- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

u nas od rana ładne słonko. oglądaliśmy z P film do 1.30, a później mieszałam i przekładałam do foremek ciasto na chleb, bo bałam się, że do rana ucieknie z garnka:). Rano jak Ania się najadła, to wstawiłam i mam nadzieję, że trochę ostygnie na śniadanko.
w pt piekłam pierwszy raz chleb na zakwasie. wyszedł przepyszny, jak wczoraj jedliśmy go na śniadanie to był identyczny w smaku jak na świeżo, a stojąc 2 dni w chlebaku nawet nie wysechł, ciut tylko pierwsza kromka. pycha taki chlebek.
100 lat dla Igi, Nataszy i Olka na 7 m-cy oraz Leosia i Bartka na pół roczku:)
Satine powodzenia u lekarza.
Martyna a mleka też nie chce?
miłego dnia i oby u Was też się takie piękne słonko pokazało.
Monia jak Mailo? Lusia dorwała się wczoraj do opakowania z kaszką dla Ani. Ale sobie wąsy poobklejała:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Malutki od 3 zrobił 3 kupki juz... Teraz wychodziłam z domu o 9 to spal odprowadzilam najmłodszego do świetlicy i czekam teraz na autobus do szkoły

Aaaa... I dostałam dzisiaj okresu po prawie dwóch miesiącach ciszy może temu brzucha wydelo mi trochę bo byłam parę dni przed

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Najlepsze życzenia dla WSZYSTKICH MAŁYCH JUBILATÓW 6 i 7 - Miesięczniaków

Zacznę od końca - Michasia - chlebek wygląda cudnie i pewnie jest przepszny. Wrzuć przepis jeśli to nie zbyt duża fatyga

Pati No cóż... Czasem lepiej pewnych spraw nie komentować

Pliszka Macierzyństwo wyraźnie Ci służy i jesteś przeszczęśliwa, więc czemu nie przedłużyć tego stanu?

Martyna Ja też mam problemy z niejadkiem Anią. Kaszki rano wcale nie chce. Czasem uda się parę łyżeczek i to cud. Zaciska usta i pluje. W miarę je obiadki, ale słoiczkowe i to nie wszystkie. Zjada oczywiście maksymalnie pół dużego słoiczka. Mleko też nie wchodzi.
Właśnie - ile Wasze dzieci jedzą mleczka? Moja, mam wrażenie,że coraz mniej, przy czym nie nadrabia tego innymi posiłkami

Monia Jak się czujecie Ty i Igunia? Zdrówka życzę. Wczoraj czytałam o tym, co lekarz Ci powiedział, ale nie bardzo mogłam pisać. Słyszałam wprawdzie, że bywa mleko mniej i bardziej treściwe, ale żeby mleko matki mogło nie służyć czy szkodzić maluchowi? Człowiek już niczego nie może być pewny. W każdym razie dobrze, że panujesznad sytuacją. A Igunia jak zwykle - przepiękna modelka i w tych okularkach

Satine Napisz koniecznie co u lekarza. Od kiedy napisałaś o tym cycusiu Marysi to zawsze macam Ani po kąpieli. Mary cudo

Reszty już nie spamiętałam, przepraszam. Co do tematu dzieci - nie powiem z całą pewnością nie dotyczy mnie, ale raczej już to temat w moim przypadku zamknięty. I tak cud i wielkie szczęście, że w moim wieku mam zdrowe dzieciątko (pierwsze w dodatku). Mój mąż oczywiście marzy jeszcze o jednym i to niekoniecznie synku (nie chciałby, by Ania była jedynaczką), ale mamy świadomość ograniczeń - głównie wiek nasz i coraz większe ryzyko co do zdrówka dzidzi. No i chyba by mnie z roboty wywalili. A co ludzie by gadali, to już nie wspomnę

Mała chwilowo drzemie, obiadek na gazie a ja kawkuję. Ach jak dobrze

Miłego dnia
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I również przesyłamy moc buziaków dla naszych współjubilatów, Nataszki, Olusia, Leosia i Bartusia

Igula obudziła się wczoraj ok 22.30 i zasnąć nie mogła. Pierwszy raz było tak, że ciemno na dworze, a ona z uśmiechem na buziuli i oczkami jak 5zł. Dałam cyca, próbowała się pokładać a po chwili stała w łóżeczku i wołała "memm, memm" hmm to chyba ja

Dziś czuje się chyba trochę lepiej, ale nadal psika i pokasłuje. Za oknem słonko, ale zimno i wieje więc nigdzie nie wychodzimy

