BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412987 przez Satine0
No robi się badania połówkowe w 20 tc. :) i mam zamiar je zrobić w 3d :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413015 przez gabilee
jak dziewczyny samopoczucie na wieczór?
ja się objadłam spagetti :)

12 lata 4 miesiąc temu #413046 przez jadziatopol
Hej dziewczyny :) u mnie co prawda dopiero rano...ale samopoczucie dobre :) tez sie objadlam na sniadanie. Zjadlam bulke z miodem i dzemem a 10 minut pozniej salatke jarzynowa i parowki :laugh: teraz leze bo musi sie ulozyc :laugh: nie mowiac o tym,ze nie mam sily wstac.

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #413063 przez vini-miki
jadzia, gdzie mieszkasz? bo przegapilam ;) ja zjadlam jablko, wykapalam sie, kurcze ale glodu jablkiem nie oszukam, bo juz mi zoladek wykreca :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #413076 przez jadziatopol
vini miki na razie mieszkam w Californii...ale zamierzam wrocic do Polski pod koniec pazdziernika. Troche przeraza mnie lot samolotem bo trwa z przesiadka 15 h ...ale moze jakos dam rade :( A Ty gdzie mieszkasz? Bo tez chyba nie w Polsce ?

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #413116 przez sylwka727
Dzięki Paula :kiss:

Gabilee mi teraz też się zapach rozszalał i mąż musiał zmienić żel pod prysznic bo mi zapach nie leżał a przed cążą mi się bardzo podobał

Anoda na allegro są śliczne na allegro: allegro.pl/dekoracje-i-ozdoby-naklejki-scienne-98726 albo imiona bobasków są prześliczne: allegro.pl/listing.php/search?string=imie&category=98726 sama się zastanawiam nad taką naklejką

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #413117 przez vini-miki
Jadzia, ja w Holandii juz od szesciu lat. eeeech dziewczyny chyba pora lulu, ja przeginam troche z tym kompem, ale to przez mezusia, bo wyjechal do pracy daleko i musi w hotelu nocowac, wiec korzystam z samotnosci ;) ale i tak juz mi oczy leca :) jakby co, to do jutra

12 lata 4 miesiąc temu #413120 przez justyna84
VINI-MIKIa nie wkuza cie maz jak jest za dlugo w domu w sesie marudny czy nie jest . Bo ja to sie czasami modle zeby moj poszedl do roboty juz jak ma za duzo wolnego bo mmmi na nerwy dziala :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #413132 przez gabilee
ja to chyba przez to lezenie jestem uzalezniona od laptopa ;/

12 lata 4 miesiąc temu #413182 przez Dave
No dobra, to ja się już nie czaję :lol:

Kobietki, no więc mimo że z moim D, nie poszliśmy na całość, nie wiedzieć jak, jakiś jego ogonek dotarł do mojego jajka i jesteśmy w 4 tygodniu ciąży :lol:

Lekarz trochę w szoku został, ja w jeszcze większym i mam mega schizę :ohmy: :ohmy:

Na USG było widać tylko pęcherzyk płodowy, ok. 0,22 mm. I jakiś płyn za macicą. Mam brać luteinę 2x dziennie po jednej tabletce i witaminki.
Ale nie zapytałam, czy mam się oszczędzać czy co.
Ogólnie czuję się dobrze, tylko mnie brzuch boli.

Zabieg miałam 27.06, miałam już jedną @ 11.07, więc wszystko jeszcze bardzo świeże.

Uspokójcie mnie co i doradźcie cosik.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu #413200 przez princess
Marlena1888 napisał:

hello! princess śliczny dzidziuś:) jak jest duży?

W poniedziałek mierzył 76 mm.

gabilee napisał:

princess a ci lekarz dał ten filmik czy sama robiłaś?
też bym taki chciała dla mojej dzidzi na pamiątkę

Gin mi dał na płytce. Spytaj swojego, może też ma taką możliwość, na wszelki wypadek wzięłabym pendrive'a.

Dave, super wiadomość. Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa. 2 miesiące minęły od zabiegu, więc nie jest źle, zwykle czeka się 3, więc spoko. Kiedyś czytałam na forum o dziewczynie, która zaszła w ciążę 2 tygodnie po zabiegu i na dodatek miała zaśniad, mimo to urodziła zdrowe dziecko. Wzięłaś zwolnienie?

12 lata 4 miesiąc temu #413209 przez kasia123m
Dave no to super.az mnie zagilgotalo cosw brzuchu :laugh: bedzie dobrze,zobaczysz.tylko sie nie denerwuj.wiedzialam odrazu hehehe.Anoda chyba tez :)

Agusia83 dzieki za info o zeromskim.ale masz sliczna corunie.slodzitka :laugh:

Ale piszecie dziewczyny.wczoraj bylam na wycieczce w solinie wracam a tu 83 posty.szok.
Anoda ciesze sie ze juz czujesz dzidzie.mnie dzis glowa boli od rana i spac niemoge i stukam w brzuch i jakby po lewej od pepeka cos bylo.ale chyba troche zawysoko jak na 14tydz?wtedy czulam w dole brzucha lekkie laskotanie.

Kupilam wczoraj sliczna czapeczke dla dziewczynki.ja nie wiem co bedzie jak jednak bedzie chlopak.bede musiala to sprzedac.wkleje jak wroce to domu.
Czy jak zaczelam 14tydz to znaczy ze zaczelam 4mies?czy dopiero jak slonczy sie 14tydz?

Kolezanka moja ur w niedziele i maluch zachlysnal sie wodami plodowymi.jest pod respiratorem i dali mu antyb.niby nie ma tego zachlystowego zapalenia pluc ale stan sredniociezki.czytalam na necie ze czesto potem jest wszystko ok.i oby tak bylo.mikolaj ma na imie.3200 wazy.
Super ze wszystkie dzidzusie ok.Satine az 9cm.duzy ten Twoj lobuz.pozdrawiam sliczne brzuszki.moj jeszcze malutki.

12 lata 4 miesiąc temu #413210 przez gabilee
dave gratulacje :) nie martw się moja przyjaciółka po poronieniu nawet @ nie dostała i po 3 tyg był już w ciąży w 2 tc :O to byl taki szok dla nas wszystkich, ale teraz bierze , zeby ciaze utrzymac 3x duphaston do tego kwas foliowy 5mg , bo im wiecej to tez pomaga utrzymac ciaze (czego nie wiedzialam) i witaminy :) WIEC NIE MARTW SIĘ I CIESZ SIĘ CIĄŻĄ :*

12 lata 4 miesiąc temu #413211 przez Dave
Princess - wierzę, że będzie wszystko dobrze.

Zwolnienia nie mam póki co. Dziś chcę powiedzieć kierowniczce i będziemy obmyślać strategię. Pracuję po 12H i to dużo :(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413221 przez anoda89
Dave Super wiadomość :kiss:. Nie martw się wszystko będzie dobrze, widocznie tak miała szybko fasolka być i trzeba się cieszyć. Teraz bierz jak najszybciej zwolnienie i ciesz się ciążą. Nic nie dzieje się bez przyczyny,taka moja teoria :). Ciesze się bardzo bo podczytywałam staraczki i czekałam aż się pochwalisz dobrą nowiną. Gratuluje :kiss:. Z kasią mamy niezłą intuicję :laugh:.

Jak dziewczęta samopoczucie? Do mnie dzisiaj mamusia przyjeżdza w odwiedziny.

4 miesiąc od 15 tyg, czyli jak skończy się 14 tydz :silly:.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka