- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
gabilee w takim razie spóznione życzenia. Wszystkiego najlepszego kochana .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Madlen z doświadczenia wiem że w Auchan nie powala ale czasem można trafić na jakieś ładne ubranka w dobrej cenie. A w Tesco faktycznie jest duży wybór i śliczne ubranka ale ceny mają kosmiczne przynajmniej u nas w Rzeszowie. WIem co przeżywasz z mężem mój były narzeczony był taki sam choleryk o byle pierdołe awantura zawsze ja musiałam ustępować więc nie będę Ci mówiła żebyś z nim pogadała czy pierwsza wyciągała rękę bo wiem że to nic nie da może jak dzidziuś się urodzi to zmięknie . Mieliśmy już termin ślubu ustalony i zawsze mówiłam że po ślubie się zmieni że będzie lepiej i przede wszystkim przyzwyczaiłam się do tej sytuacji i nie myślałam o tym że facet może mieć miły i iść na kompromisy. A jednak pół roku przed ślubem spotkałam moją pierwszą miłość.Zawsze o nim myślałam bo był dla mnie ideałem faceta no i jest teraz moim mężem
Hej Andzia
Co do wieku to mi w grudniu stuknie 22
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Ja mam 22 lata.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a powiedzcie czy wiecie jak wasi rodzice wybierali dla was imiona ?
bo ja wciąż sie zastanawiam jak moja mama mogła przeczytać w gazecie i tak mi dać na imię nie powiem oryginalne , ale czasem się śmieję ,że mama dałam Pam a tata Ela heeh a potem w urzedzie nie chcieli mi dac tego imienia i tata na drugie dał mi Anna i przekupił Pani w urzedzie kawą haha to były kiedys czasy
anoda dziekuje pieknie :*
sylwka to dobrze , że w porę zorientowałaś się , że to nie ten bo nigdy nie pozwólcie dziewczyny , żeby facet wami pomiatal , bo jestescie warte tego by miec do was szacunek :*
ja mam przyjaciolke , ktora ma faceta i on robi z nia co chce a teraz ma depresje wychodzi z domu tylko w nocy ;/ nie wiem juz jak jej pomoc a najlepsze, ze ona mowi ze to jej wina , ze on ja tak traktuje !!! ZADNA KOBIETA NIE JEST PRZEDMIOTEM I WINA ZAWSZE LEZY PO ŚRODKU !!! juz nie wiem jak jej to wytłumaczyc , zeby ujrzala na oczy ! ciezko mi z tym ze nie potrafie jej pomoc ;(
natalka tez mialas przezycia ze swoim m , ale cale szczescie poszedl po rozum do glowy i dorósł by być tata i cie wspierac
moj n wie , ze ja jestem niezalezna i nigdy nie pozwole , zeby mnie obrazil , dla mnie podstawa w zwiazku jest zaufanie i szacunek do siebie, nigdy go nie wyzwalam ze zlosci i on mnie tez nie
madlen nie mow ze jak ciocia , bo po 30 dopiero sie podobno życie zaczyna
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ale jesteście młodziutkie Super.. Ja to jak ciotka sie czuje przy Was
Idę z pieskiem w ten skwar.
witam nową koleżankę
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiem wam, że urodziłam się 3 dni po terminie...wyszłam 9 kwietnia wtedy kiedy mój ojciec wychodził z wojska tak na niego czekałam.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Czuję się dobrze. O dziwo nie wymiotuję, czasem poboli mnie troszke brzuch ale wtedy się położę i ból mija. Czasem mam tylko mdłości - ale też lekkie. Miałam kryzys 3 dni temu.Akurat robiłam obiad,miałam otwarte okno a sąsiad kosił trawę. Ale mnie zmulił ten zapach. Tak jak zawsze podobał mi się zapach świeżo skoszonej trawy tak teraz myślałam,że nie skończę robić obiadu (ale na szczeście nie wymiotowałam)
A tak w ogóle to mam 27 lat miło mi was poznać
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja miałam być Kamila. Tata pojechał do urzędu i ... zapomniał jak miałam się nazywać. Podał pierwsze imię jakie przyszło mu do głowy i jestem Paulina.
Witaj andzia_zg na forum.
gabilee ja też mam dziś dzień jedzenia. Jem wsio co mi w ręce trafi. Muszę dokupić sobie ogórków kiszonych. Jem je kilogramami. Za to na słodkie nie mogę patrzeć.
A mam 22 lata.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kurcze, az wyrzutow dostalam, ze tak rzadko pisze, ale wy to jestescie "bestie" normalnie...tyle postow na dzien produkowac,? szok
U nas goraczka okropna...siedze i ciekne....chlopcy w basenie i chyba niedlugo do nich dolacze
Co do ruchow, to ja juz czulam, ale sa jeszcze tak niepowtarzalne, w doslownym slowa znaczeniu, ze nie ma co sie wsluchiwac i wyczekiwac, no powiedzmy, ze ze 3-4 razy bylam pewna, ze to "to" Pietra tez mam na okraglo, bo to juz miesiac prawie, jak na wizycie nie bylam, mam dopiero w czwartek..no a w miedzyczasie, mdlosci poszly juz calkowicie w niepamiec i takie schizy czlowiek sobie wkreca, czy aby aby wszystko ok? na szczescie cyce mnie bola i o zgrozo rosna i rosna..a ja zawsze z cycatych bylam co do moich 154 cm wzrostu ni w 5 ni w 10 ale co tam, jeszcze sie zdaza zrobic flaczki za jakis czas.
Ja skoncze 30 lat w pazdzierniku, pierwszego synka urodzilam w wieku 25 lat, drugi 27 i teraz no wlasnie ciekawe co...? tak czy siak bede ryczec na usg, jak mi stwierdza plec, hehe
Ja rozgladam sie narazie tylko za wozkami, i w sumie to model mam juz wybrany, a wlasciwie 2, ktore najbardziej mi sie podobaja Maxi cosi mura i Mutsy
dla przykladu kind-baby.marktplaats.nl/kinderwagens-en...jws7Kfj%2B4VB4M&df=1
i mura kind-baby.marktplaats.nl/kinderwagens-en...click=1#photoGallery
na dole jest wiecej zdjec, jak najedziecie myszka na miniaturke to sie wyswietli duze i jeszcze moj brzusio a moze raczej brzuchol wczorajszy (jestem 5 kg do przodu :/)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Meza czy partnera, ktory nie okazywalby szacunku zawsze i wszedzie wobec mnie, nie zdzierzylabym ani chwili, dziala to oczywiscie we dwie strony. Kazdy ma plusy i minusy, trzeba tylko uwazac zeby te plusy nie przyslonily tych minusow
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Siedzę i główkuję już ze 20 min i dupa blada...
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ja jak wspominałam urodziłam się w 7 mcu, waga: 2,150 kg długość 45cm. I miałam mieć na imię Michał
Paula jak piszesz wiadomość, przed wysłaniem odhacz kwadracik, gdzie jest mowa o subskrypcji.