BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #412741 przez andzia_zg
Dziewczyny a jak to włąściwie jest z tymi X-landerami? Jak byłam w sklepie z wózkami to jak koleś pokazał mi jakieś 2 X-Landery to w ogóle nie były zwrotne.Były jakieś dziwnie wąskie i małe. Może pokazał mi jakieś modele, których chcą się pozbyć :( Zachwalał za to inne - firmy nawet nie pamiętam ale mi się akurat nie podobały ;/
Stąd nawet nie patrzyłam na X-Landery. Jak to rzeczywiście jest z ich zwrotnością, wielkością gondoli itp? A jaka jest spacerówka? bobiorąc pod uwagę, żewg USG termin mam na 27 lutego to zimą będę musiala juz wozic Maleństwo w spacerówce. Doradźcie ekspertki :laugh:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412743 przez anoda89
Paula widziałam mure i jest super tylko szwagier ma taki a razem mieszkamy.

Dave Witam :). Fajnie że się odezwałaś. Masz dla nas jakąś nowinę :)??

12 lata 4 miesiąc temu #412745 przez mrufka
Satine duża ta twoja dzidzia, suwaczkiem jesteśmy prawie w tym samym tygodniu jest jeden dzień różnicy a ja mam termin na 9 lutego i z miesiączki i pierwszego usg.

Co do wózka to ja nie mam problemu bo mam po synku baby world V-travel 3w1 gondola spacerówka i fotelik z adapterem jestem z niego mega zadowolona

Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #412753 przez natalka
dino.sklep.pl/nowy/promocja-coneco-toled...-gratis-p-12848.html
Taki ma mój chrześniak, fajnie się prowadzi, nie trzeba się z nim siłować na polnych

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #412760 przez Paulaaa
andzia_zg ja miałam xlandera xa model z 2008roku. Dla mnie super wózek. Młoda urodziła się we wrześniu do kwietnia jeździła w gondoli, potem spacerówka. Wózek jest zwrotny. Pompowane koła, ogólnie byłam bardzo zadowolona.

Ja np. chciałabym, żeby spacerówkę można było mocować tyłem i przodem do kierunku jazdy. Malude na zimę pewnie będzie trzeba przesadzić do spacerówki i lepiej żebym mogła widzieć w niej dziecko. Wiem że x-move z 2012 można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy (spacerówkę). Ale jakoś mi się nie podoba ten model. :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #412766 przez Satine0
Mrufka na suwaczku z naszej strony wychodzi mi 15 tyg. i 2 dni bodajże :) A termin na usg widzę już 12 zamiast 14.

12 lata 4 miesiąc temu #412774 przez gabilee
właśnie wzięłam orzeźwiający prysznic hmm jak dobrze :D dziewczyny czy was tez denerwuje zapach szamponów, odżywek i płynów do mycia się ? znacie może jakieś bezzapachowe ? bo jak się myję to tylko kąpanie kojarzy mi się z wymiotami ;/

co do wózków to powiem wam , że wszystkie , które mi się podobają to maja małe kółka nie pompowane i małą gondolkę ;/ achhh jestem zrozpaczona , bo nie chciałam takiego wózka ciężkiego i z wielkimi kołami , bo mi się takie nie bardzo widzą :(
ale niestety będę musiała coś znaleźć :)

12 lata 4 miesiąc temu #412780 przez Madlen
Witam mamusie :)

Satine ale duża dzidzia. Gratulacje.
Princess filmik piękny :)

Dave trzymam kciuki za Ciebie Kochana :) Pisz do nas.

12 lata 4 miesiąc temu #412782 przez gabilee
właśnie wypróbowałam blender od mojego n , bo dostałam :) ale pyszny koktajl z owoców mi wyszedł :D w związku z tym , że nie biorę żadnych witamin to muszę się posiłkować innymi naturalnymi sposobami i powiem , że prezent od ukochanego to strzał w dziesiątkę :)

12 lata 4 miesiąc temu #412784 przez anoda89
Ja mam ochotę od kilku dni na tarte jabłko ale trochę trzeba ich obrać.

12 lata 4 miesiąc temu #412785 przez gabilee
haha anoda ja mam to samo lenia :P im więcej leże i nic nie robię tym bardziej mi się nic nie chce :)

12 lata 4 miesiąc temu #412791 przez sylka
Mam wóżek wielofnkcyjny podobny do Mrufki tylko innej firmy :) I jest super. Zaletą jest montowanie siedziska w obie str. co w x landerach jest możliwe tylko w 1 modelu (nie pamiętam nazwy). Wg. mnie x landery ładnie wyglądają ale mają bardzo małe i wąskie gondole.

12 lata 4 miesiąc temu #412792 przez anoda89
Dokładnie :laugh:. Kiedyś to piekłam ciasta, chałki a teraz lenia mam niesamowitego :silly:. Trzeba korzystać bo od lutego koniec leżenia :).

12 lata 4 miesiąc temu #412796 przez andzia_zg
Ja dziś od tego upału cały dzień leżę i nic mi sie nie chce ;/ Od tego laniuchowania zapomniałam, że to czas robić obiad a ryba jeszcze w zamrażarce :lol:
Nie wiem jak Wy ale ja odkąd siedzę w domu i nie musze iść do pracy strasznie sie rozleniwiłam.
Ale może dzięki temu lenistwo Maleństwo jak się urodzi bedzie spokojne hihi :silly: albo odwrotnie - da mi w kość :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412797 przez Satine0
Ja bym zjadła jabłecznik :) mniammm...

1-go jadę do mamy to powiem żeby zrobiła <3

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka