- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A jeśli chodzi o wagę to cały czas stoję w miejscu. Ciekawe jak bedzie na wizycie we wrześniu.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ale się uśmiałam :DDDD świetne )) hihi
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chyba będę musiała się udać do dentysty i kupić miękką szczoteczkę .
czy , któraś z Was ma takie coś?
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prawdopodobnie jak się skończy. Na ostatniej wizycie gin powiedział, że jestem w 13 t 6 d i gratuluje mi, bo od następnego dnia zaczynam drugi trymestr.Czy jak zaczelam 14tydz to znaczy ze zaczelam 4mies?czy dopiero jak slonczy sie 14tydz?
Kolezanka moja ur w niedziele i maluch zachlysnal sie wodami plodowymi.jest pod respiratorem i dali mu antyb.niby nie ma tego zachlystowego zapalenia pluc ale stan sredniociezki.czytalam na necie ze czesto potem jest wszystko ok.i oby tak bylo.mikolaj ma na imie.3200 wazy.
Super ze wszystkie dzidzusie ok.Satine az 9cm.duzy ten Twoj lobuz.pozdrawiam sliczne brzuszki.moj jeszcze malutki.
Biedny ten maluszek, oby wyzdrowiał.
Dave napisał:
No to kochana tym bardziej poszłabym na Twoim miejscu na zwolnienie jeśli jest taka możliwość. Kiedy idziesz na betę?Princess - wierzę, że będzie wszystko dobrze.
Zwolnienia nie mam póki co. Dziś chcę powiedzieć kierowniczce i będziemy obmyślać strategię. Pracuję po 12H i to dużo
anoda89 napisał:
Fajnie Ci. Ja dziś fizycznie w miarę, pobolewa mnie trochę w podbrzuszu. A jak u Ciebie?Jak dziewczęta samopoczucie? Do mnie dzisiaj mamusia przyjeżdza w odwiedziny.
natalka napisał:
Mi tak samo. Zawsze na śniadanie jadłam całą miskę płatków na mleku, teraz połową najadam się do syta.Mi się jakoś pojemność żołądka zmniejszyła, na śniadanie zjem bułkę i do obiadu nic nie zjem, także nawet jakbym chciała się objadać to nie mogę.
gabilee napisał:
A kiedy czujesz ten posmak? Tylko po umyciu zębów? Mi też krwawiły dziąsła, mam w domu maść Solcoseryl i smarowałam nią na noc zmienione miejsca, do tego częstsze mycie zębów (wiem, że boli), nie wolno omijać lub myć mniej dokładnie bolących miejsc, bo jak odsłonią Ci się szyjki zębowe to już łatwa droga do próchnicy. Do tego obowiązkowo na noc nitkowanie i płukanie płynem. I kup sobie miękką szczoteczkę.a macie może też w ustach posmak krwi ;/ ? bo ja już od wczoraj może to od krwawiących dziąseł przy myciu zębów ?
Do do wagi to ja już się dawno nie ważyłam, ale ok. 3 kg mi przybyło od początku.
mrufka napisał:
Kochana, ja nigdy w żadne przesądy nie wierzyłam i nie wierzę, np. w jakieś piątki 13. A na zbiór zabobonów ciążowych się kiedyś natknęłam na necie, uśmiałam się i byłam w szoku, jacy autorzy tych głupot musieli być głupi. A w zabobony nie powinien wierzyć nikt, kto wierzy w Boga.DaveDziewczyny jak u was z przesądami w ciąży wczoraj do mnie babcia mówi nie oglądaj programów o kalectwie bo sie zapatrzysz i urodzisz chore dziecko ja tam nie wierze a wy jak ?
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Dave GRATULACJE Cieszę się z Tobą. Wypoczywaj i myśl pozytywnie
Ja dziś byłam w sklepie PEPCO. Mają wyprzedaż (jak wszędzie) Pokopałam trochę w koszu z body z krótkim rękawkiem po 5zł i z długim po 7. Kupiłam 3 z długim. Chociaz podobno jak czytalam opinie produkty tego sklepu nie powalają jakością..zobaczymy... A może kupowałyście juz tam i jesteście zadowolone?
Następnie w Carrefour znów kupiłam śpiochy i pajacyk. Z tymi rozmiarami to jaja czasem piszą po prostu 0-3, czasem 56, albo 56-62.. I być tu mądrą.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
u nas wczoraj przeszla mega burza az mialam stracha dzisiaj jeszcze jest sloneczko ale zrywa sie wiater do wytrzymania przynajmniej ta pogoda jest.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czesć dziewczynki.
Dave GRATULACJE Cieszę się z Tobą. Wypoczywaj i myśl pozytywnie
Ja dziś byłam w sklepie PEPCO. Mają wyprzedaż (jak wszędzie) Pokopałam trochę w koszu z body z krótkim rękawkiem po 5zł i z długim po 7. Kupiłam 3 z długim. Chociaz podobno jak czytalam opinie produkty tego sklepu nie powalają jakością..zobaczymy... A może kupowałyście juz tam i jesteście zadowolone?
Następnie w Carrefour znów kupiłam śpiochy i pajacyk. Z tymi rozmiarami to jaja czasem piszą po prostu 0-3, czasem 56, albo 56-62.. I być tu mądrą.
Kupywalam juz w tym sklepie i faktycznie zadna rewelacja ale jak bedziessz miala tego duzo to sie tak nei zniszczy ,chyba ze wolisz drozsze a bardziej wytrwale Ja kupuje to co jest nie patrze na firme czasami zajrze do smyka
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa