BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #438861 przez andzia_zg
jadzia tobie az za bardzo dretwieja te ręce. mi owszem tez dretwieje prawa noga i lekarka mowila ze tak moze byc i to normalne bo uciska sie zyla wiec lekko pomasuje i jest ok, ale Tobie to juz chyba troche za mocno drętwieją. Skonsultuj sie z lekarzem. moze bedziesz musiała łykać magnez...

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #438863 przez jadziatopol
andziab dzieki....chyba bede musiala mu powiedziec...moze to od kregoslupa? a magnez lykam od tygodnia na twardniejacy brzuch.... :(

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #438867 przez Łucja123
kasia123m napisał:

Dostalam butelki.i wiecie ze gratis dolozyli mi jeszcze jedna butelke tommy tippy i smoczek taki przezroczysty od 0 do 3 mies.:)
Milo.uf chyba wreszcie poczulam kopniaka.

Kasia, podasz adres strony gdzie zamówiłaś te butle?
Będę bardzo wdzięczna.
Z próbkami Johnsona już się pożegnałam...

12 lata 3 miesiąc temu #438870 przez andzia_zg
Łucja czemu sie pożegnałas z próbkami Johnson'a?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #438876 przez Łucja123
andzia_zg napisał:

Łucja czemu sie pożegnałas z próbkami Johnson'a?

Bo czekam na nie już 2 tygodnie i ani widu, ani słychu... Może coś źle zamówiłam...?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438882 przez DOMI
Jadzia ja też mam takie ostre drętwienia rąk w nocy. Magnez nic nie pomaga u mnie a biorę od dawna 6 tabletek dziennie. W poprzedniej ciąży było to samo i po urodzeniu syna musiałam chodzić na laseroterapię bo neurolog orzekł, że mam uszkodzone nerwy łokciowe. Dopiero to mi pomogło. Miałam też podejrzenie zespołu cieśni nadgarstka. Teraz nowa ciąża i znowu drętwienia .

12 lata 3 miesiąc temu #438886 przez kasia123m
Łucja prosze bardzo
allegro.pl/butelka-tommee-tippee-antykol...0ml-i2667384174.html
dziewczyny juz zamawialy dostaly wczesniej a u mnie byla cisza.wiec napisalam maila.zadzwonili z przeprosinami no a dzis dostalam gratisy.

mnie tez czasami dretwieja rece ale mialam to juz dlugo przed ciaza.jak to moj stary lekarz stwierdzil probpemy z krazeniem.pierwsze zalecienie wiecej pic zeby podbic cisnienie.najgorzej jak dretwieja uszy.boli.rece i nogi tez.w poprzedniej ciazy mialam cis 87/56 wiec nie ma co sie dziwic.teraz mam w miare normalne.

12 lata 3 miesiąc temu #438890 przez Marlena1888
hej dziewczyny!
Ale jest pogoda do kitu.. szaro, ponuro i na dodatek leje.. a w nocy taka burza przeszła że się obudziłam i spać nie mogłam. Dobrze że z M spałam..

Co do próbek z jonsona ja czekałam na nie 3 tyg. a na misia ok6 tyg.
Kasia napisz linka do tej strony z butelkami, też chętnie zamówię, jak są fajne i wogóle :D

Mi też drętwieją nogi w nocy i ręce, a i biodro z prawej strony.. gin. kazał sobie spać z poduszką rogalem.. heh

Paula 3 mam kciuki, żeby z dzidzią było oki;)

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. cieszę się że wszystko z dzidzią ok:))i ja też mam 6 kg do przodu:) myślę że jak na połowę ciąży nie jest tak źle:D heh najbardziej boję się obżerstwa w święta :D

a mój Brzdącu rano mamusię pokopał:) i teraz pokopuje, taki wiercipiętek hi:D a mój M mówił że wczoraj mu się Snił nasz synek.. i że był podobny do mnie.. hi a i wiecie co, co do imion to dalej mamy dwa które nam się podobają Filip i Miłosz:) i jak się dzidziuś urodzi i popatrzy na mnie to zdecyduje:D

a ja wcinam kremówkę i popijam słabą kawką:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438895 przez andzia_zg
Łucja ja też czekałam ponad 2 tygodnie na próbki,moja koleżanka czekała ponad miesiac ale sie doczekała. Zalezy chyba jak sie trafi. Pewnie raz na jakis czas robia wysyłki i jak się np zamówi bliżej tego terminu to sie dostaje wcześniej.

Marlena Filip i Miłosz - śliczne imiona :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438898 przez [email protected]
Marlena wiem ze 6kg.nie jest zle na polowe ciazy ale nie wiem co bedzie pozniej bo jak nie spie w nocy to mam ochote zagladac do lodowki,jak mi przybedzie te 7-8kg to ok ale wiecej bym nie chciala ze wzgledu na kregoslup,no i co to bedzie w swieta :unsure:
podoba mi sie Miłosz

12 lata 3 miesiąc temu #438902 przez dominia
ja jak dwa tygodnie temu sie wazylam to przytylam dopiero 1,5 kilo i to jeszcze nie jest moja waga sprzed ciazy, jem normalnie chociaz mniej mieszcze niz kiedys :)

Miłosz mi sie podoba :)

12 lata 3 miesiąc temu #438904 przez aniajulia2
Hej dziewczyny
Pogoda paskunda, pospalam sobie dzisiaj az do 11-ej. Nie moglam sie obudzic. A teraz mi jest bardzo nie dobrze. Cos ruchow dzisiaj nie czuje-az sie zaczynam bac. Ja na probki czekalam kolo miesiaca. Na misia jeszcze dluzej.

12 lata 3 miesiąc temu #438905 przez anoda89
Ja tydzień temu miałam 5 kg na plusie, gin powiedział że jest dobrze bo zdębiałam jak zobaczyłam swoją wagę. Po sobie jakoś nie widzę że przytyłam i mąż też mówi że nie widać ale pewnie nie chcę się narażać :silly:. Ja mam wesele w następną sobotę i nie myślę o tym że się rozerwę tylko że sobie pojem dobrych rzeczy :laugh:.

12 lata 3 miesiąc temu #438916 przez Łucja123
Dobra, to jeszcze poczekam na tego Johnsona:)

Co do wagi to ja 2kg tylko przybrałam, chociaż widzę to tylko na wadze w przychodni. Moja waga łazienkowa nic nie pokazuje... Jestem przy kości więc się póki co nie martwię. Wczoraj widziałam program o odchudzaniu gdzie babka w ciąży była na diecie i chudła. Więc to chyba nie jest regułą, że trzeba przybierać w ciąży. Szczególnie, że się zbierało tłuszczyk całe życie:P

Mam pytanie co do ciuszków - w czym taki mały Berbeć śpi? W pajacyku na długi rękaw? Bo oglądam szmatki na allegro i się zastanawiam... I czy śpiochy zapinane na ramionach + kaftanik to dobra rzecz?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438924 przez [email protected]
Łucja ja mam spiochy i pajacyki tzn mam dostac to wszystko,ja osobiscie wole body niz kaftaniki i bedzie spalo w body+spiochy albo body i pajacyk,taki maluszek lubi ciepło,chyba wiekszosc mam woli body,masz pewnosc ze ma zawsze przykryte plecki.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka