BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #412240 przez gabilee
satine a u mnie goraczka na dworzu !! tragedia ;/

zaraz ide sie przespać chociaz chwilke :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #412243 przez vini-miki
Bylismy w Polsce ponad 3 tygodnie, w tym wakacje :) No a po powrocie do domu, wiadomo kilka dni "odgracania" i "100" pralek szmat, a ze wy tak skrobiecie niemilosiernie trudno tak wskoczyc w temat gladko, ale czytalam w miare na biezaco od tygodnia :) dziki tym mailom wlasnie hihi, bo zawsze w tel. sprawdzalam i przez poczte czytalam co u was :)

12 lata 4 miesiąc temu #412245 przez vini-miki
Bylismy w Polsce ponad 3 tygodnie, w tym wakacje :) No a po powrocie do domu, wiadomo kilka dni "odgracania" i "100" pralek szmat, a ze wy tak skrobiecie niemilosiernie trudno tak wskoczyc w temat gladko, ale czytalam w miare na biezaco od tygodnia :) dziki tym mailom wlasnie hihi, bo zawsze w tel. sprawdzalam i przez poczte czytalam co u was :)

12 lata 4 miesiąc temu #412252 przez Madlen
Dzieki Marlena.
Vini zazdroszczę Ci tych kopniaków...
Deszcz :)

12 lata 4 miesiąc temu #412259 przez vini-miki
dziewczyny a co tam z lista, bo ta moja w podpisie to juz chyba nieaktualna? moznaby zmodyfikowac :) niewiem czy ja usuwaac czy jeszcze nie..; a te ruchy to naprawde raz na ruski rok; ale juz niedlugo mysle, zaczna sie bombardowania u nas wszystkich :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412262 przez mrufka
Ja też chcę deszcz bo masakra jest :) Dziewczyny mające tą poduszę rogala powiedzcie mi czy ona pomaga wam na kręgosłup czy go odciąża w jakiś sposób bo ja teraz jak wstaje to cholernie mnie boli i zastanawiam się nad kupnem bo są dość drogie po 160 zł ale jak mi pomoże to kupie

Co do listy to jakoś ostatnio ją uaktualniałyśmy szukałam jej nawet i kurde nie znalazlam

12 lata 4 miesiąc temu #412273 przez Madlen
Mi z rogalem się megawygodniej śpi, a jak działa na kręgosłup to nie wiem.. Mnie nie boli na razie. Ponoć pomaga.. Drogie, fakt. A w internecie może trochę taniej?

12 lata 4 miesiąc temu #412316 przez jadziatopol
Vini-miki czesc :) nie mialysmy okazji sie poznac wczesniej. Mam podobny "brzuszek " do Twojego...podobnie okazały i prezentuje go z dumą :P
Ania Aniu witaj na forum :)
Dziewczyny tak sie rozpisalyscie,ze musze dluuuugo nadrabiac :)
Ja mam 37 lat a jak dzidzius sie urodzi bede miala 38....odnosze wrazenie ,ze jestem tu chyba dinozaurem :( jestem po rozwodzie od 12 lat i mam syna 15 letniego. Z obecnym Romeo jestem od 9 lat i odpukac jest tak dobrze jak bylo na poczatku a moze lepiej. Teraz od kiedy jestem w ciazy to wogole dostalam fiola na jego punkcie...czuje ,ze zakochalam sie po uszy :silly: to pewnie te hormony....hihi...ale niestety w jeden dzien kocham na zabój a w drugi robie chore awantury nie wiadomo o co :silly: cud,ze on jeszcze ze mna wytrzymuje.
Ale macie ciuchow dziewczyny! Ja na razie kupilam kilka body ale niestety krotkie bo tu jest problem ,zeby kupic cieplejsze. Z rozmiarem to tez nie wiem jak bedzie bo rozmiarowki tu sa inne niz u nas. Zamiast w cm podaja od 0-3 miesiecy. Ale kupilam mimo wszystko kilka bo za "grosze".Komplet 5 body za 2$ Carter'a. Szok! Tylko martwie sie rozmiarem i tym,ze bedzie dzidziowi zimno. Najwyzej sprzedam :(
Zaraz zrobie fotki brzucha....jak sie zmiesci w kadrze :silly:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #412325 przez Madlen
Jadzia to faktycznie bardzo tanio dałaś za ciuszki. Nie to co w PL.

12 lata 4 miesiąc temu #412326 przez Satine0
Ja mam tylko śpiworek, czapkę i pajacyka :) Jutro idę do lekarza...jak będzie wszystko okej to pewnie coś tam kupię ;p

12 lata 4 miesiąc temu #412333 przez Madlen
Satine jak tam przygotowania? Lista gości przeszła? ;)

12 lata 4 miesiąc temu #412338 przez princess
Hej mamusie, melduję się po dzisiejszej wizycie, moja dzidzia jest zdrowa, mierzy 76 mm i jest prawdopodobnie chłopcem. Madlen, na USG widziałam podobnego siusiaka jak u Twojego szkraba. Gin powiedział, że to może być przerośnięta łechtaczka, ale to raczej siusiak. Wstawiłabym fotkę, ale nie mam żadnej fajnej, za to mam filmik ale chyba nie da rady go tu wstawić.

12 lata 4 miesiąc temu #412339 przez buziaczek18
Hej dziewczyny,ale rozszalałyscie się z tym pisaniem ,ale już troszkę poczytałam i jestem w temacie,więcej czytam niż piszę ,witam nowe mamusie które do nas dołączyły ,mam nadzieję że miło z nami spędzą czas.Co do ubranek na razie mam tylko parę sztuk i śliczny spiworek ,wstrzymuję się jeszcze do 20 tygodnia ,u nas strasznie gorąco jest teraz 34 stopnie ,żar leje się z nieba ,ja mam 35 lat ,i jestem z moim m od 7 lat ,tak sobie żyjemy,jest różnie raz dobrze raz zle,życie niestety nie jest usłane różami ,ale cóż najważniejsze są dla mnie dzieci a mam ich aż 4 więc im poswięcam najwięcej uwagi,kocham je ponad życie ,choć jest ciężko bo nie pracuję ale się kochamy,dziewczyny nie dajcie się to wy i wasze dzieci są najważniejsze i niech tak zostanie.... :) :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #412347 przez Satine0
Madlen wszystko już przygotowane ;-) Lista gości bez zmian -16 osób. Do tego małe przyjęcie i tyle. :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412348 przez Madlen
Princess to suuuper, że wszystko w porządku :) Gratulacje, odetchnęłaś. No zobaczymy czy chłopcy pozostaną chłopcami ;)

Buziaczek 4 dzieci... Szacunek.

Satine to teraz tylko radosne oczekiwanie :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka