BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #424659 przez anoda89
Satine super filmik. Oczywiście oczy się spociły :laugh:.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #424684 przez anuska0987
Cześć dziewczyny ja od wczoraj leże tak się przeziębiłam mam straszny katar w aptece tylko mi dali Euphorbium s i rutinoscorbi .Dziś chyba dopadnie mnie gorączka coś tak czuję .Satine0 super film

12 lata 4 miesiąc temu #424722 przez gabilee
hej mamusie :)
gratuluje dziewczyny synka i coreczek :)

satine filmik świetny właśnie obejrzałam

jadziu nie martw sie kochana wylotem :* trzymaj sie cieplutko i mysl o tym, ze po wyladowaniu nawet sie nie obejrzysz i dzidzie zobaczysz :D a maz wroci, tez ciagle plakalam , ze moj n ciagle w rozjazdach , ale po 2-3 tyg sie przyzwyczailam :)

a ja nadal siedze w Bytomiu i na weekend może w gory pojedziemy sie rozerwac :)
czuje sie naprawde dobrze , chwala bogu , ze wrocilo moje normalne zycie :D

a jak u was dziewczyny?

12 lata 4 miesiąc temu #424785 przez Marlena1888
hej kobietki!
Jak Wam mija dzień? ja wczoraj byłam z M w rudnej małej u ortopedy treumatologa z powodu tego urazu kolana o którym wspomianałam.. narazie ma 2tyg zwolnienia i po tym czasie wyjdzie czy będzie musiał iść na operację rekonstrukcji kolana..
dziś u nas wykopki, wszyscy pojechali a ja w domku, zajęłam się gotowaniem obiadku i nawet oponki usmażyłam ;)
ale jestem padnięta, teraz odpoczywam sobie..
satine śliczna dzidzia ;) i filmik też super ":*
jadziapol wszystko się ułoży.. będzie dobrze.. iii szczęśliwej podróży :***
za chwilkę wkleję Wam mój brzusio ;)hi

12 lata 4 miesiąc temu #424807 przez Marlena1888
oto mój brzuszek w 18 tyg ciąży :) jak narazie jestem 4,5 kg do przodu :P aż się boję co to będzie w 9 mies ;)
:laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #424808 przez Marlena1888
może teraz się załaduje :*
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #424811 przez anoda89
Marlena śliczny brzusio :).

Ja ostatnio zauważyłam że pępek mi wypycha. Nie chcę mieć wystającego.

12 lata 4 miesiąc temu #424832 przez jadziatopol
Andzia-dziekuje....od razu mi lepiej :kiss:
Paulaa-dziekuje...ciesze sie ,ze z Oliwia juz sie lepiej czuje :)
Kasia-zapomnialam ze synek moze przyniesc z przedszkola...ale mysl pozytywnie,,,czytalam ze do 16 tygodnia to jest najniebezpieczniejsze dla plodu...a my juz jestesmy po.
Satine-sliczne dzidzio :) najwazniejsze ze maluszek zdrowy....co do plci...hmmm...niespodzianki tez sa fajne
Marlena -dziekuje :) sliczny brzusio :)
Gabilee-tez dziekuje bardzo ...ech...moze to jakos bedzie. Najbardziej sie ciesze,ze zobacze dzidzie :)
Dziewczyny, wszystkie jestescie kochane i bardzo Wam dziekuje. :) Ciekawe jak to bedzie jak juz urodzimy nasze szkraby...czy tez spotkamy sie na forum ...czy znajdziemy na to czas?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424851 przez andzia_zg
jadziatopol napisał:

Ciekawe jak to bedzie jak juz urodzimy nasze szkraby...czy tez spotkamy sie na forum ...czy znajdziemy na to czas?

Wiesz... myślę,ze może pierwsze dni po porodzie będzie ciężko zaglądać na forum ale później to myślę, że nadal będziemy razem pisać. Wspólne doświadczenia z kąpania i karmienia maluszka, dobre rady zawsze potrzebne. Ja bynajmniej będę chciała dzielić z Wami swoje doświadczenia, bo wiem, że mogę Was o wszystko zapytać i dzięki temu czuję, że mam wsparcie. Takie forum to będzie duże wsparcie, gdy jest się samemu w domu z maluszkiem i czasami nie wiadomo co zrobić, lub jak coś zrobić - bynajmniej dla mnie, bo to moje pierwsze dziecko i nie mam doświadczenia :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #424858 przez Paulaaa
Jejku jaki mam dziś kiepski dzień. Cały czas mnie mdli. :(

Była u mnie koleżanka, też ciężarna z terminem na Luty. :) Fajnie było pogadać. Nie siedziałyśmy same z Oliwią w domu przynajmniej. Monia, dołącz do Nas. :)

Właśnie zjadłam drugiego pączka i zagryzłam go ogórkiem kiszonym. :laugh: Pychaaa!

12 lata 3 miesiąc temu #424877 przez anoda89
Ja też myślę że na początku nie będzie czasu na zaglądanie na forum ale jak wdrążymy się we wszystko, dziecko będzie miała swój rytm dnia to na pewno będziemy pisać.

Znalazłam stary setoskop, myślałam że usłysz serduszko maluszka ale gucio.

12 lata 3 miesiąc temu #424879 przez jadziatopol
Andzia racja...ja tez bede potrzebowala Was bardzo....tez samam z maluszkiem i pomimo tego,ze to moje drugie to juz zapomnialam jak to bylo.
Paulaa ja tez juz poaczka zezarłam :) a teraz truskawke ...ale na ogorka cos nie mam ochoty.
Ja sie wlasnie pakuje....ja nie wiem jak my sie z synem zabierzemy...jzu mamy 4 wielkie walizki :dry: bede musiala przemycic bulki do samolotu bo ich jedzenia nie przelkne :huh:
Moj syn juz sie tak cieszy ,ze spotka sie z kolegami ,ze pojdzie do szkoly. Jak widze go jak sie cieszy to czuje,ze dobra decyzje podjelismy.Malo tego dochodza do tego sprawy sercowe. Umowil sie z dziewczyna z klasy do kina (pierwszy raz) i ona sie zgodzila. Co to bedzie? :dry: hihi

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #424896 przez andzia_zg
Jadziatopol widzę, że syn w 100% wykorzystuje powrót do Polski hihi :lol: :silly:

Powrót coraz bliżej... Trzymam kciuki za spokojną podróż, obyś dobrze zniosła tyle godzin w powietrzu. Buziaki :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #424897 przez jadziatopol
dokladnie :) a niech zaczyna ...najwyzszy czas :P
dzieki Andzia odezwe sie juz z Krakowa w piatek . Buzka dziewczyny. Trzymajcie sie . :kiss:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #425064 przez kasia123m
Jadzia szczesliwej podrozy.

Anuska jak sie czujesz.u mnie dzis jeszcze gorzej.czuje glowe gardlo i ten cholerny katar.ja juz nie mam pomyslu co zazywac.rano to slowa powiedziec niemoglam.jem czosnek od soboty,miod z cytryna,pije herbate z sokiem malinowym,raz dziennie biore rutinoskorbin,masc majerankowa na noc pod nos.i wczoraj rano wydawalo sie ze juz lepeij a dzis jest duzo gorzej.poleze teraz troche poodpoczywam,ale pozniej musze isc po syna a popoludniu na zebranie do przedszkola.ktos ma jakis pomysl na inne leczenie?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka