- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj byłam rano u gina, liczyłam że poznam wreszcie płeć, niestety nie udało się, dzidziuś odwrócił się dupką więc czekam kolejny miesiąc. Jestem chyba ostatnią która nie zna płci ale za to byłam dziś w H&M i kupiłam cudowne spodnie ciążowe czarne i beżowe po 129zł. Są mega miękkie i wygodne, a do tego śliczne w pracy już się męczyłam w spodniach a teraz będę miała luksus
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Mam na imię Patrycja i pragnę do was dołączyć
Termin rozwiązania przewidziany na 18 luty już nie mogę się doczekać na maleństwo
Serdecznie pozdrawiam
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Dziewczyny nie wiem jak Wam mija dzis dzień ale ja mam dziś masakrycznego doła. Rano miałam nawet dość dużo energii, posprzątałam mieszkanie,zrobiłam obiad.A po obiedzie trach...mój mąż co sobotę chodzi z kumplami grać w piłkę, więc jak wychodzi o 17:00 to wraca ok 20:00 Po obiedzie miał tel od innych kumpli żeby poszedł z nimi na piwo. No i oczywiście powiedział, że idzie... Więc od teraz do rana praktycznie jestem sama, bo oni pewnie nieźle pobalują i popiją. Takiego doła załapałam, że szok. Ach te hormony ;/ Raz śmiech, a zaraz potem dół na maksa. Nie mogę sobie znaleźć miejsca
Pisałyście też o wózkach i któras z Was wspominała też o X landerze. chciałam Wam powiedzieć jaka jest moja opinia o tym wózku. Kilka moich znajomych ma te wózki i bardzo narzekają. Po pierwsze tylko jeden model X landera ma spacerówkę obracaną w 2 strony, po drugie te wózki mają dość sztywną i kanciastą gondolę (znajome mówiły, że duży minus), a do tego nie sprawdzały się na wybojach, bo są wywrotne. Jedna kumpela miała tego na 3 kołach i mówiła, że tragedia.
Ale na różnych forach słyszałam też wiele dobrych opinii. Zależy co kto wymaga od wózka. Ile osób tyle opinii.
Ja tam dalej obstaję przy moim Tako Mohican Captiva. Podoba mi się też Mutsy ale niestety dużo droższy, a mi zależy na tym by kupić używany.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrycjawitaj na forum. Napisz cos wiecej
Chomiczka ja tez nie znam plci...dopiero w przyszla srode bede wiedziec. Maz liczy bardzo na dziewczynke....wszystkie znaki na niebie rowniez wskazuja na dziewczynke a jak bedzie chlopczyk to bede sie rownie mocno cieszyc...najwazniejsze zeby bylo zdrowe
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
To moja pierwsza ciąża, ale jestem chyba troszkę uprzywilejowana bo mama moja to położna więc jak co służę pomocą
Sama też pracuję z dzieciakami jako fizjoterapeuta tak więc temat dziecko nie do końca jest mi obcy.
Co do płci maleństwa nadal nie wiemy co będzie na początku miałam przeczucie że chłopczyk ale ostatnio już nie jestem taka pewna
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiecie cos o jedo?lzejszy niz xlander napewno.budka chodzila lepeij niz w espiro.dzis ogladalam.ale nie bylo Pani co by cos dogadala
Jedo 4ds cos tam cos tam.wersja alu.cena 1200na allegro.pisze z tel wiec nie dam rady linka wkleic.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Jem właśnie pierniczki z nadzieniem truskawkowym, małej chyba smakują, bo figluje w brzuchu, że aż miło.
Mąż już chyba się oswoił z myślą, że ''za chwilę'' będzie miał trzy baby w domu. No, ale żeby nie było mamy jeszcze pieska Yorka, chłopczyka, także nie jest sam.
Jest tyle wózków, że masakra. Ja generalnie o xlanderach słyszałam same pozytywne opinie. W rzeczywistości nie płacimy za wózek jako za stelaż itd. tylko za nazwę firmy na wózku. Jest bardzo dużo wózków podobnych i wizualnie i jakościowo do xlandera, a są znacznie tańsze.
Dla Oliwii na finiszu miałam xlandera xrun. Wózek nie jechał, płynął. Mimo trzech kół był baardzo stabilny, mogę chyba nawet powiedzieć, ze był to mój najlepszy wózek jaki miałam dla Oli (a na 3,5 roku miałam 13 wózków).
kasia123m choci Ci o JEDO FYN 4DS? allegro.pl/jedo-fyn-4ds-2w1-kolekcja-201...tis-i2588828351.html
Ostatnio widziałam ten wózek na przystanku w wersji spacerowej. Powiem szczerze, że wpadł mi w oko. Ale generalnie nic o nim nie wiem. Wygląda ładnie.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witaj Patrycja
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zazylam przedtem pol apapu bo mysalam ze padne i duzo lepeij sie czuje..gardlo czuje ale nie az tak.jem miod z cytyna...pskine na noc tantum verde...rano znow czosnek i mam tylko nadzieje ze jutro bardziej mnie nierozloy..kicham co chwile i woda znosa...
witamy nowa mame:)
aganobla mowisz powaznie ze dalabys rady do porodu wytrzymac.Ja juz do poniedzialku niemoge...dobra jestes:P)