BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412611 przez sylwka727
Princess jejku jaki fajny ten filmik :kiss:

Gabilee
świetne fotki :)

Z kalkulatora mi wyszło że moja dzidza jest jak śliwka węgierka :laugh:

Anoda to wcale nie muszą być gazy, dzidziuś podobnie robi na początku a ty już 16 tydzień więc bym się ku dzidzi skłaniała :blink:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #412620 przez anoda89
sylwka nie gadaj :laugh:. Jak to by było to, to super.

12 lata 4 miesiąc temu #412624 przez gabilee
anoda ja myslę , że u ciebie to już ruchy są , bo to już prawie 17 tydzień :*

12 lata 4 miesiąc temu #412638 przez vini-miki
czesc :)
No Anoda, i ja tak mysle :D
Ja wczoraj wieczorem tez taka kule obserwowalam lezac juz w lozku, twarda jak kamien i w ulubionym miejscu sie usadowila czyli po prawej stronie, a wczesniej byly wlasnie bulgoty, pozniej natomiast chyba przyszedl czas na drzemke hehe, bo glaskalam i pukalam i nic, ale, ze ja szybko schizy sobie wkrecam to musialam wstac, pochodzic, rozchodzic, poruszac hehe, az wszystko zrobilo sie miekkie i bez gor i dolin...no i wtedy moglam spokojnie zasnac hihi :)
siedze i wozki znowu ogladam, a wczoraj pierwszy raz ubranka przegladalam, ale zeby cos kupic to ja poczekam az sie dzidzia ujawni :)

Princess, swietny filmik, bardzo wyrazny rzeczywiscie, no i jakie ruchy :D

12 lata 4 miesiąc temu #412643 przez anoda89
Oooo ja pierdziele :laugh:. Ja mam takie głośnie bulgotanie czasami.

12 lata 4 miesiąc temu #412645 przez andzia_zg
Cześć.

też już nie mogę doczekać się kiedy w końcu poczuję ruchy...ale ja niestety muszę na to jeszcze poczekać...

Vini-miki ja też ciągle oglądam wózki. Mój mąż to już się ze mnie śmieje i mówi, że skoro kupujemy wózek w grudniu to po co oglądam teraz. Ale ja wolę wypatrzeć cos fajnego niż kupować potem cos bo mi np "wciśnie sprzedawca". Tak samo przeglądam różne dodatki tzn ceny przewijaków, pościeli itp. Chcę mniej wiecej wiedzieć na jakie koszta musze sie przygotować :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412658 przez vini-miki
hehe, andzia, no to moj tak samo ma :D i denerwuje sie jak go caly czas wolam, zeby zobaczyl "jaki ten ladny", ja podejrzewam, ze po 20 tygodniu kupie, no chybaze by sie wczesniej jakas super okazja trafila, a moze i pozniej, no ogolnie to czekam na okazje, bo wozek na 80% kupie z drugiej reki :)
Anoda, bulgotanie, ale bez odglosow :) takie bezglosne przelewanie raczej ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412659 przez anoda89
Dziewczyny nie wiem ale chyba macie racje. Poruszyłam teraz brzuchem i poczułam że idzie gulka. Popłakałam się ze szczęścia.

vini to ja już nie wiem :silly:. Czekam na wyrazniejsze ruchy. Głupieje w ciąży :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #412667 przez andzia_zg
Ja też chcę kupić wózek używany. Wychodzi dużo taniej, a niektóre są naprawdę bardzo zadbane. Ciągle przeglądam www.tablica.pl itp strony (na tablicy chociaż kontaktujesz się telefonicznie i przed kupnem jedziesz zobaczyć na żywo wózek, a na allegro licytujesz i nie wiesz na co trafisz) Mam teraz świetną okazję kupić wózek, bo jest w super stanie i taki jaki chcę, ale mąż się upiera, że skoro kupujemy w grudniu to kupujemy wtedy a nie teraz. :dry: Uparciuch :/

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #412672 przez anoda89
Ja to mam upatrzone wózki i pewnie jak już będę mogła chodzić to pojedziemy obejrzeć. Moimi faworytami są Mutsy, x-lander, maxi cosi. W sklepie może jeszcze nam coś w padnie w oko.

12 lata 4 miesiąc temu #412676 przez sylwka727
CO do wózków to mi się podobają x-landery ale tylko raz oglądałam i może jak więcej pooglądam to coś jeszcze mi wpadnie w oko. W niedzielę nad wodą oglądałam wózki i powiem że były ładne ale wszystkie na takich małych kołach chyba plastikowych bo na pompowane nie wyglądały, śmiesznie wygląda taki masywny wózek na małych kołach i sądzę że w zimie na "ciapę" by się nie sprawdziły

Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #412677 przez gabilee
ahh dziewczyny to wasi mężowie tak mój n :P
ale ja tylko oglądam , ale poszlabym sobie po sklepach pooglądać wózeczki , aby ocenić ich wygląd :D

12 lata 4 miesiąc temu #412679 przez sylwka727
Gabilee ja też przed kupnem chce oglądnąć w sklepie bo wiadomo że to inaczej dotknąć niż tylko na zdjęciu oglądać a tak naprawdę to już teraz bym najchętniej poszła oglądać :blink:

Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #412680 przez andzia_zg
Mi się podobają wózki Tako np Jumper X (starszy model i nie taki drogi) i jego następca Mohican Captiva. Sa super zwrotne. Świetnie mi sie je prowadziło. Jak trafie 3w1 to taki kupie a jak 2w1 to dokupie tylko fotelik Maxi cosi. No chyba, że trafie jeszcze coś fajnego :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #412686 przez anoda89
Na zimę to tylko z pompowanymi kołami i na nasze chodniki. Ja teraz mieszkam na wsi, niby chodniki i asfalt jest ale nie na wszystkich ulicach.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka