzieci panowal krztusiec...
chomiczka nie mialam pojecia o takich efektach chrupek a te dla dzieci tez takie sa??? bo przeciezx sa takie specjalne??
monia no zastanow sie lazienka w pokoju to nie luksus kobieto na jakie ty kolonie jezdzilas bo ja pamietam jak na obozach harcerskich mialam deche zeby na czyms lekko dupke oprzec przy robieniu "
kasiu wszystkiego naj naj naj
olu zasnela na noc normalnie na boczku przytulona do osmiorniczki i kocyka ale zobaczymy rano
banana to ladnie mala ci rosnie jak dluga? a z cycem no coz widocznie inne lepsze a moze da sie jeszcze troche a ty jak sobie z tym radzisz???
pliszka niezly sen a zazdroszcze wyjazdu i zycze pogody...
marusha to teraz mozesz wybierac... kryzys jest widocznie dzieci malo...
chomiczka jedna z moich uczennic uratowana jak wazyla 600 gr a druga jak miala 900 i obie wyrosly na potege...
marusha my zawsze popijamy cycem...
aga mnie dupa urosla...
jadzia a skad ten bol ??? biedactwo
my juz spimy choc dzis troszke niespokojnie no ale moze to tak na poczatku i pozniej zasnie lepiej... dzis jadlysmy spaghetti z obiadkow i na poczatku sie krzywila bo dosc geste ale pozniej zjadla i gadala i smiala sie niezle wiec wyglada na to ze syte i sie najadla
a banany z owocami leznymi smakowaly jej przecietnie co na deserki to znaczy ze lepiej cos innego zjadla 3/4 reszte dojadlam ja dobre nie wiem czemu nie chciala :P
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękujemy za pogodowe życzenia, mam nadzieję, ze się sprawdzą Tym razem jedziemy do Kołobrzegu Misiek pierwszy raz będzie tylko odpoczywał nie pracował, więc super Przedłożyliśmy warunki nad lokalizację i wynajeliśmy kawalereczkę w centrum miasta, do morza jakiś kilometr (przez parki, więc trasa fajna ), ale super urządzona z kuchnią, gdzie można bez problemu Olkowi wszystko przygotować i samemu też sobie będziemy robić śniadania i kolacje i może czasem też obiadek, więc na pewno przyoszczędzimy na knajpach Tyle się naogladaliśmy Kuchennych Rewolucji, że teraz z podwójną podejrzliwością patrzymy na restauracje Strasznie się cieszymy, bo nie byliśmy w Kołobrzegu 3 lata, a bardzo lubimy to miasteczko i mamy do niego sentyment. Ja już spakowana, Oluś też No i pierwszy raz od dawna jedziemy gdzieś bez zwierzaków, więc trochę luźniej w aucie Psiak jedzie do teściów, a do kociczki wprowadzi się brat Miśka, więc git Ona nie lubi podróżować, jak widzi walizki chowa się pod łóżko
Dziś się okazało, że brokuły są niedobre
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jadzia ja juz zachodzilam w glowe gdzie jestes ! Pierwsze co weszlam na forum szukalam Twojego postu ! Kochana wracaj do zdrowia ! :*:*:* Bartuś dobrze, ze pomaga, powinnas byc z Niego dumna buziaki Kochana :*
Kasia wszystkiego najlepszego !!! Spelnienia marzen i pociechy z cudownych dzieciaczkow :*:*
Pliszka moi rodzice sa nad morzem i dzisiaj podobno mieli niezla pogode wypocznijcie ! :*
Alinka chyba sobie dala rade ale nie umiala Go uspac i w koncu ze zmeczenia tak sie jej rozwyl ze Tomek na sygnale jechal di domu ale pozniej sie uspokoil wiec wrocil po drodze skonczyc prace i jak ja odwozili do domu to usnal w samochodzie w sekundzie
Chomiczka mozliwe, ze jakies podobienstwo jest w Naszych chlopcach :*
Monia ja daje kleik na swoim mleku
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadziu a skąd ten ból pleców? Miałaś jakiś wypadek?
Pierwsza wizyta Adasia na basenie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jaki Adas w basenie zadowolony:))
Pliszka widać ze brokuły niedobre..hehhe...Po tym co ostatnio opowiadalas o basenach to jak bylam z synem to przygladalam się kto wlazi do basenu tego w którym sa lekcje dla dzieci i teraz jakos mam ble wyobrażenia..heheh.zreszta u nas woda chyba tylko chlorowana...32 stopnie..
i znow prawie 23 a codziennie obiecuje sobie ze się wcześniej poloze ..dobranoc laseczki:)
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
My juz popakowani hehe ledwo ale okrojony bagaż do granic możliwości hehe właśnie podnieśliśmy swoje tyłki z łóżka i lecimy powoli myc się dopakowac resztę rzeczy i będziemy musieli gdzieś na 13 być na dworcu ,trochę mnie to przeraza ze taka dluga droga i jak z malutkim będzie a zwłaszcza w samolocie
Miłego dnia.!
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3