Pati nie chcę mówić "a nie mówiłam"...chociaż stara jestem i jakies doświadczenie życiowe mam, więc mogę

Banana córeczki są najwspanialsze na świecie

Michasia podaj małej witaminkę C i wapno na katar. Bardzo możliwe, że to ząbki...a uspokaja się jak masujesz jej dziąsełka lub smarujesz żelem?
Mailo...ehh on chyba czuje, że cos jest na rzeczy i obraża się na nas. Np jak wchodzę do kuchni to odwraca się do mnie ogonem i udaje, że nie słyszy, albo w nocy przychodzi pukać miską, mimo, że głodny nie jest. Chowa się w naszej szafie...generalnie odwala mu ostatnio. A Iga zakochana

Chlebek wygląda apetycznie

Ania jakie pultaski dostała

To moja Kinia musi nieźle poważnie wyglądać, że Paweł wziął ją za mamuśkę

Martyna dziękuję

Katarinka uwierz, że ja tez jestem w szoku z tym pokarmem...czytałam wczoraj sporo i nie zamierzam w żadnym razie ograniczać małej cycusia. Jedynie nad ta dieta pomyślę, żeby może mniej tego wapna i całej reszty było. No i Igulkę będziemy namawiać do dań warzywnych i owocowych. Dzis rano sukces, wypiła na raz 80ml soczku jabłkowego

A jeszcze ciekawostka...ta lekarka od przemiany materii powiedziała, że dziecko w wieku Igi, powinno dostawać mleko, jedną porcję zupki warzywnej, jedna porcję przecieru warzywnego lub owocowego i soczki. Żadnych kaszek, jogurtów itp w tym wieku nie potrzeba.
Pliszka jaka urocza fotka

Konto maliowe miałam do rana zablokowane

Jeszcze wrzucę Wam mojego 7-miesięcznego maniaka komputerowego

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- katarinka1
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dziewczyny jak sobie radzicie (a może nie macie tego problemu lub uważacie, że to nie problem

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Te 25 lat to za mało...
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

wszystkiego najlepszego i buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów!!!!

satine 3mam kciuki za to badanie, będzie dobrze a Marysia jak zawsze słodziuteńka

ola podobne jesteście

banana moja teściowa jest Eleonora i powiem Ci że dusza człowiek, teraz doceniam to jak mi pomaga...

patiii oj to chyba znak.. to gówniarz na dodatek nieodpowiedzialny...
monia oby Igunia jak najszybciej wyzdrowiała bidulka:kiss:

suzi haha obca baba przy moim Filipciuniu?! o nieeeeee że cooooo!

dominia i jak Igorek? wyszły już ząbalki? moja teściowa mówi że Fifi też ząbkuje ale na górze... się okaże...

miłego wtora!
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Marlena a Fifi ma już ząbki, czy to pierwsze?
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Monia masz rację ta kobieta bez serca powinna mieć dożywocie i to bez dyskusji.
Wszystkiego najlepszego dla Naszych jubilatów !!

My z M. mamy dzisiaj małą rocznicę bycia ze sobą

Z tego wszystkiego o tym zapomniałam i M. dzisiaj do mnie dzwoni i mówi, że bardzo mnie kocha a ja eeeeee o co chodzi i mi przypomniał i smutno mi się zrobiło

przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich ale mam dosłownie chwilkę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Po co Ci ktoś taki? Już Ci ktoraś dziewczyna słusznie powiedziała, ze zaslugujesz na coś lepszego, na Mężczyznę a nie na wiecznego chłoptasia. Daj sobie spokój, zalicz ten epizod do nieuniknionych błędów mlodości, ale naucz się na tym błędzie! Bo faktycznie, jesli się jednak z nim zwiążesz to Twoje zycie nie będzie mile, znam ten typ i wiem co mowię, choć na szczęscie ja czegoś takiego nie przeżyłam ale dlugie latavobserwowałam i przeżywałam korowody mojej przyjaciółki....wreszcie po latach sięcwyplątała, ale myślę ze kosztowało ją to parę lat życia mniej, a po co Tobie to? Skorzystaj z podpowiedzi starszych kolezanek, wyjdz z tej metnej wody i wyplyń na czyste wody życia, a myślę, ze jakiś Prawdziwy Mężczyzna gdzieś już na Ciebie i Marcysia czeka

marlenko, belfrem jestem....

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...
Aniołek [*]