- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
a teraz to ja nie chcę wiem co się przeżywa jak to jest i sobie nie wyobrażam że on tam będzie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Satine badania na toksoplazmozę robiłam i 56zł za nie dałam. ja miałam jeszcze na różyczkę, kiłę i żółtaczkę i za wszystko dałam 103zł.
Co do porodu ja bym badzo chciała żeby M był.. to będzie przeżycie dla nas obydwoje i będę czuła się bezpieczniej.
kurcze muszę trafić na porodówkę na tlc bo dawno już to widziałam;)
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie waga stanela na 54 a brzuch robi sie wiekszy
Dave gratuluje
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurcze padnięta jestem. Najchętniej poszłabym spać, ale jest tak duszno, że nie da się leżeć.
Mojego A przy porodzie nie będzie. Będę miała planową cesarkę, mąż w tym czasie będzie w domu ze starszą córką.
Ale narobiłyście mi smaka na niezdrowe żarcie. Zjadłabym sobie fryteczki z ketchupem.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadąc zatrzymaliśmy się nad jeziorem i pomoczyliśmy sobie trochę nogi. A w pon byliśmy na plaży i się kąpałam. Woda była jakaś ciepła, bo weszłam bez wahania.
Mąż prawka nie zdał...Za każdym razem się modlimy, wykupuje jazdy, rodzina "trzyma kciuki" i za każdym razem porażka...
Ale macie duże brzuszki.
Dave gratulacje, bardzo się ciesze, że znów dołączasz do grona przyszłych mamusiek. Mam nadzieję, że pójdziesz na zwolnienie i wszystko będzie dobrze.
Madlen w tesco mają ciuszki dziecięce firmy F&F, czy jakoś tak, w każdym razie dużo ślicznych rzeczy, śpiworków itd. Mi się zawsze podobały, takie misiowe.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na allegro znalazłam super paczki z ciuszkami i chyba jak już będzie czas to i ja będę licytować. allegro.pl/sliczna-big-wyprawka-dla-cork...ety-i2560084498.html strasznie mi się podobają ale co z tego jak płci nie znam.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka ja też namiętnie oglądam Porodówkę albo Ciąża z zaskoczenia Nom sale mają fajne i ta jedna położna jest super a oglądałyście odcinek jak się babcie pobiły po tym jak wnuk się urodził?
Co do widowni to ja miałam niezłą była doktorka, dwie położne, zastępca ordynatora wcześniaków, i 3 pielęgniarki od wcześniaków a salka taka mała była, taki tam tłok panował ale jak się rodzi to naprawdę nie zwraca się uwagi kto jest czy patrzą czy nie. Czyli bagatela miałam 7 osobową widownię
A męża nie chce przy porodzie bo on by padł poza tym jak mnie coś boli to się stresuje bardziej niż ja i nie nerwuje jak miałam lekkie skurcze i trochę jęczałam podczas nich to łaził w te i we wte i się denerwował a mnie to stresowało, czasem go straszę że będzie przy porodzie ale tylko jak mi działa na system nerwowy
Michasia skąd ja to znam mój też co chwila podchodzi i nie zdaje a ja czasem nie mam nastroju do jazdy albo nie czuję się na siłach ale co zrobić
Anoda śliczne są te paczuszki na allegro a ta jest przepiękna z linka
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
michalina to szkoda , że nie zdał;/ ale następnym razem będzie lepiej , może niech idzie sam na egzamin to może mniejszy stres bedzie miał , że nikt go z rodziny nie obserwuje ja zdałam za 3 , bo strasznie się stresowałam a poszłam na ostatni egzamin i miałam wszystko gdzieś sama pojechałam i zdałam ogólnie teraz każdy sie dziwi , że za 3 zdałam dziennie potrafię nawet 300 km robić tylko na swoim terenie, mówia , że szybciej od mojego ukochanego jeżdżę ale teraz jak w ciąży to nawet na auto nie moge patrzeć , bo ciągle mi nie dobrze ;/
ja właśnie wypiłam barszczyk zrobiłam legowisko na dywanie i leżę tak mi dobrze , bo to łóżko jest tak miękkie już , że aż kręgosłup boli ;/
anoda śliczne te ciuszki
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwka dzięki, chyba nie będę po lumpach chodziła tylko z allegro. Nie lubię szperania i nie potrafię szukać. Zobaczymy.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wiedziałam , że na prawko pójdę 3 mc przed osiemnastką , dostałam od taty na urodziny jak każdy z rodzeństwa , potem szybko jakiegos grata za 2 tysiące , żeby w razie co nie było szkoda i szybko mozna się przyzwyczaić do jazdy
ja mam 5 lat nawet nie wiem kiedy to zleciało , a muszę wymienić na nowe , bo mam terminowo przez dużą wade wzroku ;/
anoda tez chyba poszperam nie wiedzialam , ze takie ladne i nic nie zniszczone ciusszki maja
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa