- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Satine ja to sobie tłumacze że dzieci są jeszcze malutkie i może być tak że jednego dnia się czuję a innego nie ale stresik jest .
Jak się czujecie??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dzidzia dalej nic sie nie odzywa cisza taka,w nocy sie krece,boli kregoslup,miednica czy biodra,tak dziwnie,nie znalam takiego uczucia,biore sie za sprzatanie,moze za duzo mysle
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz od 5.30 nie spie
aganobla mysle ze Pauli chodzi o genetyczne inwazyjne chyba ?
bo to co mialysmy to bylo nie inwazyjne czyli jak usg
moje dziecko tez sie nic nie rusza , ale to chyba za wczesnie...
anoda to przeciwdzialaj i juz zacznij sie leczyc kochana zeby zande chorobsko cie nie dopadlo...
a ja tu leze i patrza na mnie jakby czekali az poronie ;/ tzn mowia , ze dziecko male , ze nic nie wiadomo .... mam tu zostac do 25.09 masakraale wole to niz w domu sie stresowac
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
aganobla, ja tez wlasnie sobie schizy wkrecam, bo tak mnie jakby miednica boli, i do tego kregoslup i bo bokach, pewnie tez i wiazadla..te bole takie niezbyt nasilone, bardzo delikatne, ale jednak wystarcza na wkrecenie filmu. Mam nadzieje, ze "tak ma byc"Niby ponad 3 lata temu tylko w ciazy chodzilam a juz sie wszystko pozapominalo
Ktoras sie pytala o wiek moich chlopcow? Przepraszam, nie pamietam juz ktora z Was to byla A wiec Vincent w pazdzierniku konczy 5 lat a Maik w maju przyszlego roku skonczy 4 latka, wiec teraz ma 3 lata i prawie 5 miesiecy
Imienia jeszcze nie mamy, niewiem jak to bedzie, jak mi sie podoba to mezowi nie..a caly czas w sumie od poczatku i mezus i ja ( tak bardziej dyskretnie:)) mowimy o brzuszku "Zuzia"i ja juz tak sie przyzwyczailam ze szok, nic mi sie tak nie podoba jak Zuzia. Na drugim miejscu Pola, jak dla mnie, ale Pawel fuczy ze nie takie Jeszcze troche pomyslimy pewnie.
Zuzka mnie niezle okopuje i teraz juz wiem czemu zawsze najbardziej czulam jak naciera na pecherz i na moje "tyly" , wczoraj na usg glowke miala wlasnie wysoko a dupcia nisko, wiec idealna pozycja do ostrzalu pecherza, a ja az nieraz jak mam za bardzo napelniony prawie popuszczam , mam tylko nadzieje, ze to nie zadne jej upodobanie i po 30 tygodniu ladnie sie przekreci. A wlasnie, niewiem dlaczego ale babka wczoraj w raporcie mi juz zaznaczyla, ze dziecko ulozone posladkowo, kurcze oby to naprawde nic do rzeczy nie mialo. W sumie z pierwszym synkiem mialam wpisane ulozenie glowka w dol, mam te raporty do dzis, wiec porownywalam. Ech tam nie wkrecam juz nic. Aaaa ma ok. 25 cm dlugosci i ok. 350 gram kawal baby aaa, a stopka 31 mm, niewiem czy pisalam wczoraj
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Z Oliwią w ciąży miałam kordocentezę. Niby badanie nie bolało, ale takie mało przyjemne. Pobrali krew od małej i co... wynik wyszedł prawidłowy. A mała urodziła się z rozszczepem kręgosłupa i wodogłowiem. Teraz lekarz wykluczył zespół downa, więc nie widzę potrzeby narażania małej.
W 32 tc z Oliwią po badaniu musiałam leżeć cztery dni na patologi ciąży. Zero wstawania itd. Teraz ciąża jest dużo młodsza, nie chcę ryzykować. Podobno nic dwa razy się nie zdarza, mała będzie zdrowa.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vini-miki Zuzia ladnie ale Pola tez mi sie b.podoba ale mojemu jak zwykle nie
gabilee troche polezysz,nie bierz tak wszystkiego na 100% co mowia i sugeruja,mysl pozytywnie,wiem ze to trudne ale tak trzeba,daja Ci jeszcze cos na uspokojenie? modle sie o Twoje dziecko i wierze ze bedzie dobrze
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz nie narzekam zobaczymy co bedzie ...
vini zuzia bardzo fajne
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Wszystko bedzie dobrze zobaczysz, lekarze wiedza co robią
Jak już taki piszecie dziewczyny co wam dolega to też sie pożale mnie strasznie i dośc czesto lapie rwa kulszowa dzis od rana ciezko bylo a dodatkowym minusem jest to ze mieszkam na 4 pietrze bez windy i te dzienne spacery po schodach tragedia.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale strasznie szybko się męczę Umyłam klatke w kamienicy, w której mieszkam i czuję się jakbym umyła co najmniej pół osiedla I zaczął mnie pobolewac brzuch (a do zmycia na klatce mam mniejsza powierzchnię niż mam w mieszkaniu)
Poza tym boli mnie już cały czas kręgosłup. mój mąż tłumaczy się, że to od komputera. Jak mnie naciśnie (że niby masuje) to aż mi oczy wyłażą na wierzch i nie może zrozumieć, ze już od ciąży mogą mnie bolec plecy Nie może zrozumiec, ze potrzebuje ddelikatnego masażu tylkko cisnie jak oszalały i się tłumaczy, że masuje lekko Więc zrezygnowałam całkiem z jego masaży
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrze tak na ta liste i okazuje sie ze jestem najstarsza,no nic szkoda tylko ze to moja pierwsza ciaza,powinna byc juz druga ale dobrze ze w ogóle sie udalo
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- niika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa