- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiu no juz caly wachlarz dozwolonych sposobow chyba podalas...moze parowka na twarz z jakims olejkiem? trzymaj sie dzielnie
Dziewczyny, gratulacje zdrowych dzidziusiow
Ja mam jutro polowkowe i juz sie stres wkradl rozstroj zoladka
Jadzia, szczesliwej podrozy zycze z calego serducha
Mnie dzis caly bark boli, szyja nie moge zbyt mocno ruszac..moze i to jakis nerwobol bo przewiac nie mialo mnie nawet gdzie..ech... aby do jutra, a boje sie coraz bardziej czy wszystko bedzie w porzadku, takie schizy nachodza mnie, ze szkoda gadac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dostał jakąś dziwną wysypkę ,mam nadzieję że mu przejdzie do niedzieli,u nas pogoda do bani pada deszcz ,ja dzis idę po południu do ginekologa,zobaczę co mi powie martwię się bo nie rusza mi sie jeszcze Zuzia,a myślę że już pora ,uciekam zajrzę pod wieczór,miłego dzionka. :)Dziewczyny gratuluję zdrowych dzidziusiów,vini-miki,współczóję tego bólu,więc wiem co to znaczy oby to nie był kręć szyjny mój syn miał to nie mógł szyją ruszyć straszny ból trzeba scisnąć szyję mocno szalikem dotego miał jaką masć robiona i smarowalismy ,mam nadzieję że to nie to i szybko ci minie..
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lece teraz jeść śniadanie i do lekarza ( mam nadzieje ze nie wyjda bliźniaki) hehe do zobaczenia później :*
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A jeśli chodzi o połówkowe to trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze Głowa do góry. Jak już bedziesz po badaniu koniecznie zdaj relacje
Ja mam miec połówkowe dopiero w 24tygodniu. Nie wiem czy nie za późno. Lekarka musiała mi przesunąć termin przez to, że mam co miesiąc wystawiane L4 i na kolejnej wizycie mówiła, że będzie o tydzień za szybko, więc przesunęła je dopiero na 24 tydzień.
Kasia obawiam się, ze chyba jednak będziesz musiała odwiedzić lekarza nieźle Cie rozłożyło. Jak wszystkie domowe sposoby nie działają obawiam się,że bedziesz musiała brac antybiotyk ale oby nie bo antybiotyk to juz naprawde ostatecznosc. Ale moze przepisze cos innego co mozna brac w ciazy i co pomoze
Kurcze paskudna ta pogoda. Rano zimno, w dzień w miarę ciepło, wszyscy wokół kichaja i kaszlą i nie trudno cos załapać, bo pełno tego lata w powietrzu jak ja nie lubię jesieni (bo praktycznie już po lecie)
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Zaprowadziłam Oliwię do przedszkola. Chciała iść, bo już się stęskniła za koleżankami. Pani powiedziała, że to jakiś przedszkolny wirus zaatakował, nie tylko Oliwię, ale i inne dzieci. Jak zaczęło je rozkładać w Piątek tak dopiero dziś zaczęły wracać.
Ja rano znowu odwiedziłam łazienkę. Jeny coś okropnego, jak nie wymioty to mdłości i tak w kółko. Oszaleć można.
vini-miki trzymam kciuki za połówkowe. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Kasia może powędruj do lekarza? Lekarz to zawsze coś Ci przepisze takiego co można brać w ciąży.
A pogoda faktycznie paaaaskudna! Wiatr wieje okropny.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
acha wczoraj dzwnila dl mne kumpela ze w tesco maja przecene spiworkow i podjechalam i po 20 zl byly takie dosc fajne...po 35 jeszcze ladniejsze.Mialam wziasc ale kolezanka inna ma bezowy ladny do sprzedania i chce 10zl i na zamek z boku wiec chyba lepszy niz na napy i narazie niekupilam.I na tym wieszaku wisza jeszcze male kombinezony po 20-30zl...nie wiem czy tylko u nas w tesco taka jakas wyprzedaz minus 70% czy w kazdym.
vini-mikiczekamy na relacje z polowkowego:)))
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vini-miki trzymam kciuki zeby byla cora
aniajulia i katriss na pewno dzidzie urosly,dajcie znac po wizycie.
kasia sprobuj inhalacji np.zaparz rumianek,ja chyba mialam szalwie,u mnie podzialalo szybko, minal katar i b.duzo pij nawet jak nie masz pragnienia,moze sprobuj herbatke z lipy,mialam tez kit pszczeli na spirytusie ale z tym uwazalam,trzymalam tylko w buzi,mi lekarka powiedziala ze jak dlugo nie przechodzi to dopiero wtedy bedzie myslec czy antybiotyk.Jeszcze raz duzo pij i wysikasz chorubsko,trzymam kciuki
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny mające wizyty czekamy na relacje.
Dziś mnie też coś zaczyna brać boli gardło i kości w nocy dostałam takiego krwawienia z nosa aż robiły mi się skrzepy że w pewnej chwili zrobiło mi się tak słabo aż miałam uczucie że zaraz zemdleję rano serce mnie bolało a teraz już jest dużo lepiej.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
allegro.pl/kolory-2czesci-kolderka-posci...zek-i2620659591.html
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
aha zapomniałam się pochwalić zamówiłam sobie na allegro zamówiłam taki ala rożek wziełam wzór 1 kolor miodowy.
allegro.pl/kolory-2czesci-kolderka-posci...zek-i2620659591.html
Świetny ten rożek z kołderką Nawet nie wiedziałam, że są takie 2-częściowe. Fajowy
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anuska0987
- Wylogowany
- gaworzenie
- niika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
co myślicie o korzystaniu z jacuzzi? chcę wybrać się dziś z M. na basen, ale nie wiem czy mogę korzystać z jacuzzi..