- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
gabilee u mnie tak się robi przez gazy. Czuję ucisk i że idzie gula. Na początku też myślałam że to dzidzia.
AnodaBo wedlug mnie to jest dzidzia czemu nie chcesz uwiezyc ze mozesz czuc ruchy? to jest mozliwe wedlug mnie jak najbardziej tym bardziej w tym tygodniu co ty jestes
Gabille pewnie ze to byly ruchy mama takie rzeczy umi przeczuc bo ma intuicje. kazda kobieta ma inaczej jak sie dobrze wsluchasz w swoje cialo to napewno odruznisz maluszka od GAZOW
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez mam taki termin porodu i juz sie nie umie doczekac jak sei dowiem co bede miala mam taka cicha nadzieeje ze bedzie to dziewczynka a przeczucie ze jednak chlopak tez sie bede cieszyc oczywiscieNo niestety Na NFZ usg jest jakie jest...i tak nie najgorsze
No i widzę, że na usg data z 14.02 zmieniła sie na 12.02 Ale te dwa dni różnicy nie robią.
Narazie nie mam zgagi chociaz wzdecia sie zdazaja
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Satine na wzdęcia espumisan można brać. Ja miałam 2 razy zgagę i to przez pół dnia mnie męczyła.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Okropnie sie dzisiaj czuje ten skwar mnie doprowadza do szalu nawed w nocy spac nie idzie . A my dalej czekamy na to mieszkanie juz minol miesiac i nie ma zadnych papierow o dochodach a bez tego nici wczoraj nam powiedzieli ze niektorzy czekaja 4 miesiace!!! i ja mam mieszkac tyle czasu z tesciowa ! ,nie jest zle ale kto to zniesie! mam nadzieje ze lada dzien cos nadejdzie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie tak , dlatego jej nei sluchaj i nic jej nie gadaj bo jeszcze sie bedziesz denerwowac niepotrzebnieJustyna ona też jest w ciąży. Rodzi na początku marca więc tak sobie myślę że może to zazdrość. Raz mówi ale masz już brzuszek a raz jaki masz mały brzuch.
A ja rozpuscilam sobie teraz calcium i czuje jak mi stoi fuj . widze ze nie moge zadnych tabletek ani rozpuscalnych witamin.... bo zaraz laduje w kibelkkku
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak bylam w pierwszej ciazy, to nie raz przeryczalam przez ta zolze, bo sie swojej mamusi zalila, ze ja nie chce od niej czegos tam brac, odkupowac, bo ona 3 dzieci juz urodzila i caly stych do'" OPEDZLOWANIA", i tesciowka pozniej wydzwaniala, ze ja taka dzika, ze Gosia by chciala to , a tamto...oj ryczalam ryczalam ( hormony i wiek, bo wtedy 25 lat mialam i nieco inny swiatopoglad, teraz juz bym cos odszczeknela poprostu)...no i tak wyszlo, ze "musielismy"od niej odkupic mebelki i wozek i worki "szmatek", rozumiem, zeby to bylo takie dobrowolne, ale ja szukalam zupelnie czegos innego...no nieciekawe byly poczatki....aaaaa i jeszcze pamietam slowa tesciowki, ze Gosia tyle dla nas zrobila, ze pomaga z jezykiem i wogole,(bo wtedy jeszcze tak nie gadalam) Bogini. Haha a jednak obgadalam. Ale mi dobrze. Lata temu jednak to bylo i teraz mam do niej inny stosunek. Nie oczekuje poprostu zbyt duzo, bo wiem z kim mam do czynienia
A tak z innej beczki, to wystawilam wlasnie lozka moich chlopakow do sprzedania, bo trzeba bedzie im wspolny pokoik niedlugo zrobic a te ich kolumbryny do jednego nie wejda. Matko ile jeszcze pracy przed nami to szok!
kind-baby.marktplaats.nl/kinderkamer-bed...98Pmwgdxw%3D%3D&df=1
kind-baby.marktplaats.nl/kinderkamer-sta...98Pmwgdxw%3D%3D&df=1
moze chetna ktora hehe
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem co czujecie anoda i vini ja mam straszne bratowe tak fałszywe jedna drugą obgadują do mnie mimo , że mówię im , że mnie to nie interesuje a potem na kawusie do siebie latają ;/ obłuda , zakłamanie i fałsz aż się wylewa ;/ na szczeście juz jednej się pozbyłam haha , bo brat się rozwodzi i ona nie chce mnie znać ooo dzięki ci Panie
jestem wredna ehh nie rozmawiam z drugą też o niczym poważnym tylko o pierdołach , bo się przejechałam ;/ poprostu ją "toleruję"
vini fajne te łóżeczka niestety nie mam dzieci więc nie jestem zainteresowana
anoda moja bratowa też mi nie życzy dobrze , ciągle się pyta a czemu nie rodzisz tu tylko tam , ja rodziłam w tym i jakoś było dobrze nie rozumiem cię ;/ albo że czemu muszę aż do gdańska do gina jeździć skoro ona jest zadowolona z tego z naszego miasta ;/ a taka zadowolona , że wcześniaka urodziła , bo ten pajac nie zauważyl czegoś tam ;/
szkoda gadać zazdrość nie zna granic
albo jeszcze jedna ciekawostka ta 2 bratowa mnie odwiedziła w nowym domu , a potem chodziła po sklepach sprawdzać ile zapłaciłam za szafki ile za kanapy ;/ jakby wziął i tak wytargał normalnie pięści moje one przyciągają
ale się wyzaliłam trochę mi lepiej haahaha
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wiem edytowałam i usunęłam , ale i tak zostalo puste pole , a tam trudno