- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
Ja połówkowe mam w 20tc - 3 Października. 18 Października jadę z Oli na turnus rehabilitacyjny, 460 km z Warszawy. Mam nadzieję, ze jakoś dam radę wysiedzieć tyle czasu w aucie.
Zrobiłam właśnie frytki. Mniam pychaaaa Chodziły za mną już z miesiac. Ale takie domowe a nie kupne.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Mam na imię Magda,mieszkam w Lęborku(30 km od Łeby)Podczytuje Was od samego początku wiec znam Was wszystkie jakbyśmy codziennie kawkę piły
Jestem w 13 tc,termin-19 marzec!!!
Mam już córcie-13 letnią Julcie :)I po tylu latach w końcu się udało (a ciężko było,ciężko)
Uwielbiam was podczytywać,fajnie tu !
W piątek mam badania prenatalne,już mnie z nerwów skręca,Tydzień temu byłam u swojego gina,stwierdził że wszystko o.k,ale sprawdzić dokładniej nie zaszkodzi(co fakt to fakt tym bardziej że na skierowanie)
Dziewczyny mam dylemat,od paru dni pobolewa mnie brzuszek,to znaczy nie wiem jak to nazwać,nie kuje,tylko tak jakby ciągnie po obydwu stronach.trochę panikuje,ale tak długo się staraliśmy o dzidziusia że popadam już w paranoje czasami !!!!
Podpowiecie co to może być,może któraś z Was też tak miała w tych tygodniach .....
p.s już kiedyś pisałam trochę z wami
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka ale super ciuszki.zarabiste
A ten piaty miesiac to jak jest skonczonych pelych 18tyg i zaczyna sie 19?tzn np 18 tyg i 1 dzien?
Ja robie tosty na kolacje.chlep tostowy ser i pomidor do srodka i zapieekam.taki mam metaliczny posmak od tego zelaza.albo mi sie zdaje.a dzis sie wystraszylam bo wchodze do wc siadam a na wkladce mam kawalek sluzu,doslownie,takie jak kawalek gestego budyniu.normalnie twardy i ciagmacy.az sie wystraszylam ze jakis czop albo co.mi przy pierwszym porodzie wody odeszly wiec nie wiem jak czop wyglada.ale do tejj pory nic sie nie dzieje wiec pewnie ok.
- Dusia
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Normalnie nos mam przetkany,ale mam taki odruch kaszlowy i boli mnie gardlo.popsikam tantum,herbatke z cutryna pije i zobaczymy.popoludniu jakby lepeij.dzidzia caly czas kopie nozkami w samym dole brzucha.u nas jak bedzie dziewczynka to chyba Amelka bedzie.maz cos mowil o patrycji.o tej kornelii tez mysle ale takie komplikowane w wymowie mi sie wydaje.maz chcial jeszcze Ola ,mi sie kiedys podobalo ale teraz niebardzo.to wszystko oczywiscie jak tam siedzi dziewuszka.bo jak chlopczyk to pojecia nie mam.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madlen ja nie mam pojęcia jak się liczy te miesiące już mi sie miesza;/
a ja dzis znowu bylam w szpitalu jestem zalamana , powiedzial nawet , nie badając , że napewno poronilam skoro mam plamy takie brazowe ciemne ;/
wgl zaczelo sie od tego , zepojechalam w tym zakletym miescie do szpitala (Piekary śląskie - szpital miejski) i nie dosc , ze czekalam 40 min ponad na wizyte to babka do mnie , ze co ja tu wgl robie z gdanska , ze musze lezec itp ze co to ze mi leci to nic wielkiego nawet mnie nie zbadala poprostu nic tylko krytykowala gdanskich lekarzy ( a bedac tu ciagle leze, albo siedze ) nawet sie nie spytala co i jak i powiedziala , ze usg moze mi moze za 2-3 h zrobic !!! ja zrobilam takie oczy wielkie , wyzwalam ja , ze czy gdybym krwawila to tez by czekala 2-3 h ?!! i ze na nia skarge zloze
potem pojechalam do 2 szpitala , ale w Bytomiu , ledwo weszłąm , a polozna , ze mnie do szpitala poloza , a ja powiedzialam , ze moge lezec w domu i odmawiam , ze chce byc zbadana , a ona ze to nie poradnia , nosz kur...wa gdybym znala jakiegos lekarza w tym bytomiu to bym prywatnie poszla odpowiedzialam jej ! i sie "zlitowala " , lekarz z laska mnie przyjal
tez czekalam z 20 min !!
wchodze a on , ze napewno poronilam , to ja w ryk mowie co tu sie w tych szpitalach na poludniu dzieje to karygodne , u nas odrazu w szpitalu przyjmuja , zeby sprawdzic ,
mowie do niego jak moze stwierdzic , ze poronilam skoro nawet nie zbadal ,
i on mi tlumaczy , ze przy krwiaku tak jest , ze czemu odmawiam polozenia w szpitalu itp
powiedzialam ze ma mi usg zrobic!
pytam sie go o co tu chodzi , czy mam zaplacic czy to o to chodzi i takie tam ? a on ze to nie chodzi o pieniadze ! wgl ich zachowanie bylo ponizej krytyki zastanawiam sie nad zlozeniem skargi ;/
no i przylozyl usg i moj synek zyl ! serce bilo
a on na to ze predzej czy pozniej i tak poronie , bo krwiak !!
jestem zalamana co tu sie dzialo dzisiaj !! w domu przeplakalam chyba cale godziny az zasnelam , dopiero sie obudzilam
juz nie wiem dziewczyny co robic leze , siedze , oszczedzam sie , biore tabletki a tu dzis taki szok ! wgl myslalam , ze twardy brzuch to dobry znak , ze juz to ok a jednak tak nie moze byc dziewczyny macica musi byc "luźna" , ale juz nie wiem czy tym wszystkim lekarza wierzyc !
nawet swojemu nie ufam w 100%
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wracam dopiero za tydzień do siebie na weekend
ale od poczatku ciazy tyle przebojow , ze zaden nie wzbudza we mnie zaufania
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
jak Wam minął dzień? wczoraj przyszedł polecony z zusu z rzeszowa i 17,09 mam się stawić o 8.30 z dokumentacją i zdjęciami. ale ten zus kombinuje.. ale i tak nic mi nie może zarzucić..
gabille nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze :** 3mam mocno kciuki za Ciebie i Twoje malewństwo..
hej dusia, mnie też tak pobolewa brzuch.. taki ból jak na okres.. chyba macica się rozszerza.
kurcze, dziś rano się budzę a tu migdałki powiększone i gardło zaczerwienione.. kupiłam sobie pneumovit sept taki aerozol z aloesem i szałwią :* zobaczymy czy pomoże.
pozdrawiam Was gorąco :***
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa