- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Czekam na wieści po kolejnych dzisiejszych wizytach. Trzymam za wszystkie kciuki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Czekam na pozostałe relacje z dziś.
Satine też nie mogę doczekać się jutra. Czy będzie USG czy nie i czy będzie widać płeć czy nie.
Mąż jutro ma urodzinki, to mogłaby być niespodzianka.
Dziś byłam rano na zakupach, ale właściwie połowy nie kupiłam. Teraz robiłam biszkopt do ciasta i piekę ciasto czekoladowe do tortu. Kolacji nie robię, bo to tylko urodziny. U nas na podwórku jest 10 osób. We wrześniu ma imieniny kuzynka, później ciocia urodziny i imieniny, mąż urodziny, kuzynki córka urodziny i ja na końcu imieniny. Także ciągłe obżarstwo...Marzec też mamy taki obfity, i jeszcze termin na 1.03, ale może urodzę w brata urodziny:)
Zaraz idę jeszcze ścianę mężowi pomóc malować i może się weźmiemy za tapetowanie jego pracowni. Fajnie remontować takie surowe pomieszczenie, bo efekty byłej graciarni, a tego co teraz jest są kolosalne:)
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dalej czekam na znak od dzidzia,we wtorek tak mnie zaskoczylo a teraz cisza.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam kciuki za pozostale dziewczyny
A ja ostatnio jestem cala podenerwowana.....caly weekend przeplakalam bez wiekszego powodu....to znaczy moj wylot sie zbliza i mocno to przezywam...bo znowu bede bez meza......juz zaczynam tesknic za nim...i lzy same ciekna po policzkach......w domu atmosfera napieta. Wczoraj moj m poklocil sie z moim tata....pierwszy raz w zyciu. Szkoda,ze mi nie oszczedzili tego stresu. Mysle ,ze to wszystko jest spowodowane nerwowa atmosfera...moim wylotem (lece pojutrze a moj m zostaje z moim tata do konca listopada)....brakiem pieniedzy i tym,ze znowu jestesmy na rozdrozu i nie wiemy gdzie zyc czy tu czy tam. Ja oszaleje dziewczyny. Po wczorajszej ich glosnej dyskusji mam ochote juz wracac ale wiem,ze bede czula sie bardzo...bardzo samotna. Oczywiscie mam syna 15-letniego,ktory z duza empatia slucha moich problemow czasem (nie za bardzo sie chce dzielic z nim i go obciazac niepotrzebnie)......ale to nie to samo. Bede musiala sama sobie radzic...chodzic sama na wizyty i do szkoly rodzenia...a w nocy przytulac sie do pluszaka...ech....do tego wszystkiego dochodzi ciagle myslenie i martwienie sie o dzidzie...bo juz ponad miesiac temu mialam wizyte...i jeszcze musze czekac tydzien......
a martwie sie,ze przez te moje humory, placze, nerwy moge zaszkodzic dzidziusiowi.
Dziewczyny ....przepraszam,ze sie tak rozpisalam ale nie mam z kim porozmawiac Wybaczcie mi prosze i trzymajcie kciuki za lot
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Czekam na wieści z wizyt . Dziewczyny chyba świętują .
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz mi troszke lepiej
a dziewczyny chyba faktycznie swietuja...wyjatkowa cisza na forum
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Nie było mnie tu trochę już... Ale żyję ostatnio pracą. Wstaję o 5.30, a po powrocie padam. Zobaczymy jak długo dam radę. W pt mam wizytę u gina Już nie mogę się doczekać.
Michasia pracuję w Policji, właściwie to służę..
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zmobilizowałam się, by .. nie dostać w głowę od tego ciągłego leżenia, tycia, wsłuchiwania się w swój organizm i wymyślania. Muszę iść do ludzi i zająć się czymś pożytecznym. I psychicznie o niebo lepiej.
- niika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wizytę miałam przed 17, z dzidziusiem wszystko dobrze, ma 11 cm (bez nóżek), waży 208g, serducho biło jak dzwon
i......jest chłopcem
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nika gratuluje chlopczyka! kawal chlopa z niego Jakie imię?
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Madlen super masz pracę, jesteś w drogówce czy jakieś kryminalne zagadki
jadzia trzyma kciuki za lot anoda ma rację czas szybko zleci i ani sie obejrzysz a będziesz ze swoim M
niika i andzia super że z waszymi maleństwami wszystko dobrze
kasia jak tam u ciebie kochana?
Jutro wkleję zdjęcie usg
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak mnie A. wkurzył! Chciałam sobie M jak miłość oglądnąć to nie mogę, bo On musi jakieś badziewie oglądać w tv!!!
Oliwia niby lepiej, ale daje ma odruch wymiotny. Dziś przy kąpieli wmusiłam w nią pół miseczki rosołku, drugie pół wylała do brodzika. Także kąpiel była rosołowo-arbuzowa. Śpi od 19.30. Oby jutro było lepiej, bo zaczynam się martwić...
Kasiaaaaa czekam na sprawozdanie z wizyty! Jest córa?? Ja tu cały czas kciuki trzymam
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka ciesze sie ze masz potwierdzona core a reszta sie ulozy.wiazne ze dzidzius ok.
Andzia super ze ok.
Waze niby 50kg.rozyczka znow sie przerazil.i co ja mu poradze.skad ja moglam wiedziec ze nie mialam.przeciez bym sie zaszczepila.